Mark Rutte een kip zonder kop

Mark Rutte een kip zonder kop

9 december 2019 0 Door Indignatie redactie

“Onze” premier – tandeloze kip zonder kop – Mark Rutte tuimelt van de ene crisis in de andere. Zo heeft hij het graag. Een soort alternatieve oorlogspremier, die crisis op crisis te verwerken krijgt. Als er zich geen crisis aandient, verzint hij er wel een. Gelukkig heeft de man een geheugen als een vergiet. Vandaar dat hij het overleeft, een normaal mens lukt dat nooit. Heldhaftig treedt hij een volgende crisis tegemoet, het maakt niet uit wat. Hij heeft er zijn professie van gemaakt van een plasje water een tsunami te maken.

Alle Nederlandse huishoudens moeten de komende jaren van het gas af. Mensen moeten hun CV-ketels en gaskachels vervangen, een warmtepomp van circa 20.000 euro aanschaffen, hun keuken verbouwen en extreem hoge isolatiekosten maken. Volgens berekening van het Economisch Instituut voor de Bouw gaat dat in totaal 60.000 euro per huishouden kosten. Daar komt nog bij dat blijkens een schrijven van VVD-minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) d.d. 23 augustus 2019 aan de Tweede Kamer huishoudens straks ook nog gedwongen worden zonnepanelen op de daken te nemen. Dezelfde dwang die op 1 januari 2021 toegepast gaat worden om huishoudens van het gas af te koppelen. Dat gaat zelfs zo ver dat gemeenteambtenaren het recht krijgen tot het betreden van woningen, ook tegen de wens van de eigenaar of bewoner.

Van CO2 crisis naar stikstofprobleem, van de MH-17 ramp naar de PFAS trammelant. Van kabinetscrisis, bonnetjescrisis, bommen op burgers en sneuvelende VVD-ministers, het schijnt hem niet te deren. Hij komt steeds sterker uit de strijd. Mannetje Rutte denkt op deze manier iedereen te slim af te zijn. Ondanks zijn gebochelde gestalte gaat hij NERGENS onder gebukt, da’s voor “losers”. Voor zijn eindbaas doet hij het perfect. Door net te doen alsof hij hier democratisch roerganger is, schoffeert hij de bevolking dag na dag, jaar na jaar, nu al negen jaar lang onafgebroken.

Lees ook:  Brexit en Britse invloed in Afrika

De Nederlanders kunnen hem niet weg krijgen. Slechts van hogerhand wordt hij verwijderd, als men hem zat is, of zijn afbraakpolitiek er op zit. Hij zal dat tijdens een Bilderberg vergadering tijdig te horen krijgen. En ook wat hij daarna mag doen. Er is voor meelopers van zijn kaliber vast een commisariaatje of wat te vinden.

Wij krijgen echter onverwacht bijval van de premier van dit gek geworden land, meneer Mark Rutte. Hij stoot onder anderen de volgende enthousiaste teksten uit, waarbij om de zin een nieuwe afkorting door de man wordt uitgevonden, gevolg van de enorme haast die hij altijd heeft om zijn zinnen af te raffelen, omdat het leugens en verzinsels zijn. Bovendien wil hij liever niet dat we door hebben dat hij ook maar op pad wordt gestuurd door hogere machten. Hij ziet de Amerikanen als zijn opdrachtgever.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“De klimaatcrisis. Je kunt er wel in geloven, je kunt er niet in geloven. Zie het dan in ieder geval als een kans. En wel om 3 redenen:

  1. Je moet er in geloven, dat is het beste, gezien je “geloofwaardigheid”;
  2. Er is de “geopotieke” reden. We moeten minder afhankelijk worden van olie en gas, die maar door een beperkt aantal landen wordt geleverd, met name Rusland;
  3. Het is een economische kans om “klimaatverandering….” aan te pakken.
Lees ook:  We hebben geen klimaatprobleem, maar een immigratie en islamprobleem

Dit laatste punt krijgt ook nog een staartje. Hij is namelijk in Boston USA geweest en heeft daar van de Amerikanen te horen gekregen dat wij van het (Russische) gas af moeten. Het is bekend dat Amerikaanse bedrijven gas met scheepsladingen vol aan ons willen verkopen. Schaliegas dus. Meneer Rutte constateert dan zelf ook nog even:

“In Boston zie je de prachtigste voorbeelden hoe Amerikaanse bedrijven enorm veel geld aan het verdienen zijn, met het vraagstuk van het aanpak van klimaatveran, én Nederland ondertus weer dat Boston niet onder water loopt….” Bla bla bla.

Het draait dus om veel geld verdienen en werkgelegenheid (= extra belastinginkomsten).

Vermoedelijk is hij dit een dag later al weer vergeten, we weten allemaal dat de man vroeg dementerend is. Hij vergeet alles binnen 24 uur. Die duizend Euro is hij vergeten, hij heeft geen herinnering aan de dividendbelasting. Over bommen op burgers in Irak weet hij ook al niets meer. Dat laatste is voor heel veel politici een witte vlek in hun geheugen. Kuifje Lubach heb ik niet hoog wegens zijn arrogante gebazel over Johan Derksen, doch hij heeft het mooi samengevat in zijn presentatie over het bombarderen van een bommenfabriek, waarna iedereen verbaasd was over de enorme explosies met nevenschade…… 70 burgerdoden….

Lees ook:  Greta Thunberg: Generatie belangrijk-belangrijk

Nederland krijgt de premier die het verdient, nu al bijna 9 jaar aan een stuk. Een liegende en halve zinnen bazelende lulhannes zonder enkele visie. Hij is natuurlijk niet dement, dat zou te makkelijk zijn. Hij is gewoon een intens in de tang genomen loopjongen van de macht.

De enige reden dat hij er nog zit.

Zijn opvolger? Vast weer een vrijgezel, dat bevalt wel. Geen gevoel voor de mensen, nergens last van. En als eikel zonder visie waarschijnlijk wat makkelijker te chanteren.Comments

comments