Een explosieve documentaire over pedofielen in het parlement en de Britse koninklijke familie

Een explosieve documentaire over pedofielen in het parlement en de Britse koninklijke familie

8 december 2019 1 Door Indignatie redactie

IN HET KORT OVER DE SCHANDE BRITSE ADEL

Feiten: Sonia Poulton , een Britse journalist, sociaal commentator en filmmaker, onderzoekt al enkele jaren het donkere web van pedofilie. Een deel van haar onderzoek is gevolgd in een documentaire genaamd “Pedophiles in Parliament”.

Overdenk: bewijsmateriaal wordt al decennia lang getoond voor dit soort activiteiten op ‘prominente plaatsen’. Waarom begint de hele planeet pas nu met dit feit? Denk na over hoeveel macht en controle deze mensen hebben.

“Ze gebruiken alle vormen van overtuiging om te voorkomen dat mensen zich uitspreken, om mensen het zwijgen op te leggen. Heet, heet, chantage, economische chantage. En allerlei soorten intimidatie, zoals intensieve surveillance, telefonische onderschepping, dit alles. Ze stoppen en ze hebben onbeperkte fondsen omdat deze fondsen worden verstrekt door de belastingbetalers, “zegt Andrea Davison , voormalig inlichtingenagent.

Hoewel de wereldwijde pers zich richt op de vermeende betrokkenheid van Prins Andrew bij de handel in seks met Jefferey Epstein in kinderhandel, kan dit zelfs verbleken
vergelijking met andere criminele activiteiten waarbij kinderen in het Britse koninklijk huis betrokken zijn.

Sonia Poulton , een Britse journalist, sociaal commentator en filmmaker, onderzoekt al jaren het donkere web van pedofilie dat Margaret Thatcher, ‘Sir’ Edward Heath, David Cameron, Theresa May en Jeremey Corbyn verbindt
met verduistering (en voor sommigen feitelijke facilitering) van zedendelicten tegen kinderen. Men gelooft dat dit al minstens 30 jaar aan de gang is.

Lees ook:  De ondergang van het FED en het kapitalistisch systeem

Haar documentaire “Pedophiles in Parliament” is een schokkend beeld dat veel leden van het Europees Parlement met kindermishandeling verbindt. Sonia onthult hoe ook de Britse koninklijke familie hiermee verbonden is.

Prominente koninklijke leden waren openlijk bekende vrienden van de inmiddels overleden en berucht gedreven pedofiel Jimmy Saville . Vreemd genoeg wordt gezegd dat hij toegang had tot het kasteel wanneer hij maar wilde. Omdat MI5 en Scotland Yard de taak hadden iedereen rond de Royal te “onderzoeken”, zou het hun bekend zijn geweest dat Jimmy Saville op zijn minst een zeer slechte reputatie had en niet echt “royal” materiaal was.

Toch had hij tientallen jaren een zeer hechte relatie met Prins Charles .

Er wordt nu beweerd dat er minstens 450 gevallen van pedofilie waren in het geval van Jimmy Saville en dat 8 Britse politiediensten hiervan op de hoogte waren, maar er niets aan deden.

Het nieuws van zijn zieke en wrede acties werd pas aangekondigd  nadat  hij stierf. Er is ook een soortgelijk verhaal als “Sir” Edward Heath, een voormalige premier in het VK, niet minder, die nu ook bekend staat als een vermeende pedofiel.

Volgens Anna Brees , ex-BBC-verslaggever, kwamen 40 mensen opdagen om te melden dat Edward Heath hen seksueel had uitgebuit.

 

Lees ook:  Silicon Valley vernietigt de Amerikaanse democratie door politieke favorieten te spelen
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments