3 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Het Saoedische / Amerikaanse partnerschap: het kwaad brengt het kwaad voort

Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië


 7 total views,  5 views today

Degenen die willens en wetens samenspannen met het kwaad, zijn zelf slecht, en omdat deze waarheid onweerlegbaar is, verdiept zich achter het valse masker van exceptionaliteit alleen dat kwaad. De samenzwering om kwaad te plegen is er in overvloed, maar sommige partnerschappen lijken uit de ingewanden van de onderwereld te zijn voortgekomen. Een dergelijke unie is die van de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië, een alliantie die alleen gebaseerd is op hebzucht, moord en macht.

Proberen de Amerikaanse psyche te begrijpen met betrekking tot haar overduidelijke lust voor oorlog, en in het bijzonder de aanbidding van degenen die die oorlogen vervolgen, is zonder reden moeilijk. Maar de massa’s blinde onverschilligheid tegenover dit gruwelijke en immorele huwelijk tussen Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten verloochenen alle aspecten van gezond verstand. Op het eerste gezicht is dit een absurde paradox, maar gezien het ‘leiderschap’, is het echt? Het zou moeilijk zijn om de Saoedische burgers te vergelijken met Amerikaanse burgers gezien de grote verschillen op veel niveaus, maar het leiderschap van deze twee landen is veel nauwer op elkaar afgestemd, althans rekening houdend met bekende gemeenschappelijke agenda’s. Slijm gaat goed samen met slijm.

Saudi-Arabië is een absolute monarchie en wordt gerund door het  Huis van Saud , de heersende familie van Saoedi-Arabië. De koning en premier is Salman bin Abdulaziz Al Saud, maar hij is uitgeschakeld door dementie en is seniel en niet in goede gezondheid. Hij benoemde zijn zoon, Muhammad bin Salman, Crown Prince in 2017, die nu erfgenaam van de troon is. Hij regeert met ijzeren hand over het land en bekleedt de functie van vice-premier, voorzitter van de Raad voor Politieke en Veiligheidszaken en de minister van Defensie. Met andere woorden, hij controleert de politiek, alle veiligheid, enorme sommen geld en het leger. Dit is de essentie van een krachtige monarchie.

De situatie in Saoedi-Arabië is erg ingewikkeld en vele anderen zijn betrokken bij wat er vóór en na de Saoedische zuivering van 2017 is gebeurd   die de opkomst van Muhammad bin Salman heeft gestold. Het partnerschap en de liefdesrelatie tussen Trump en de VS en Saoedi-Arabië is op alle manieren verontrustend, en die relatie omvat ook het zionistische Israël. Deze samenspanning heeft te maken met olie, proxy-oorlogen, manipulatie van energieprijzen, Midden-Oostenpolitiek, technocratieplanning, enorme hoeveelheden geld en toekomstige politieke en geopolitieke samenzweringsplanning en waarschijnlijke oorlog tegen Iran.

Ik concentreer me hier vooral op de vreemde bedgenoten die Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten zijn. Het vermogen van de Koninklijke Familie wordt geschat op 1,7 biljoen dollar, en ik denk dat het veel hoger is. De VS koopt olie van de Saoedi’s en de Saoedi’s kopen voor meer dan $ 110 miljard aan wapens van Amerikaanse bedrijven. De VS, het VK en de rest van Europa leveren 99% van Saudi’s wapens, wapens die worden gebruikt voor moord. 61% van die wapens komen uit Amerika. Deze wapens worden gebruikt tegen onschuldige landen, maar geconcentreerd in Jemen, waar de Saoedi’s sinds 2015 burgers in dat land vermoorden voor de VS. Deze proxy-oorlog is een genocide die doelbewust door de VS is georkestreerd als een aanval op de Iraanse belangen, en is gewoon bedoeld om elke Iraanse aanwezigheid in Jemen te stoppen.

De Saoedische regering vermoordt ook veel van haar eigen burgers en blijft recordaantallen vermoorden door openbare onthoofdingen. Massale onthoofdingen zijn niet ongewoon na beschuldiging van niet-bestaande misdaden, meestal door corrupte staatsrechtbanken. Deze aanklachten zijn gericht tegen iedereen die zich uitspreekt tegen de regering, tegen niet-gewelddadige daders die misdaden zonder slachtoffers plegen, inclusief drugs en een veelvoud aan anderen. Sommige van de andere niet-gewelddadige kapitaalmisdaden omvatten ” Afvalligheid, verraad, homoseksualiteit, godslastering, overspel, tovenarij, hekserij en oorlog voeren tegen God.”

Het mensenrechtenrecord van Saudi is meer dan gruwelijk, inclusief geen vrije meningsuiting, opsluiting zonder behoorlijke procedure, beperkte of geen basisvrijheden voor vrouwen en meisjes, geen vreedzame demonstraties of het beoefenen van de “verkeerde” religieuze riten. Andere straf ” omvat amputaties van hand en voeten voor diefstal, en geseling voor kleinere misdaden zoals” seksuele afwijking “en dronkenschap. In de jaren 2000 werd gemeld dat vrouwen werden veroordeeld tot wimpers wegens overspel; de vrouwen waren eigenlijk slachtoffers van verkrachting, maar omdat ze niet konden bewijzen wie de daders waren, werden ze schuldig bevonden aan overspel . ”

Dit is een belangrijke bondgenoot van de VS Het is een moordende arm van Amerikaanse agressie tegen burgers. Het is een ontvanger van Amerikaanse belastingbetaler en krijgt zijn wapens geleverd door de VS en Europa. Dit is hetzelfde land dat de vermeende terroristen heeft voortgebracht die zogenaamd de aanslagen van 11 september hebben begaan, hoewel het waargebeurde verhaal nooit is verteld.

Saoedi-Arabië is het slechtste voorbeeld van overheidsmisbruik, van vreselijke mensenrechtenschendingen, van misogynie en de brutale behandeling van vrouwen, van totale minachting voor het leven op elk niveau van man en dier, van onverzadigbare hebzucht, van segregatie, van racisme, seksisme, marteling en moord.

Saoedi-Arabië is precies het tegenovergestelde van alles wat bij de oprichting goed was aan de Verenigde Staten. Het beleid tart moraliteit en de heiligheid van het leven, maar de onwetende en onverschillige Amerikaanse bevolking in hun totale hypocriete blindheid zegt niets en doet niets om de snode unie van deze landen te stoppen via hun geliefde gekozen leiders. De VS is zijn eigen vijand geworden en is nu verbonden met het kwaad. Het kwaad brengt het kwaad voort, en zolang Amerikanen dit partnerschap toestaan ​​om in hun naam door te gaan, zijn ze in gebreke en verantwoordelijk voor deze misdaden tegen de menselijkheid. Deze relatie is niet alleen gebaseerd op olie, maar is gebaseerd op kracht en controle. Het is de essentie van verdorvenheid en moet onmiddellijk worden beëindigd.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments