Sociopaten aan de linkerkant en Sociopaten aan de rechterkant werken samen om potentiële alliantie VS-China te verbreken

Sociopaten aan de linkerkant en Sociopaten aan de rechterkant werken samen om potentiële alliantie VS-China te verbreken

6 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump heeft een pijnlijke binding.

De Chinese bashen verraders binnen zijn eigen partij proberen zichzelf te laten voorbijgaan omdat Amerikaanse patriotten alle denkbare dingen hebben gedaan om de enige kans te vernietigen die de president heeft om Amerika te redden van het beleid van economisch en sociaal verval dat de afgelopen 50 jaar van misvorming heeft gevormd wereld geschiedenis. Voordat hij op 27 november onder de druk brak om de Hong Kong Human Rights and Democracy Act aan te nemen, probeerde Trump wanhopig tegen de harde liners te duwen die een dag eerder verklaarden :

“Ik sta bij Hong Kong, maar ik sta ook bij president Xi. Hij is een vriend van mij, hij is een ongelooflijke kerel. We moeten staan, maar ik zou graag zien dat ze het oplossen, OK? We moeten zien hoe ze het oplossen. Ik sta voor Hong Kong, ik sta voor vrijheid, ik sta voor al die dingen die we willen doen. Maar we zijn ook bezig met het maken van de grootste handelsdeal in de geschiedenis. ”

Natuurlijk is de wens van Trump om beschermende tarieven te gebruiken, de vervallen infrastructuur en industrieën weer op te bouwen en de regeringswisseloorlogen in het buitenland terug te draaien een goede zaak. Het lelijke feit is echter dat het trans-Atlantische financiële systeem ook zal crashen, en een serieuze militaire confrontatie tussen het Amerikaanse leger en de alliantie tussen Rusland en China is zowel zeer reëel als zeer gevaarlijk.

Dit is ook de reden waarom de goedkeuring van het wetsvoorstel tegen Beijing op 27 november zo tragisch is, omdat de broodnodige economische alliantie die Trump heeft gewenst mogelijk een wond heeft opgelopen waarvan hij niet kan herstellen. Niet alleen dit, maar die anti-Chinese haviken die overal in Washington doordringen, worden nu aangemoedigd om nog verder te gaan, beginnend met de nieuwe wet van senator Ted Cruz om de soevereiniteit van Taiwan te erkennen, en daarmee de overeenkomst ‘One China’ uit 1972 ongedaan te maken, waardoor Beijing de hoofdstad van China werd. .

Cruz’s Taiwan Symbols of Sovereignty Act beoogt in de woorden van Cruz ‘ enkele extreme beledigingen van de Taiwanezen weg te nemen die worden toegebracht door het One-China beleidsprotocol’, waaronder het verbieden van Taiwanese ambtenaren om Amerikaanse overheidsinstellingen te bezoeken, en Taiwanese studenten die studeren aan West Point militaire academie van het dragen van de vlag van Taiwan.

Reeds hebben de Amerikaanse militairen hun aanwezigheid aan de Chinese grens enorm uitgebreid sinds Obama’s “Pivot-to-Asia” en “Air-Sea Battle” in de praktijk werden gebracht in 2011-2012 en die sterk afhankelijk is van een gemilitariseerde anti-China-strijdmacht in Taiwan klaar om het bieden van de VS te doen.

Veel leidende figuren in Taiwan zitten vast in een door de Koude Oorlog getraumatiseerde mindset die 60 jaar eerder is ingesteld, en zien hun levensmissie en het lot van Taiwan nog steeds door de verouderde lens van hun voorouders in Kuomintang – als de enige rechtmatige leiders van China, voorbestemd om het verloren land terug te veroveren aan de Communistische Partij in 1949. Deze groepen zouden alles doen om dat quasi-religieuze gevoel van doel te vervullen, waardoor ze de perfecte marionetten zijn voor de Deep State die meer dan blij zou zijn om zowel China als Amerika te ondermijnen als levensvatbare soevereine natiestaten die de ongedaan maken gemeenschappelijke oorzaak waarvoor beide presidenten Abraham Lincoln en Sun Yatsen hun leven wijdden .

Bannon, Soros en Falun Gong: Golems of the Great Game

Een lelijk en over het hoofd gezien voorbeeld van deze operatie is de hernieuwde inspanning van China-basher Steve Bannon die Trump terecht opstartte uit zijn team in augustus 2017. Bannon is een gevaarlijk personage geweest dat probeerde Trump-supporters in Amerika en het Europese recht te koralen in een nieuwe anti -Chinese eenheidsfront terwijl de neo-con “botsing van beschavingen” doctrine met een wraak nieuw leven wordt ingeblazen.

