3 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Brandweerman op Facebook over de misdaad van Augsburg: “Migranten zullen zich beter moeten aanpassen”

brandweer

 7 total views,  5 views today

In het weekend in Augsburg werd een brandweerman gedood door een groep jongeren met een migratieachtergrond. Nu maakt een video furore op Facebook, waarin een advocaat en brandweerman eisen om eindelijk openlijk te spreken over het geweld van immigranten.

De in Dresden gevestigde advocaat Frank Hannig, die vrijwilliger is bij de vrijwillige brandweer, heeft in een video op Facebook commentaar geleverd op de dodelijke misdaad van Augsburg, waarbij een brandweerman in het weekend door een groep jongeren werd vermoord. De video ging viral en werd dinsdagmiddag meer dan 400.000 keer genoemd.

In de video, Hannig, die zichzelf “zwaar getroffen” noemde door de moordmisdrijf en in de video ook handelde om eindelijk openstaande problemen aan te pakken. Dat ben je de vermoorde kameraad verschuldigd. Hij vraagt ​​zich af of de misdaad niet had kunnen worden voorkomen. Als advocaat heeft hij dagelijks te maken met geweld. Hij rapporteert er af en toe over, maar duwt het tot het uiterste, als het bovenstaande niet overeenkomt met de politieke mainstream:

En dat is naar mijn mening de reden waarom dergelijke daden de laatste tijd gebeuren. Wij allen die te maken hebben met veiligheid in dit land – politieagenten, advocaten, officieren van justitie, rechters, brandweer, paramedici – we weten allemaal dat ons land is veranderd. We praten er niet allemaal over. En dat is iets heel ergs voor onze samenleving. Dat moet eindigen.

De dood van de Augsburgse brandweerman deed hem dit uitspreken. Men moet de problemen noemen, hun stilte leidt naar de catastrofe. Misdaden moeten als zodanig worden genoemd, ongeacht wie ze om welke reden dan ook begaat:

En als buitenlanders, nieuwkomers, immigranten een man op straat vermoorden, dan moet je hetzelfde zeggen. Dan is het een moord, dan is het een doodslag, dan is het geen betreurenswaardig ongeluk of een ongelukkig incident, maar dan is het gewoon een misdaad begaan door immigranten.

Als gevolg hiervan beschrijft de advocaat de nieuwe vormen van geweld die Duitsland met immigratie zouden zijn binnengekomen:

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

We weten dat de handelingen of ritten die we rijden zijn veranderd. Verlichte deuren van appartementen, branden in kamers, geweld dat zich in ons land heeft voorgedaan op een manier die we al jaren niet kennen, geweld tussen groepen, misdrijven als gevolg van vermeende laster, messen worden getrokken omdat Als je je beledigd voelt, zijn deze daden nieuw, deze daden worden veroorzaakt door de cultuur die de immigranten die we nu hebben meegebracht.

Hannig verzet zich nadrukkelijk niet tegen immigratie. De immigranten mogen echter niet alleen worden gelaten. Problemen moeten worden aangepakt, iedereen moet duidelijk zijn “dat onze spelregels voor iedereen moeten gelden.” Laat er geen maatschappelijke discussies over zijn, met de fatale gevolgen:

Wanneer mensen bang zijn om de waarheid te spreken, zijn ze ook bang om naar deze waarheden te handelen. Ze gaan met pensioen. De openbare ruimte wordt steeds meer een plaats delict. Mensen die meedoen, zoals onze kameraad in Augsburg, worden steeds meer een eerlijk spel omdat de samenleving bang is problemen op te werpen en te bespreken die ons land onlangs heeft gemaakt uit verkeerd geïnterpreteerde overweging.

Het moet duidelijk worden gemaakt dat immigranten de regels moeten integreren en accepteren. Wie niet wil werken aan het verbeteren van het land en de wereld, moet duidelijk worden gemaakt dat dit niet mogelijk is:

Door blabber en schoonheid zullen we ons land niet beschermen en veranderen. Ik denk dat wij brandweerlui dat weten, wij reddingswerkers weten dit, wij vrijwilligers weten dat, wij wetshandhavers weten dat. We moeten eindelijk beginnen met het benoemen van de problemen duidelijk en openlijk. Dat zijn we ons verschuldigd.

Hannig, die vrij prominent aanwezig is in Dresden, kreeg een overweldigende goedkeuring met zijn commentaar op Facebook. Veel gebruikers prezen hem om zijn “open en eerlijke” woorden en om zijn moed om ze uit te spreken. Critici beschouwden de advocaat zelf als een rechtsextremist, omdat hij in de verschijning van de Pegida Förderverein verscheen, zonder lid te zijn, en de moord op de verdachte president van Kassel, district Lübcke, verdedigde.

Er kan worden gezegd dat Hannig, die een blik op zijn Facebook-profiel en de aanwezigheid op internet van zijn advocatenkantoor onthult, de effectieve vertegenwoordiging van zijn eigen begrip begrijpt. Als je naar zijn video kijkt, zou je niet eens het idee krijgen dat de advocaat slechts een jaar als brandweerman actief is geweest. Desalniettemin heeft hij een snaar geraakt met zijn opmerkingen over migratie en geweld.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments