Het westen in gevaar?: Een waarschuwing voor ex-moslims … “Doe jezelf een plezier en lees dit”

Het westen in gevaar?: Een waarschuwing voor ex-moslims … “Doe jezelf een plezier en lees dit”

8 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Op 11 november 2019 publiceerde  Frontlines News  een artikel met de kop:  “Een waarschuwing voor ex-moslims … Doe jezelf een plezier en lees dit”.

Het artikel bevat een tekst geschreven door een ex-moslim die de wereld wil waarschuwen voor wat er gebeurt en de schrijver formuleert zichzelf als een brief aan alle  “ontrouwe”  en titelt zijn tekst met de kop:  “Naar de ongelovige wereld”.

Hier kun je de tekst lezen die is vertaald voor een beter begrip en misschien kan dit je die nog niet wakker make, een beetje meer inzicht geven in wat er aan de hand is en hoe onze overheid niet alleen machteloos is, maar in feite volledig betrokken is bij de aantekeningen en impliceren in feite het hele proces van het transformeren van niet alleen Zweden, maar heel Europa tot een islamitische staat.

Disclaimer:  Of dit artikel of deze tekst echt is of een productie van nepnieuws of propaganda laat ik onuitgesproken en beoordeel de authenticiteit hiervan niet. Het doel van het vertalen en posten hiervan is om onze ogen enigszins te richten op wat er feitelijk gebeurt op de straten en pleinen van ons land en om de context te zien van wat de tekst nog steeds zegt en wat er feitelijk gebeurt. (Dus voordat u commentaar geeft of deelt, moet u deze disclaimer hebben gelezen)

Hieronder is een vertaling van de tekst:  “Een ex-moslim waarschuwt … Doe jezelf een plezier en lees dit”.

“Naar de ontrouwe wereld:

Ik ben geboren en opgegroeid als moslim. Mijn hele familie is nog steeds moslim. Ik weet dat elke genetische code moslim is. Ik ken het islamitische brein. Ik leef en adem met hen. Ik ben een insider. Ik verliet de islam toen ik besefte dat de islam een ​​zieke en slechte religie is. Het volgende is de islamitische boodschap aan het Westen ”:

“Aan de ontrouwe van het Westen:

De grondwet van de nieuwe islamitische republiek in de EU en de VS is in opbouw.

We zullen ongeloof tot de dood bestrijden. Tegelijkertijd zullen Amerikaanse wetten ons beschermen. Democraten en links zullen ons steunen.

UNO zal ons legitimeren. CAIR zal ons uitbroeden. De ACLU zal ons versterken. Westerse universiteiten zullen ons onderwijzen. De moskeeën beschermen ons. OPEC zal ons financieren en Hollywood zal van ons houden.

Koffi Annan zal politiek correcte sympathieke uitspraken doen aan jihadisten.

Onze kinderen zullen immigreren vanuit Pakistan, Egypte, Saoedi-Arabië, Iran en Indonesië en zelfs vanuit India naar de Verenigde Staten en naar de andere westerse landen. Ze gaan naar het Westen voor volledige studiebeurs. Amerika betaalt en zal blijven betalen voor de opvoeding van onze kinderen en hun opvoeding in door de overheid gefinancierde islamitische scholen.

We zullen uw welzijnssysteem gebruiken. Onze kinderen sturen ook geld naar huis terwijl ze zich voorbereiden op Jihad.

We zullen profiteren van Amerikaanse vriendelijkheid, traagheid en mededogen. Als het zover is, steken we ze in de rug. We zullen het een tegen de camera zeggen en thuis iets anders aan onze kinderen leren. We zullen onze kinderen subliminale boodschappen geven om de islam ten koste van alles te handhaven. Onze kinderen in Amerika zullen altijd meer om de belangen van islamitische landen geven dan de belangen van de Verenigde Staten.

