Geheim document onthult de ongelooflijke leugens van het Merkel-regime

Geheim document onthult de ongelooflijke leugens van het Merkel-regime

7 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Volgens Thomas de Maizière, een eerder geheimzinnig artikel van de voormalige minister van Binnenlandse Zaken, wist de regering Merkel gedetailleerd over de aanstaande asielramp in 2015. Het controversiële document onthult de federale overheid als leugenaar van skurpellose.

Het valse nieuws dat de politiek en de media aan de soeverein van het land presenteerden in de nasleep van de vluchtelingencrisis zou een heel boek vullen. Deze omvatten de samenstelling van de vluchtelingenstroom van zogenaamd families, professionals en toekomstige pensioenbetalers – van criminelen en terroristen wordt nog steeds niet genoemd. Voeg daarbij de mythe van de Duitse grenzen, die naar verluidt buiten controle zijn. Dit zijn slechts enkele van de gewaagde leugens van de regering Merkel.

Maar nu worden de reguliere media zich bewust van de ware verhoudingen. Wat toen werd beschouwd als een ‘rechtse samenzweringstheorie’ is nu een bittere realiteit geworden. De ergste angsten zijn bevestigd door een geheime brief van de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken de Maizière aan de EU-migratiecommissaris.

De massa-immigratie kon alleen escaleren met de moeder van alle leugens, namelijk het sprookje over de plotselinge golf van vluchtelingen aan de buitengrenzen van Duitsland, die leidde tot de naar verluidt onvoorziene “noodsituatie” in het treinstation van Boedapest, die Merkel gebruikte om de grenzen van Duitsland permanent te maken voor alle illegale immigranten van over de hele wereld. Herenlanden open. Deze actie vertegenwoordigt zeker de meest baanbrekende verkeerde beslissing van een federale overheid sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Al in het najaar van 2015 schudden hoge veiligheidsfunctionarissen krachtig hun hoofd in een persoonlijk gesprek over deze legendarische formatie. Alleen Duitsland heeft een hecht netwerk van BKA- en BND-ingezetenen in het buitenland, die dagelijks kabels naar Berlijn brengen. Bovendien, ambassades, veiligheidsrapporten van andere landen, multinationale organisaties zoals Europol en de EU, en niet te vergeten de alwetende Amerikaanse diensten.

Een hoogbeveiligde ambtenaar bevestigde de auteur dat hij zelf documenten van de Europese Commissie had gelezen, waarin de beginnende migraties, de onbeschermde EU-grenzen en de zeer twijfelachtige samenstelling van de groeiende vluchtelingenstroom begin 2015 gedetailleerd werden beschreven. Het werd ook gewaarschuwd voor een naderende escalatie. In juni 2016 publiceerden wijlen Udo Ulfkotte en de auteur van deze regels het boek Limitless Criminal .

In de Spiegel Bestseller staat onder andere: »Politiek en toonaangevende media hebben gespeeld met de veiligheid van de burgers. Zonder scrupules openden de politieke leiders de grenzen en lieten criminelen en terroristen het land binnen. De ontwikkeling van criminaliteit bereikt alarmerende proporties. Gaandeweg dringt het tot de laatste door: de staat kan zijn burgers niet langer beschermen «. In 2016 werden deze feiten, in tegenspraak met de verhitte Waan van Vluchtelingen welkom, gepoogd te stigmatiseren als rechtse sentiment. Het boek zelf en de daar geanalyseerde geheime documenten werden verzwegen door de reguliere media en geboycot door de linkse boekhandel, zoals Thalia.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe Maizière en Merkel waren zich bewust van de catastrofale effecten

Nu hebben we december 2019 en de wereldredacteur Stefan Aust meldde in een recent artikel dat de toenmalige federale minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière, en dus ook kanselier Angela Merkel en de hele federale regering van de SPD, CDU en CSU, zich terdege bewust zijn van de alarmerende gevaren De ongecontroleerde massa-immigratie was in beeld en deze waren niet alleen toegestaan, maar zelfs gevoed. De wereld zal op 2 december een brief van de Maizière aan EU Migration Commissioner Dimitris Avramopoulos op 13 oktober 2015 rapporteren .

In het vertrouwelijke document waarschuwt minister de Maizière dringend voor de “immense en ongecontroleerde instroom over de buitengrens van Schengen en de daaruit voortvloeiende chaotische en onregelmatige migratiestromen binnen het Schengengebied”. Duitsland is “nog steeds als geen andere lidstaat van de Europese Unie het doelland van een ongekende, ongecontroleerde en ongecontroleerde instroom van paspoorten en visumplichtige onderdanen van derde landen die asiel aanvragen in Duitsland.”

Zoals we hebben opgemerkt, was de federale regering zich al volledig bewust van de situatie in het najaar van 2015 dat Duitsland het zwaarst te verduren krijgt van illegale migratie naar Europa vanwege tal van pullfactoren, zoals hoge sociale voordelen, gratis ziektekostenverzekering en mislukte deportatie. Dit kost niet alleen meer dan € 50 miljard per jaar aan ‘vluchtelingen’ op federaal, staats- en lokaal niveau, maar ook meer dan een miljoen misdaden door vluchtelingen uit voornamelijk islamitische landen van herkomst – en deze cijfers hebben alleen betrekking op de jaren 2015-2018. Deze gegevens komen uit BKA-statistieken, die voor het eerst werden onthuld in het huidige boek Security Risk – Crime, Violence and Terror: How Islam Threatened Our Country  . Het is hetzelfde met jou2245 Islamitische terreurdaden geïnitieerd door de procureur-generaal sinds de opening van de grens. Terwijl de Maizière en kanselier Merkel de grenzen van Duitsland op een onverantwoorde manier weerloos verlieten, moeten kerstmarkten nu worden beveiligd, zoals de ambassadezone in Kabul, vanwege de islamitische terroristische dreiging .

En dat honderdduizenden criminelen, aanhangers van de Islamitische Staat en oorlogsmisdadigers van vrijwel alle partijen die betrokken zijn bij de vluchtelingenstroom naar Duitsland ongecontroleerd konden immigreren en onvermijdelijk tot massale slachtoffers binnen de Duitse bevolking kwamen en nog steeds komen, zelfs over de Duitse regering was al in oktober 2015 in de openbaarheid , In de vertrouwelijke brief bevestigt een lid van de regering de Maizière feiten dat miljoenen burgers van dit land – tot op de dag van vandaag – worden belasterd als “racisten” en “nazi’s”.

De minister zei in de brief, die tot op heden geheim is gehouden voor het publiek, dat Duitse veiligheidsinstanties “voortdurend informatie hebben ontvangen over personen die in contact zijn geweest met of hebben gevochten voor militante groepen in crisisgebieden”. Bovendien zou het federale ministerie van Binnenlandse Zaken ervan uitgaan dat jihadistische groepen de vluchtelingenstromen “doelbewust voor de infiltratie van Duitsland” zullen gebruiken.Comments

comments