Hij voert eigenlijk campagne met de oorlogsmisdadigers

Hij voert eigenlijk campagne met de oorlogsmisdadigers

8 december 2019 2 Door Indignatie redactie

Hij deed het . Deze keer was het bij een “geheime” super rijke fondsenwerver, maar ik denk dat dit niet de laatste keer zal zijn:

President Donald Trump, die tijdens een besloten toespraak tot donoren van de Republikeinse Partij van Florida sprak tijdens het jaarlijkse Staatsman’s Diner van de staatspartij , was zaterdagavond in ‘zeldzame vorm’.

Het diner, dat $ 3,5 miljoen opbracht voor de staatspartij, werd met ongewoon geheim gehouden. De 1.000 aanwezigen moesten hun mobiele telefoons in afzonderlijke afgesloten koffers inchecken voordat ze de ongemarkeerde balzaal aan de zuidkant van het resort binnengingen. Verslaggevers mochten niet aanwezig zijn.

Maar het geheim was de sleutel tot de uitvoering van Trump, die bezoekers “hilarisch” noemden.

Op de top van de succesvolle opkomst van het evenement – en zonder de druk van pers of mobiele telefoons – veranderde Trump in een ‘totale komiek’, volgens zes mensen die het evenement bijwoonden en daarna met de Miami Herald spraken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHij trok ook een ongewone zet en bracht leger 1st Lt. Clint Lorance en majoor Mathew Golsteyn op het podium, die Trump vorige maand gratie verleende voor zaken met betrekking tot oorlogsmisdaden. Lorance diende een gevangenisstraf van 19 jaar uit omdat hij zijn soldaten opdracht gaf te schieten op ongewapende mannen in Afghanistan, en Golsteyn zou terechtstaan ​​voor de buitengerechtelijke moord op een vermoedelijke bommaker in 2010.

Een kleine herinnering dat een lid van het Saoedi-Arabische leger, in de VS voor luchtvaarttraining, eind vorige week een klaslokaal in Pensacola, Florida heeft neergeschoten en het enige dat de president heeft gedaan, is de lof van de Saoedische vorsten zingen omdat ze ermee instemmen om enkele cheques te schrijven aan de families van de slachtoffers (om de een of andere reden).

Hij doet dat terwijl hij campagne voert met leden van het Amerikaanse leger die zijn veroordeeld en beschuldigd van het vermoorden van ongewapende Afghanen.

Wat is hier in godsnaam aan de hand? Is het nu het officiële beleid van de Republikeinse Partij dat iemand in uniform die onschuldige mensen neerschiet, hetzij in Afghanistan of de Verenigde Staten van Amerika, gewoon “zijn werk doet”?

Je moet je afvragen. Dit is meer dan bizar.Comments

comments