We zullen onze kinderen islamitische suprematie leren vanaf hun kindertijd. We zullen hen leren geen compromissen te sluiten met ongelovigen. Als we het al op jonge leeftijd doen, aarzelen onze kinderen niet om martelaar te worden.

We nemen eerst Europa over  en daarna volgen de VS. We hebben al een solide basis in het VK, Nederland, Zweden, Spanje, Italië, Duitsland en nu in de VS.

Onze kinderen trouwen met blanke vrouwen in Europa en Amerika. We zullen ons bemoeien met ingewikkelde structuren in de westerse samenleving, maar zullen de Jihad nog steeds herinneren als de tijd komt. Wie zijn wij –  Wij zijn de “slapende cellen”.

We zullen onze kinderen opvoeden om alleen loyaal te zijn aan de islam en Mohammad. Al het andere is secundair.

Op het moment van het echte gevecht zullen we onze eigen kinderen als ons pantser houden. Wanneer Amerikaanse of Israëlische troepen op ons schieten, zal de wereld toekijken. Stel je voor,  – Stel je het nieuws in de wereld voor: “Moslimkinderen vermoord door ontrouw”.

We weten dat CNN, ABC en CBS live worden uitgezonden. Al-Jazeera zal benzine op het vuur gieten. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. “Amerikanen hebben 6 kinderen vermoord, 10 kinderen” . “Joden hebben twee vrouwen vermoord” .

Bewaar je nucleaire wapens in hun curiosa-kasten. Bewaar uw vliegtuigentransport of hightech wapens in hun vitrinekasten. Je kunt ze niet tegen ons gebruiken vanwege je eigen hogere morele standaard. We zullen gebruik maken van uw hogere morele standaard en deze tegen u gebruiken. –  We aarzelen niet om onze kinderen als zelfmoordterroristen tegen u te gebruiken.

Visualiseer krantenkoppen over de hele wereld,  – moslimmoeder schreeuwt, -cry. – Haar kinderen worden vermoord door joden en Amerikanen . De hele wereld kijkt live. Honderden miljoenen moslims over de hele wereld koken. Ze zullen door Europa marcheren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWe zullen onze vrouwen gebruiken om meer kinderen te produceren die op hun beurt als pantser / schild zullen worden gebruikt. Onze kinderen zijn de gave van Allah voor Jihad.

West produceert zijn tanks in de fabrieken. We zullen onze militaire kracht op natuurlijke wijze produceren door meer baby’s te produceren. Dat is hoe het goedkoper is.

Je ongelooflijk op deze site kan ons niet verslaan. We zijn 1,2 miljard. We zullen opnieuw verdubbelen. Heb je genoeg kogels om ons allemaal te vermoorden?

We zullen in aantal toenemen. We zullen opnieuw verdubbelen.

De camera’s zullen altijd zeggen: “Islam is de religie van de vrede.”

We zullen zeggen: “Jihad is eigenlijk innerlijke Jihad.”

Gematigde moslims zullen zeggen dat er geen verband is tussen islam en terrorisme en het Westen zal het geloven omdat het Westen zo gemakkelijk misleid wordt.

Gematigde moslims over de hele wereld zullen jihadisten door hun toespraken incuberen door de islam te verdedigen. Met behulp van het westerse rechtssysteem zullen we onze sharia-wetgeving langzaam maar zeker handhaven.

U zult onder de indruk zijn wanneer u een gematigde moslim persoonlijk ontmoet. Als je buurman, collega, student, docent, ingenieur, professional kun je ons zelfs aardig vinden. U zult ons goed opgevoede, beleefde, bescheiden vinden die u doen zeggen:  “Wow, moslims zijn goede en vreedzame mensen” , maar we zullen u in de rug steken als u slaapt zoals we deden op 9/11.

Er zullen meer 9/11 zijn in Europa en in Amerika. We zullen zeggen:  “We ondersteunen geen terrorisme maar Amerika heeft gekregen wat het verdiende.”

Moslims, CAIR, ISNA, MPAC en andere internationale islamitische organisaties zullen verenigd zijn. We zullen werken met links, de ACLU, met Koffi Annan en de VN, en of we dat met Frankrijk moeten doen. Doe de veiligheidsgordel om. De beschavingsoorlog is net begonnen.

We zullen de koran reciteren en  Allah-Hu-Akbar zeggen  voordat we ongelovigen onthoofden, zoals we al hebben gedaan. We zullen deze op video opnemen en naar iedereen sturen die ongelooflijk is om naar te kijken. Ze zullen het opgeven en indienen  – ISLAM betekent overgave .

Wij zullen uw eigen waarden van vriendelijkheid voor u gebruiken.

Je bent voorbestemd om te verliezen.

Het moet erg deprimerend voor je zijn. Is het niet?

Allah-Hu-Akbar,  zoals we zeggen vlak voor onthoofding.

Islamitische oorlogvoering in de 21ste eeuw, laten we eens kijken naar de effectiviteit van islamitische oorlogvoering, moslims versus West.

DE REGELS ZIJN VERANDERD. Er is een nieuw spel in de stad.

Bill Clinton bestelde 50 Tomahawk-cruiserobots die elk $ 100.000.000 kostten om $ 50 kleihuizen van Osama’s familie te vernietigen. Welke domheid? Wat een slechte API. (rendement op investering)

In ruil daarvoor heeft Osama de aanval op de Verenigde Staten.

Kosten: 19 martelaren en minder dan $ 500.000.
Kosten voor het Westen: meer dan 3000 doden.
Minstens $ 1 miljard (een triljoen) financieel verlies in één jaar. Dit omvat het rimpeleffect.

Osama’s API voor: life = 3.000 / 19 = 158 keer

Dollar = 1 tr / 500K = 2.000.000 keer

Het is moderne oorlogvoering. Het Westen zal verliezen.

Allah-Hu-Akbar.

Islam zal de wereld regeren. U kunt niets doen. Hoewel het BBP per hoofd van de wereld daalt tot de helft van het huidige niveau als gevolg van islamitische wetten die overal ter wereld gelden, zal de islam de wereld regeren.

Vanuit jouw oogpunt nemen we de wereld mee naar de donkere eeuwen, het zij zo. Maar de islam wint nog steeds en het Westen verliest.

Weet je zeker dat je dit spel wilt spelen?

Jihad, .. Jihad … Jeeehaaad …

Je bent voorbestemd om te verliezen.

Allah-hu-Akbar

De investering van $ 100 miljard in Saoedi-Arabië gedurende de laatste drie decennia van meer dan 60.000 Madrassa’s en scholen in de islamitische wereld werpt eindelijk zijn vruchten af. Terwijl het Westen druk bezig was met het uitvinden van medicijnen, het verhogen van de levensverwachting, het verhogen van menselijk lijden, het decoderen van het menselijk gen om kanker, hartaandoeningen, enz. Te genezen, het lanceren van ruimtependel, het uitvinden van internet, het werken aan nieuwe mensenrechtenwetten / theorieën, het ontwikkelen van betere economische modellen voor een meer welvarende wereld, terwijl de ACLU controle kreeg over gezond verstand, terwijl Amerikaanse vindingrijkheid de rest van de wereld ten goede kwam, waren wij moslims druk bezig met het produceren van meer dan 200 miljoen van de 1,4 miljard migranten, pratend, niet-denkend, westers haat, voorgeprogrammeerd, suïcidaal, parasieten en terroristen. Je kunt niet winnen. De geest is uit de fles gekomen.

We zullen de vriendelijkheid, gerechtigheid, mededogen, vrijheid van meningsuiting en niet-discriminerend beleid van Amerika en het Westen tegen hen gebruiken. We zullen ze in de rug steken. “

Wat moet je doen? Je bent gedoemd.Comments

comments