5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

“Fridays for Future” moet zich duidelijk distantiëren van “Extinction Rebellion” en Antifa!

Fridays for Future

 21 total views,  3 views today

Door numeriek te krimpen, wordt de beweging Fridays for Future steeds radicaler. De demonstraties worden nu gedomineerd door radicale en anti-constitutionele organisaties zoals de zogenaamde Antifa en de ecoterroristische factie ‘Extinction Rebellion’. Ter gelegenheid van de recente protesten van “Vrijdagen voor de toekomst” maakt het AfD-lid van de Bondsdag Johannes Huber zich grote zorgen.

“Het protest, dat aan het begin van de demonstraties nog steeds erg groot was en door een grote massa werd ondersteund, is aanzienlijk kleiner geworden en daardoor aanzienlijk geradicaliseerd.”

Huber, zelf waarnemer van de Berlijnse protestmarsen, beschrijft deze ontwikkeling als volgt:

“De demonstraties worden nu gekenmerkt door radicale en anti-constitutionele organisaties zoals de zogenaamde Antifa en de ecoterroristische factie ‘Extinction Rebellion’. Gelukkig zijn kinderen en adolescenten meestal teruggekeerd naar de scholen. “

Deelname van de “Black Blog” aan FFF

Volgens Huber ontslaat de reductie de politiek en de autoriteiten echter niet van de verplichting om nader te kijken. Vooral de deelname van het zwarte blok ziet Huber kritisch:

Ongeacht banen en reden, ze hadden destijds de eisen van de beweging gelezen en geprobeerd deze te vervullen. Nu ze zichzelf ook persoonlijk heeft geradicaliseerd, is het de verantwoordelijkheid van iedereen om dit waar te nemen en er een eind aan te maken.

Observatie van FFF door de grondwetbescherming?

Een observatie van de bescherming van de grondwet was al aangegeven na de herhaalde aanvallen van eco-terroristen, soms op de Berlijnse S-Bahn.

‘Als’ Fridays for Future ‘zich niet duidelijk distantieert van’ Extinction Rebellion ‘en radicale linkse groepen, dan komt een’ Fridays for Future’-observatie in het rijk van de mogelijkheden ‘, zegt Huber.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments