Ik wil altijd, Corruptie en meer hits van de Ramones…

Ik wil altijd, Corruptie en meer hits van de Ramones…

6 december 2019 0 Door Indignatie redactie

 Nou, het is een week geleden. Het eindigde treffend met een uiterst unglued Trump discussie te Fox and Friends spuwen een bijna uur lang, bat-schijt crazy ” parade van (zijn) favoriete koortsdromen” als gastheer Steve Doocy, Ainsley Earhardt en Brian Killmeade zat verdoofd, op zoek als ze wilden opa niet hoeven te vertellen dat het eindelijk tijd is om hem in het huis te plaatsen.

Onder de surrealistische lowlights: Pelosi is “gek als een wandluis”. Obama heeft hem afgetapt. Hij wil een proces van afzetting, zodat hij Schiff kan interviewen , die “ziek is … Waarom heeft hij mijn verklaring verzonnen? Hij heeft mijn verklaring verzonnen en ik wil dat weten.” Oekraïne niet Rusland bemoeide zich ermeein de verkiezingen van 2016, en een rijke Oekraïner  heeft de DNC- server, en “t is een groot deel van dit hele ding.” Barr’s nep Rusland-sonde ” wordt het grootste schandaal dat dit land ooit heeft gezien.” Hij stopte een miljoen politie die naar Hong Kong ging om alle demonstranten ‘binnen 14 minuten’ te vermoorden. Hij ontsloeg Comey (oeps) omdat hij ‘probeerde de president neer te halen’. Hij kent de mensen die hij heeft benoemd voor topfuncties die nu over hem getuigen. Marie Yovanovitch “zou mijn foto niet in de ambassade hangen … Ze zou het niet hangen! Het duurde anderhalf of twee jaar voordat ze de foto kreeg. Ze zei slechte dingen over mij … Dit was geen engel, deze vrouw, oké?
Zelfs met alles wat ervoor is gekomen, heeft Trump’s debacle van een uitvoering velen verbijsterd . Rick Wilson, GOP- strateeg en auteur van Everything Trump Touches Die s, suggereerde dat het te wijten was aan Trump’s gebrek aan intellectuele middelen – hij “is geen vreselijk slimme man” – en incompetente adviseurs: “Als hij echte advocaten had, zouden ze hem met een veeprik voordat ze hem dat interview laten doen. “Zijn conclusie: ” Hij is dom met deze. “Dus, helaas, is de mentale beperking. ” Het is alarmerend omdat hij altijd een paranoïde aanleg had (maar ) hij betreedt waanvoorstellingen, de hulp Dr. Bandy Lee, een professor aan de Yale Medical School die leiding geeft aan een groep professionals in de geestelijke gezondheidszorg die beweren dat Trump “een duidelijk en aanwezig gevaar vormt voor de natie en de wereld.” Vanwege het “niet-aangepaste coping-mechanisme van Trump ” ziet Lee een man “zonder mentale capaciteit” met “ een onvermogen om zijn gedachten aan feiten te conformeren.”
Voor velen rechtvaardigt deze grimmige, gekke realiteit een soort Brechtiaans verzet in plaats van wanhoop. Zo is Trump’s nieuwste nu beroemde, gesproken woord, torenhoge  verklaring ( na betrapt te zijn) “IK WIL NIETS” uit Oekraïne oogverblindend, duizelig getransformeerd in lied – bedankt, degenen op internet met te veel tijd op hun handen – door de Ramones , Morrissey, Emo Trump en anderen. Georges Braque: “Kunst is een wond die in licht wordt veranderd.”

Alex Kliment on Twitter

somebody on twitter today: trump’s weird hand-scrawled denial today sounds like a ramones song. me: https://t.co/mynZjx0E0M

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren Comments

comments