Een van de belangrijkste kanalen die Bannon koos om deze aanval te ontketenen, was het Comité voor Huidig ​​Gevaar-China dat hij samen met een groep razende neocons in maart 2019 oprichtte. China’s Belt and Road labelen als een nieuw imperium dat Amerika dreigt ongedaan te maken en de wereld tot slaaf te maken, De denktank van Bannon verklaarde: “Net als bij de Sovjet-Unie in het verleden vormt communistisch China een existentiële en ideologische bedreiging voor de Verenigde Staten en voor het idee van vrijheid – een die een nieuwe Amerikaanse consensus vereist over het beleid en de prioriteiten die nodig zijn om dit te verslaan bedreiging.”

Lees ook:  Waarom is het uitleveringsplan van Hongkong in China zo controversieel?

Bannon heeft ook ontdekt dat hij steeds nauwer samenwerkt met de anti-Beijing door de CIA gefinancierde cultus Falun Gong die sinds 1999 uit China is verbannen en door de CIA wordt gebruikt als een propagandawapen tegen China dat anekdotisch bewijs claimt van door Beijing gesponsorde orgaanoogst en moord van religieuze minderheden. Hoewel hij zichzelf pusht als een meditatiegroep, is zijn leider Li Hongzhi gevestigd in de VS en promoot hij het idee dat hij magische krachten heeft die voorkomen dat de krachten van het kwaad de wereld vernietigen.

Bannon produceerde onlangs de door Falun Gong gefinancierde film “Claws of the Red Dragon” die hem in dezelfde boot plaatst als zijn linkshandige spiegelbeeld George Soros, die ook de Falun Gong ondersteunt via Freedom House van de Open Society Foundation . De tegenstrijdigheid die voortvloeit uit deze alliantie van pro-Trump-sociopaten die werken met anti-Trump-sociopaten is alleen zinvol als je het anti-menselijke spel van boven naar beneden bekijkt in plaats van van beneden naar boven.

Het is hier dat we een vollediger beeld krijgen van de aard van het valse ‘links versus rechts’-spel dat wordt gespeeld, terwijl we kijken naar een denktank in City of London die Bannon leidt, het Dignitas Humanitae Institut e genoemd naast 5 andere sterk verbonden figuren die recentelijk in een  krachtige uiteenzetting werden onthuld door journalist Stan Ezrol, die de vier andere mede-beschermheren van Bannon van deze katholieke groep beschreef als‘Aartshertog Otto Von Habsburg, opvolger van de troon van de Heilige Roomse keizer toen deze werd ontbonden; Zijne Koninklijke Hoogheid Karel van Bourbon Twee Sicilies en Hertog van Castro, een leidende figuur in de anti-Renaissance vleugel van de Europese adel; Veldmaarschalk de Heer Guthrie GCB (Ridder van het Grote Kruis), LVO (Luitenant van de Victoriaanse Orde), OBE (Orde van het Britse Rijk); en pater Matthew Festing. ‘

De strijdkrachten die deze internationale strijd beheren, zijn wanhopig bang voor het feit dat westerse en oosterse renaissancetradities kunnen ontwaken in het licht van de existentiële crisis waarmee de menselijke soort tegenwoordig wordt geconfronteerd. Deze groepen zijn zich er terdege van bewust dat het essentiële karakter van elke samenleving die geschikt is om te overleven, is gebaseerd op bepaalde morele principes die zowel in christelijke als in Confuciaanse culturen worden gevonden, waardoor de VS en China potentieel zeer sterke en organische bondgenoten worden.

Wanneer men de geschriften leest van zulke grondleggers van een van beide grote landen als Dr. Benjamin Franklin of Dr. Sun Yatsen, is het gemeenschappelijke morele wereldbeeld en gevoel voor de menselijke natuur als een soort gemaakt naar het beeld van de schepper met onvervreemdbare rechten elektrisch. Het is dus geen toeval dat Dr. Franklin in Confucius de sleutel zag voor de oprichting van Amerika en Sun Yatsen zag in de Amerikaanse grondwet de sleutel voor de toekomst van China . Dit is een concept waar Hong Kong-relschoppers, Taiwan-militaristen, Open Society-ideologen en rechtse Bannonieten niets van weten.

Vandaag zijn Xi Jinping en president Poetin een voorbeeld van deze gemeenschappelijke visie, omdat hun alliantie de internationale spelregels op elk niveau heeft getransformeerd, en als Trump niet werd beperkt door dwaze agenten als Cruz, Bannon of de dolle bijenkorf van linkse hacks die opschuimen bij de mond voor beschuldiging, dan zouden de VS een organische bondgenoot worden in deze nieuwe multipolaire alliantie.

Comments

comments