Agressieve oorlog en terrorisme zijn hetzelfde! Dus wie zijn de echte terroristen?

Agressieve oorlog en terrorisme zijn hetzelfde! Dus wie zijn de echte terroristen?

9 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Willen Amerikaanse politici en hun poppen in de reguliere pers echt praten over terrorisme en genocide in andere landen? Denken ze echt dat deze beschuldigingen niet terug zullen komen om hen te achtervolgen? Tegenstrijdigheden en hypocrisie zijn er in overvloed in dit gesprek, en het wordt tijd dat de waarheid wordt verteld.

Volgens Wikipedia heeft het woord “terrorisme” meer dan 100 betekenissen en heeft het momenteel geen algemeen overeengekomen, juridisch bindende, strafrechtelijke definitie. Dit is jammer, maar de meeste mensen begrijpen de echte betekenis of ze ervoor kiezen om het goed toe te passen of niet. Het woord ‘terreur’ komt van het Latijnse werkwoord terrere en betekent gek zijn van angst of terreur. Over het algemeen is terrorisme het gebruik van geweld of bedreigingen om te intimideren of te dwingen, vooral voor politieke doeleinden. Het zijn gewelddadige daden die bedoeld zijn om angst te creëren, en deze daden worden gepleegd voor een religieus, politiek of ideologisch doel en richten zich bewust op de veiligheid van burgers. In november 2004 heeft een secretaris-generaal van de Verenigde Natiesrapport beschreef terrorisme als een handeling “bedoeld om de dood of ernstig lichamelijk letsel aan burgers of niet-strijders te veroorzaken met als doel een bevolking te intimideren of een regering of een internationale organisatie te dwingen een handeling te doen of ervan af te zien.” Ik denk aan terrorisme zoals elke handeling die bedoeld is om onschuldige burgers of zijn bezittingen op enigerlei wijze schade toe te brengen omwille van het verkrijgen van politiek of economisch, of door angst aan te wakkeren zodat dezelfde doelen kunnen worden bereikt. Met andere woorden, elke persoon, groep individuen of overheidsapparaat dat opzettelijke agressie uitvoert die onschuldige burgers schade toebrengt, pleegt een terroristische daad! Dus wie zijn de echte terroristen in deze wereld?

Zeker, iedereen die een bom aan zijn lichaam vastbindt met de bedoeling anderen te schaden, zou als een terrorist worden beschouwd. Elke groep die een handeling plant en uitvoert die onschuldigen verminkt of vermoord om een ​​politiek statement te maken, wordt als terrorist beschouwd. Maar ook zou elke regering of natiestaat die agressieve militaire oefeningen bestelde en uitvoerde die resulteerden in de dood van onschuldige burgers, al dan niet doelbewust, naar mijn mening terreurdaden plegen. Maar degenen die zelfverdediging uitoefenen door zichzelf, hun families, hun vrienden, hun landgenoten en hun eigendommen te beschermen tegen schade, individueel of collectief, zijn zeker geen terroristen!

Dus waar laat dit ons achter? Het antwoord op enkele vragen kan ons helpen begrijpen wie of wat de echte bedreiging is. Wie wekt wereldwijd de meeste angst? Wie verminkt en doodt de meeste burgers en niet-strijders? Wie krijgt meer macht, controle en rijkdom, en profiteert het meest van het terrorisme?

Lees ook:  Het Witte Huis verwijdert de tweet die beweert dat de beschermende barrière buiten het Joodse centrum een ​​"Antifa" -opstelling was

Als je al-Qaida hebt beantwoord, zou je helemaal verkeerd zijn. Natuurlijk zijn wij in dit land door de overheid en de media geprogrammeerd om onmiddellijk alle terrorisme gelijk te stellen aan moslims, de aanhangers van de islam, en hoewel er zeker genoeg moslimterroristen zijn, is hun aantal bleek in vergelijking met de echte terroristen onder ons. In feite, als men de tijd neemt om modern terrorisme te onderzoeken, is het duidelijk dat de meesten geloven dat het alleen van toepassing is op die individuen en randgroepen die zich buiten de zogenaamde democratische naties bevinden. De meeste, vooral de neo-conservatieven denken dat terrorisme de plaag is van alleen democratische regeringen. De Arabische wereld wordt verreweg beschouwd als de belangrijkste bron van terrorisme, maar naar mijn mening komt dat door niet alleen een gebrek aan begrip bij de massa’s van wat terrorisme werkelijk is,

Ik zal weinig vrienden maken met de volgende verklaring, maar laat me duidelijk zeggen dat naar mijn mening de Amerikaanse regering en degenen in het Amerikaanse leger die bereidwillig het bieden van de regering doen door immorele en agressieve oorlogen en vijandigheid te vervolgen, en degenen die partners zijn in deze misdaden, zijn vandaag de ergste terroristen ter wereld! Vet zoals dit klinkt, laat me uitleggen waarom dit zo is.

Zonder twijfel was de ergste enkele terroristische daad in de geschiedenis van de Verenigde Staten de
aanval op 11 september 2001. Op die vreselijke dag werden 2.996 mensen gedood en vele anderen gewond. Het was echt verschrikkelijk en was met opzet bedoeld om onschuldigen te schaden. Als je naar Wikipedia gaat en een beetje onderzoek doet om erachter te komen wat de ergste terroristische aanslagen in de geschiedenis zijn, is de ergste gebeurtenis die sinds de jaren 1940 wordt vermeld, 9/11. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat de nucleaire bommen opzettelijk zijn gevallen op burgercentra in Hiroshima en Nagasaki in WO II, (onthoud onze definities) bomaanslagen waarbij 200.000 onschuldige mensen om het leven kwamen, worden zelfs niet genoemd als terroristische aanslagen voor die periode. De slachting van onschuldigen, waaronder veel vrouwen en kinderen door onze eigen regering in Waco, wordt ook niet vermeld. Vanzelfsprekend beschouwen die entiteiten die over dergelijke zaken rapporteren eenvoudigweg geen aanvallen op onschuldigen door de Amerikaanse overheid als terrorisme. Ze negeren ook alle VS. aanvallen tijdens oorlogen, agressief of niet, zelfs als ze doelbewust gericht zijn tegen burgers, en beschouw ze niet als terroristische daden. Dit is veelzeggend. Vergeet niet dat die bommen waren gevallen nadat de Japanse regering, het leger en de keizer hadden ingestemd zich over te geven, alleen vragend dat de keizer op zijn plaats bleef. (John V. Denson legt de waarheid over deze vreselijke terroristische aanslagen uit in zijn artikel, The Hiroshima Myth .) Deze ongegronde aanvallen tegen Japan waren verreweg de twee grootste terroristische aanslagen in de geschiedenis!

Lees ook:  Waarom Nederland niet in de Europese Unie hoort

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenGeen enkel individu, een groep individuen of de regering van welk land dan ook en zijn medeplichtige partners hebben in de recente geschiedenis zoveel doden en verminkingen van onschuld veroorzaakt als het Amerikaanse rijk. Geen! Naar mijn mening zijn de VS sinds de Amerikaanse revolutie nooit meer in een moreel legitieme oorlog geweest, en in de afgelopen eeuw werden alleen de twee wereldoorlogen congres verklaard. Zelfs als ik alle oorlog en agressie die vóór 1946 door de VS is vervolgd weglaat, is de lijst met agressieve acties en niet-aangegeven oorlogen sindsdien verbijsterend. Gedurende die periode zijn Amerikaanse militaire interventies verantwoordelijk geweest voor de dood van miljoenen, de verwonding van vele miljoenen meer en de verplaatsing van ontelbare miljoenen meer; meer dan 10 miljoen vluchtelingenalleen in Vietnam, Afghanistan en Irak. Veel, zo niet de meeste van deze slachtoffers waren onschuldige burgers en niet-strijders. Geen enkel land of buitenlandse regering heeft de VS gedurende deze periode aangevallen, maar Amerikaanse troepen hebben voortdurend agressie uitgeoefend, inclusief totale oorlog en bezetting, tegen landen over de hele wereld. Dit zijn maar een paar herkenbare plaatsen waar de VS de afgelopen 65 jaar militair tegen zijn tussengekomen: de Filippijnen, Puerto Rico, Korea, Iran, Vietnam, Midden-Amerika, Irak, Cuba, Somalië, Joegoslavië, Bosnië, Haïti, Sudan , Jemen, Afghanistan, Pakistan en Syrië.

