Dit is ‘m dan: de officiële videoclip van Lange Frans en Thierry B, ‘Het land van’!

Dit is ‘m dan: de officiële videoclip van Lange Frans en Thierry B, ‘Het land van’!

6 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Naar aanleiding van hun optreden van het nummer Het land van op het FVD-partijcongres afgelopen zaterdag hebben Thierry Baudet en Lange Frans nu ook een videoclip uitgebracht. Ook voor kompaan Theo Hiddema was plek ingeruimd: hij proeft de Hollandse snacks die zo liefdevol bezongen worden door het muzikale duo.

Het was voor veel FVD’ers en muziekliefhebbers de kers op de taart van het congres van afgelopen weekend. Thierry Baudet besteeg het podium, maar niet om een ronkende toespraak te houden. In zijn kielzog had hij FVD-medewerker Adrien de Boer en niemand minder dan rapper Lange Frans. Samen brachten ze een cover van de hit van Lange Frans van jaren geleden, toen nog met zijn partner-in-crime Baas B., ten gehore: Het land van. Met enkele zinsnedes aangepast aan de nieuwe tijd en de setting – op bezoek bij Forum voor Democratie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVoor de écht liefhebbers van rap en muziek is er nu goed nieuws, want die eenmalige uitvoering op het podium in Barneveld is nu omgezet in iets permanents: een heuse videoclip. Vanochtend deed FVD deze debuteren op hun social media-kanalen. De partij is trots op het lied: “Nederland is geen provincie van Brussel – wat de eurocraten ook zeggen! Dit is ons land, een land waarop we trots mogen en moeten zijn. Lange Frans, Thierry Baudet en Adrien de Boer bezongen op het FVD-congres ons Nederland!

Lees ook:  Het liegen en bedriegen van onze premier Mark Rutte wordt met de dag erger

En nu maar wachten totdat het nummer doorstaat naar de nummer 1 op Spotify, nietwaar? LOL

ForumvoorDemocratie on Twitter

Nederland is geen provincie van Brussel – wat de eurocraten ook zeggen! Dit is ons land, een land waarop we trots mogen en moeten zijn. Lange Frans, Thierry Baudet en Adrien de Boer bezongen op het FVD-congres ons Nederland! https://t.co/O4uuULwbMI https://t.co/5SKlnBbKXGComments

comments