Zweden: Ouderen moesten appartement verlaten om plaats te maken voor migranten

Zweden: Ouderen moesten appartement verlaten om plaats te maken voor migranten

5 december 2019 1 Door Indignatie redactie

Verteld werd dat het gebouw moest worden gesloten omdat toiletten 5 cm te klein waren.

Tientallen oudere bewoners werden gedwongen hun appartementen in een gebied van Stockholm te verlaten nadat het blok was gesloten, om vervolgens opnieuw te worden geopend voor migranten om ze te vervangen.

Bewoners van Dianagården kregen te horen dat ze moesten vertrekken omdat de toiletten in de faciliteit 5 cm te klein waren om aan de voorschriften te voldoen.

Kort nadat de 48 appartementen waren leeggemaakt, waren ze echter gevuld met nieuw aangekomen migranten.

stockholm

“Later werd onthuld dat politici gepland hadden dat immigranten in plaats daarvan het pand zouden betrekken”, meldt Fria Tider.

In 2015 accepteerde Zweden meer vluchtelingen per hoofd van de bevolking dan enig ander land, en ondanks verslechterende problemen met seksuele aanvallen, granaataanvallen en gewelddadige misdaad, vertoont de instroom geen tekenen van ernstige beperkingen.

Uit een recente opiniepeiling bleek dat de anti-massamigratie Zweedse democraten nu de populairste partij in Zweden zijn. De Zweedse democraten zouden 24,2% van de stemmen krijgen als er vandaag een verkiezing zou worden gehouden die de regerende sociaal-democraten zou verslaan.

In oktober waarschuwde Leif Östling, voormalig CEO van vrachtwagenbedrijf Scania, dat Zweden op weg is naar een burgeroorlog vanwege ongecontroleerde massa-immigratie.

Lees ook:  Ook het koningshuis zal moeten mee betalen aan de corona-crisis

“We hebben veel te veel mensen van buitenaf opgenomen. En we hebben. Degenen die uit het Midden-Oosten en Afrika komen, leven in een samenleving die we bijna honderd jaar geleden hebben verlaten, ‘zei hij.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments