In naam des “Konings” wordt er in Nederland puinhoop van gemaakt bij de Belastingdienst en maakt burgerdoden

In naam des “Konings” wordt er in Nederland puinhoop van gemaakt bij de Belastingdienst en maakt burgerdoden

5 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De Belastingdienst: de spiegel des “koninkrijks”

“Mijn hele leven is naar de klote”, schreeuwt een man in de plenaire zaal van de Tweede Kamer en hij vertrekt in tranen. Meerdere gedupeerde ouders die woensdag het debat over de kinderopvangtoeslagaffaire bijwoonden, werden door emoties overmand, terwijl de Kamer opheldering eist van staatssecretaris Menno Snel (Belastingdienst).

“Relaties zijn stukgelopen, anderen zijn hun huis kwijtgeraakt, mensen zijn in de schuldsanering terechtgekomen. De schade is enorm”, zei CDA’er Pieter Omtzigt.

SP’er Renske Leijten: “Mensenlevens zijn kapot gemaakt door de Belastingdienst.” Farid Azarkan (DENK) citeerde een van de gedupeerde ouders: “De Belastingdienst heeft mij een enkeltje naar de hel gegeven. Ik probeer nu de weg terug naar huis te vinden, maar ik weet niet hoe.”

“Dit gaat over mijn leven”, zegt de man die de publieke tribune verliet. De man heet Roger en heeft naar eigen zeggen een schuld van 75.000 tot 100.000 euro bij de Belastingdienst. Zijn huwelijk strandde, hij raakte zijn baan kwijt en kreeg te maken met deurwaarders. “Het lukt niet om er een streep onder te zetten.”

Mark Rutte van de Vereniging voor Dossierbegravers is niet de enige die “””vergeet””” hoeveel burgerdoden hij op zijn geweten heeft. Menno Snel van uitvaartcollega Doodgravers66 blijkt ook keer op keer meer slachtoffers gemaakt te hebben dan dusver werd aangenomen.

Lees ook:  Hoe Trump Wegkomt Zonder Belasting Te Betalen

Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat de rechtsstaat in serieus gevaar komt? Want we kunnen wel lollig doen met woordgrapjes over dode mensen en zo. Maar er gaan letterlijk mensen dood omdat de Belastingdienst ze ten onrechte criminaliseerde, en nooit terug kwam op eerder genomen beslissingen waarbij onschuldige burgerdoelen werden gebombardeerd tot belastingontwijkers.

En WEER blijkt de Kamer gedesinformeerd met fake news door D’66. Boosmaak belastingleugen-details in de tijdlijn van Pieter Omtzigt, hoofdschuddende melancholiek over de ten grave gedragen rechtsstaat zoals te doen gebruikelijk bij doorgraver Pieter Klein. We zijn ondertussen van twee naar drie onwrikbare zekerheden in het leven onder Rutte: Je gaat dood, je betaalt belasting, en vvd66 brengt die twee beangstigend dicht bij elkaar.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenbelastingdienst

Lees eens even onderstaand artikel:

https://indignatie.nl/tag/motie-van-wantrouwen/

Dit was naar aanleiding van de totale ontreddering in de 2e Kamer wegens geheugenstoornissen, leugens en allerlei mogelijke combinaties van beiden. Alleen de oppositie kwam opdraven, de regeringspartijen hadden al besloten dat om een dergelijk wissewasje het kabinet niet mocht vallen. Dan weet je meteen ook dat er andere krachten spelen, zoals verlenging van de missie en oliebelangen. Waar “koningshuis” daar gesodemieter.

Kort geleden deed zich wederom een geval voor waaruit je mag concluderen dat coalities en regeerakkoorden de dood in de pot van een democratie zijn. Daartoe moeten we eerst een stukje terug in de tijd. De hoofdrolspeler is de CDA’er Pieter Omtzigt.

Lees ook:  Frankrijk en Italië zijn geen vriendjes meer

In 2014 struikelde staatssecretaris Weekers over de toeslagenaffaire van de Belastingdienst. Het was het CDA met Pieter Omtzigt in de oppositie die de zaak aanzwengelde en zich er in vast beet. Weekers moest wegens een dreigende motie van wantrouwen aftreden. Er was niemand in de oppositie die de regeringscoalitie (minderheidsregering) steunde. Weekers is een paar burgemeestersbaantjes toegeschoven en is nu bankdirecteur bij de Europese Ontwikkelingsbank. Kan ie weer met belastinggeld rotzooien.

In 2019 ligt Menno Snel onder vuur van dezelfde Pieter Omtzigt. We zijn inmiddels 5 jaar verder en de puinhoop bij de Belastingdienst lijkt te zijn vervijfvoudigd, als het niet erger is. Meneer Snel staat er bij en kijkt er naar. In zijn verdediging lanceert hij zelfs “wrange grapjes” richting de tribune, waar allerlei gedupeerden zijn kop willen zien rollen. Maar het gebeurt niet. Want het CDA van meneer Omtzigt zit nu in de regering.

Er is niets opgelost, er rollen ook geen koppen, het onrecht kan waarschijnlijk gewoon doorgaan, alle beloften ten spijt. Dit zogenaamde “koninkrijk” is een onbestuurbaar zootje ongeregeld, doodziek en gaat nooit weer beter worden.

De Belastingdienst is de spiegel van het zogenaamde “koninkrijk”. In naam des “konings” wordt er een puinhoop van gemaakt. En dat gaat gewoon door, want dat is al decennia aan de gang. De Belastingdienst is het bestaansrecht van de oude adel, corrupt en crimineel van doen en laten. De onderknuppels gaan de methoden van de Italiaanse 5 Gezusters (de maffia) overnemen.

Lees ook:  Spanje: eindeloze algemene verkiezingen?

Deel dit bericht aan ieder die u kent en laat aan iedereen weten dat Menno Snel via een bericht naar Menno snel op Twitter moet oprotten of nog beter de bajes in moet samen met Rutte en alle verantwoordelijk want hoe kan men deze man nog gewoon beschermen BELACHELIJK ( https://twitter.com/Menno_Snel )

 

 Comments

comments