Wees de beste, mijn reet!

Wees de beste, mijn reet!

6 december 2019 1 Door Indignatie redactie

OK, we zijn nu en echt klaar met de oplichter en zijn gemene hoer gehurkt in het Witte Huis. Tot op heden is de Birther Queen of Hypocrisy door dit alles sluw gezwegen: de verkrachtingen, leugens, wreedheid, racisme, corruptie, pesten, bespotting, vrouwenhaat; het versnipperen van democratische normen en mensenrechten, waardoor de VS is gekelderd naar de 36e plaats tussen 41 ontwikkelde landen; het strippen van voedsel van meer dan 750.000 arme mensen die al nauwelijks overleven van het enorme bedrag van $ 132 per maand, zodat dikke katten $ 1.500.000.000.000 meer kunnen verdienen; het annuleren van gratis schoollunches voor een half miljoen kinderen omdat wreedheid het punt is en wie school en voedsel nodig heeft; de kooi en levenslang traumatiserend, van meer dan 70.000 kinderen ingruwelijke omstandigheden om een ​​hele bevolking te terroriseren voor de kleur van hun huid, wat een oorlogsmisdaad is – en haar eigen aanbod van een gigantische middelvinger aan die kinderen door hen te bezoeken in een jas die haar onverschilligheid verkondigt.

Deze week nog steeds stil en schaamteloos, maar haar garderobe is opgewaardeerd tot een geheel wit vest met stilettohakken met onvermijdelijke, onverklaarbare jas op haar schouders – misschien omdat ze 24/7 is voorbereid om de plaats van de misdaad te ontvluchten en bovendien wie niet kleed je zo rond hun gezellige, gestolen huis – Melania gaf een rondleiding door de hopeloze, steriele, smakeloze White House-kerstversiering. In tegenstelling tot eerdere Shining -achtige bloedrode bomen of dode takken, is het nieuwe display opzichtig en glanzend – beter om de bodemloze leegte van haar ziel weer te geven? – maar nog steeds griezelig, misschien omdat het jingoïstisch getagd is met “The Spirit of America”, zoals het vliegtuig van nazi-minnaar Charles Lindbergh.Melania is zich niet bewust van cognitieve dissonantie en van lijdende kinderen, en noemthet een ‘mooie tentoonstelling van patriottisme’ en dwaalt dan stijf door het ijzige landschap als een vervagende, misplaatste soap-operaster en stopt af en toe om een ​​boog te richten op een replica van het huis ze staat op het punt uitgezet te worden of een neptak te besprenkelen met wat kijkers ofwel cocaïne beschouwden, ofwel ‘een nieuwe laag geplette merg van armen’.

Ooit druk, nog steeds stil, ging ze toen naar Londen, waar haar monster van een man van het wereldtoneel werd uitgelachen en ze droeg een bizarre gele cape die afwisselend werd vergeleken met een bananenschil of een gekookt zoet rabarber en vla dessert dat $ 8.000 kostte, wat $ 8.000 kostte kon een behoorlijk aantal schoollunches kopen als ze zo menselijk was. Het was toen ze terugkwam dat ze eindelijk, kort, zelfingenomen haar lelijke mond opende om te protesteren tegen de durf van vurige, welsprekende Stanford-professor in de rechten Pamela Karlan, die in haar beschuldigingsverklaring mild opmerkte dat Donald Trump geen koning is, toevoegend: ” Hoewel de president zijn zoon Barron kan noemen, kan hij geen baron van hem maken. ‘Daarop brak de Mistress of Complicity uit in faux verontwaardiging – of op zijn minst een meer geletterde assistent – predikend.dat “eenminderjarig kind privacy verdient en buiten de politiek gehouden moet worden”. Op welke verbazingwekkende hypocrisie heeft een echte, niet neppe, woedende wereld gereageerd met een universele WTF?!? En de fantastische hashtags: #FakeOutrage en #BeBestMyAss .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Zwijg en speel, of Zwijg en sterf?

We  herinneren het ons allemaal, Melania: de aanvallen op Greta – een kind – en mensen met een handicap en de armen en, natuurlijk, de kinderen nog steeds in kooien. De furieuze consensus over het idee dat kinderen buiten de politiek moeten worden gehouden: “ Beter nog, kinderen zouden uit kooien moeten worden gehouden, en met hun ouders.” De woede en horror groeiden met de release van donderdag door Pro Publica van ziekmakende video van de laatste uren van de 16-jarige Carlos Gregorio Hernandez Vasquez, die stierf aan griepcomplicaties in een detentiecentrum in Texas. De griezelige beelden laten zien dat grenspatrouille-agenten logen toen ze zeiden dat ze voor Vasquez zorgden; inwaarheid“Toen de immigratieautoriteiten langskwamen, lag een kind aan de griep te sterven op een stuk beton in een plas van zijn eigen braaksel naast een toilet.” Een kind , niet genaamd Barron. Daarom moet Melania zwijgen en Trump moet worden afgezet. “Dus, nu wil je beschaafdheid?” schreef John Pavlovitz vorig jaar en merkte op dat de wens van MAGA-fans betekende dat ze ‘ stilte wilden ondanks perversies van rechtvaardigheid’. In plaats daarvan beloofde hij ze allemaal te verzetten ‘met alles wat we hebben … en we gaan onze stemmen van buitenaf. ” “We zullen luid zijn in de oorzaak van liefde,” zei hij. “Beschouw dit als een onbeschaafde oorlog.”

vs vs vs vs vs vsLees ook:  EU bepaalt naast vaccinatie en groene paspoorten straks ook onze maximum snelheid

Comments

comments