Volgens de studie waarnaar ik hierboven heb verwezen, die een gedeeltelijke lijst is, hebben Amerikaanse militaire interventies tegen het buitenland 80 keer plaatsgevonden sinds 1946. Geen enkele van deze landen viel ooit het Amerikaanse vasteland aan. Er waren in deze periode zeker terroristische aanvallen op Amerikaanse belangen, maar dat waren criminele handelingen, geen oorlogshandelingen. Bijna allemaal gebeurden ze buiten dit land waar Amerikaanse militaire aanwezigheid werd gevoeld. Als ze op burgers waren gericht, waren ze slecht, en als ze tijdens een agressieve bezetting op ons leger waren gericht, dan waren ze in de meeste gevallen geen terreurdaden, maar uit zelfverdediging. Het zou hier niet anders zijn als we agressief bezet zouden zijn door een buitenlandse macht, ongeacht de zogenaamde redenering. We zouden onszelf verdedigen met alle macht.

Mijn bedoeling is niet alleen Amerika te mikken of te bashen, maar iedereen die terrorisme individueel of collectief uitoefent. Mijn doel is om bloot te leggen wat verborgen is door regeringen en de reguliere media, maar bekend in de harten van de meeste mensen over de hele wereld. Dat is dat regeringen de ergste terroristen onder ons zijn. Het is tijd om de waarheid te vertellen over de verschrikkingen van terrorisme en oorlog, omdat deze dingen nu één en dezelfde zijn. Immorele daden van kwaad gebeuren nu bijna elke dag, en over de hele wereld. Onschuldigen worden constant geterroriseerd en lopen meer risico dan ooit tevoren door deze waanzin.

Lees ook:  DE AUTORITAIRE KRACHTMETING VAN TRUMP

Deze natie is het affichekind geworden van agressieve oorlog en bezetting, van moord, imperialisme, marteling en gevangenschap zonder proces. Onze regering is de afgelopen decennia verantwoordelijk geweest voor de dood van miljoenen onschuldigen en blijft tot op de dag van vandaag dat schrikbewind bevorderen. Leslie Stahl op 60 minuten in 1996 vraagt ​​aan onze eigen staatssecretaris destijds, Madeline Albright: “is de prijs het waard?” Wanneer we spreken over de dood van 500.000 duizend Iraakse kinderen; hun sterfgevallen strikt vanwege brutale Amerikaanse sancties. Deze onschuldige kinderen waren allemaal 5 jaar of jonger. Haar antwoord: “Ik denk dat dit een heel moeilijke keuze is, maar de prijs – we denken dat de prijs het waard is.” Wat een erkenning! Was het het waard voor onze nationale veiligheid of was het het waard voor de olie? Geen van beide redenen is natuurlijk legitiem.

Terwijl ik dit schrijf, is het Amerikaanse rijk opnieuw begonnen en voert het opnieuw een agressieoorlog tegen landen Dit is in alle opzichten een slechte weergave van geweld die zeker zal leiden tot de dood van veel meer onschuldigen. Het is ook de derde oorlog die ooit door de VS wordt gevoerd, met andere oorlogen zeker in de maak. Terwijl die oorlogszuchtigen roepen om weer een oorlog om de Libische bevolking te ‘redden’, juichen ze toe, maar hun hypocrisie is duidelijk. Meer onschuldige burgers zullen van deze aarde omkomen, terwijl de politici schreeuwen over het beschermen van onschuldige mensen. Wat een verward web weven ze met hun leugens. Hun terrorisme gaat serieus door!

Deze waanzin moet worden gestopt, niet alleen in het belang van al die onschuldige slachtoffers in het buitenland, maar ook in het belang van ons allemaal. Deze wreedheden worden in onze naam gedaan door onze eigen corrupte en slechte regering. Hoe meer terreur wordt verspreid door het Amerikaanse regeringsapparaat, hoe meer represailles we in de toekomst allemaal zullen tegenkomen. Ik hoop voor de mensheid dat de massa hun hoofd uit het zand haalt en deze waarheid accepteert. Het land dat momenteel de grootste bedreiging voor de wereld vormt, zijn de Verenigde Staten, en de Amerikaanse regering en haar handlangers zijn ook de belangrijkste aanstichters van het wereldterrorisme. Ieder van ons heeft een morele verantwoordelijkheid om degenen in de regering te stoppen die anderen zouden terroriseren. Wie stopt ze als we dat niet doen?

Agressieve oorlog is het toppunt van terrorisme en de VS is de koning van agressieve oorlog!Comments

comments