STOCKHOLM: Meer oudere Zweedse burgers uit hun appartementen geplaatst om plaats te maken voor moslimmigranten

STOCKHOLM: Meer oudere Zweedse burgers uit hun appartementen geplaatst om plaats te maken voor moslimmigranten

7 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Tientallen oudere bejaarden Zweedse inwoners werden gedwongen om hun appartementen in een gebied van Stockholm te verlaten nadat het blok was gesloten voor verbouwing, maar deze werden vervolgens meteen weer geopend voor moslimmigranten om ze te vervangen.

Inwoners van Dianagården kregen te horen dat ze moesten vertrekken omdat de toiletten in de faciliteit 5 cm te klein waren om aan de voorschriften te voldoen. Kort nadat de 48 appartementen waren leeggemaakt, waren ze echter gevuld met nieuw aangekomen migranten.

“Later werd onthuld dat politici hadden gepland dat immigranten in plaats daarvan het pand zouden betrekken”, meldt Fria Tider.

In 2015 accepteerde Zweden meer vluchtelingen per hoofd van de bevolking dan enig ander land, en ondanks verslechterende problemen met seksuele aanvallen, granaataanvallen en gewelddadige misdaad, vertoont de instroom geen tekenen van ernstige beperkingen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenUit een recente opiniepeiling bleek dat de anti-massale moslimmigratie Zweden Democraten nu de populairste partij in Zweden zijn. De Zweedse democraten zouden 24,2% van de stemmen krijgen als er vandaag een verkiezing zou worden gehouden die de regerende sociaal-democraten zou verslaan.

In oktober waarschuwde Leif Östling, voormalig CEO van vrachtwagenbedrijf Scania, dat Zweden op weg is naar een burgeroorlog vanwege ongecontroleerde massa-immigratie.

“We hebben veel te veel mensen van buitenaf opgenomen. En we hebben. Degenen die uit het Midden-Oosten en Afrika komen, leven in een samenleving die we bijna honderd jaar geleden hebben verlaten, ‘zei hij.Lees ook:  Zweden: Ouderen moesten appartement verlaten om plaats te maken voor migranten

Comments

comments