Augsburg: Migranten vermoorden Duitse brandweerman na kerstmarktbezoek


Advent in de Merkeljahr 2019 – de slachting gaat onverminderd door: op vrijdagavond tegen 22.40 uur werd een 49-jarige voorbijganger direct in het centrum van Augsburg aangevallen door een “groep mannen” en verraderlijk gedood voor de ogen van zijn vrouw.

Het slachtoffer van de zeven gewelddadige daders had samen met zijn vrouw en een vriendelijk echtpaar vrijdagavond ontspannen de Christkindlesmarkt in Augsburg bezocht en was toen te voet richting Königsplatz.

Op de Königsplatz ontmoetten de kerstmarktbezoekers vervolgens een groep van zeven leden, de eerste verklaringen met een migratieachtergrond. Het kwam – zoals altijd bij deze klantenkring – het ‘geschil’, dat aanvankelijk alleen mondeling werd gehouden. Plots sloeg “een man in de groep” de 49-jarige brutaal brutaal tegen het hoofd. Het slachtoffer bleef na de aanval onbeweeglijk op de grond. Zelfs de 50-jarige metgezel werd “uit de mannengroep aangevallen” en “massaal in het gezicht getrapt” door ten minste één man, zoals in 2019 in alle Duitse steden nu in de dag en nacht volgorde.

Politie Augsburg is per ongeluk

De politie Augsburg gaat uit op de vergadering van een willekeurige vergadering. De vier Augsburger zaten waarschijnlijk op het verkeerde moment op de verkeerde plaats, namelijk op een “vrijdagavond” op de populairste kerstmarkt Schwabens.

De reguliere pers bagatelliseerde eufemisme en politiek correct zoals altijd in hun eerste rapporten. Bijvoorbeeld, de lokale krantenkoppen van Augsburger Allgemeine :

“Königsplatz: 49-jarige sterft na slag in het gezicht”

Tijdens een ruzie bij K ö nigsplatz man in het gezicht geslagen. Reanimatiepogingen mislukken, hij sterft ter plaatse. De politie is op zoek naar de vermeende daders. Een man stierf op vrijdag in het centrum van Augsburg na een klap in het gezicht. Zoals de politie informeert, is de 49-jarige uit het district Augsburg om 22.40 uur in een geschil gevallen en stierf aan zijn verwondingen.

Ook een klap in het gezicht van elke intelligente lezer, waarvan de AA steeds minder heeft, zoals de dalende circulatiecijfers bevestigen. Het slachtoffer van het groepsgeweld stierf niet plotseling – de 49-jarige Augsburger werd op brute wijze afgeslacht door worstelende (geïmporteerde) serieuze criminelen, terwijl hij moedig zijn vrouw en zijn vrienden wilde beschermen. De politie moet ook zoeken naar de werkelijke moordenaars en niet naar politiek correcte “vermoedelijke daders” …

Daders zijn “vluchtig”

Na de aanval “vluchtten” de daders in de richting van de Bahnhofstrasse en lieten hun slachtoffers – zoals altijd – gewoon terug. Een reanimatie van de 49-jarige door spoedartsen bracht geen succes – de man stierf in de ambulance op weg naar de intensive care. Volgens de eerste politierapporten zijn er momenteel geen concrete aanwijzingen over de verblijfplaats of identiteit van de daders. Zoals later bekend werd, is het slachtoffer een brandweerman. Dit past in de gebruikelijke aanvallen op politieagenten, paramedici en Co., waar immigranten geen respect voor hebben.

Inmiddels is een 20-koppig onderzoeksteam opgezet. Dit is nu onder andere bezig met het evalueren van de videobewakingsopnames op Königsplatz. Volgens een woordvoerder van de politie op zaterdagmiddag zal de “acquisitie en analyse van beelden rond de plaats delict” naar verwachting duren tot zondagmiddag. Als u naar bruikbaar materiaal komt, worden gezochte foto’s gepubliceerd in overleg met de officier van justitie.

Al bijna een jaar lang registreren 15 politiecamera’s de kleurrijke “gebeurtenissen” op Königsplatz, waarbij de EU-richtlijn gegevensbescherming vanwege kritieke stemmen de hoogste prioriteit heeft. De camera’s moeten ook het ” gevoel van veiligheid ” verbeteren. De ervaring leert dat slechts enkele tattoo-items op de foto’s te herkennen zijn, elke achteruitrijcamera van een Koreaanse kleine auto maakt nu betere foto’s.

Voor verdere details zwijgt de politie “om tactische redenen”. Ook is er momenteel geen verzoek om een ​​nadere beschrijving van de verdachte groep, zoals de grootte, kleding en etnische afkomst van de betrokken personen. Ondertussen wrijft de duivelse bloedhark in zijn handen met de gebeten nagels, het hervestigingsbeleid van Groko, de EU en de VN verloopt precies op schema, twee jaar na de halte van de kerstmarkt op Breitscheidplatz. Het is Advent in Duitsland.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord