Let niet op Merkel: miljoenen gekwalificeerde burgers keren de Duitsland de rug toe

Let niet op Merkel: miljoenen gekwalificeerde burgers keren de Duitsland de rug toe

10 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Meer en meer hoogopgeleide Duitsers verlaten de Bondsrepubliek. Lage lonen, hoge belastingen en een verwoestend asielbeleid drijven steeds meer mensen ertoe om hun vaderland de rug toe te keren. Sinds 2018 zijn meer dan 1,8 miljoen mensen geëmigreerd.

De gemiddelde Duitse emigrant is jonger dan veertig, professioneel succesvol en heeft een academische graad. Dit heeft geresulteerd in een studie van het Federaal Instituut voor Populatieonderzoek (BiB). Het is dan ook helemaal niet verwonderlijk dat steeds meer mensen uit deze kringen gewoon niet langer in de stemming zijn voor het Merkel-regime. Als u succesvol bent in uw werk, wordt u automatisch beïnvloed door hoge belastingen.

Begrijpelijk, die om dergelijke redenen uit de fiscale hel BRD aangenomen. Duitsland staat wereldwijd op de tweede plaats van de landen met de hoogste belastingdruk. Voeg daarbij het feit dat de Bondsrepubliek nu een echt lagelonenland binnen de EU is geworden. Uitstekend gekwalificeerde vakmensen, ingenieurs of artsen verdienen in veel andere landen een veelvoud van de weinige padden waarmee ze in Duitsland worden afgescheept.

Emigratie levert een inkomen op van 1.200 euro

Zoals het Instituut voor Sociologie aan de Universiteit van Duisburg-Essen in samenwerking met het Federaal Instituut voor bevolkingsonderzoek in het kader van een onderzoek bepaalde, stegen de inkomsten gemiddeld met bijna 1.200 euro. Dit kan goed worden omschreven als een waardevolle aangelegenheid. Dit, in combinatie met de lagere belasting- en belastingdruk in het buitenland, is een echte meerwaarde.

Lees ook:  Steeds minder sociale woningen: het Merkel-regime trekt de overheidssubsidies in, maar bouwt luxe huizen voor illegalen

Dit feit toont eens te meer wat een werknemer of werknemer in Duitsland waard is. In naam van het uitbuitende turbokapitalisme telt alleen winstmaximalisatie. Het maakt niet uit of een werknemer goed presteert. Hij wordt gevoed in Duitsland met een laag loon. Elders daarentegen ontvangen goed opgeleide werknemers nog steeds echte waardering, wat ook wordt weerspiegeld in de salarisstructuur.

1,8 miljoen Duitsers emigreerden

Sinds 2010 zijn 1,8 miljoen Duitsers al geëmigreerd. Het totale aantal emigranten is echter veel hoger, omdat slechts 1,8 miljoen mensen de Duitse autoriteiten kennen van hun nieuwe adres in het buitenland. Daarom kan worden aangenomen dat minstens 2 tot 3 miljoen landgenoten niet langer enthousiast waren over het vernietigingsbeleid van Merkel en daarom hun thuisland de rug toekeerden.

Dat het asielbeleid van ethnosuizidale van sleepbootkoningin Angela Merkel een beslissende factor is voor de emigratie, wordt ook weerspiegeld in de statistieken . Volgens dit rapport emigreerden de meeste mensen vorig jaar uit het volledig vervreemde Noordrijn-Westfalen, gevolgd door Beieren, Baden-Württemberg, Hessen en Nedersaksen – allemaal bijzonder kleurrijke federale staten. Op dit punt kan gezegd worden dat academici en andere hooggekwalificeerde Duitsers Merkels beleid van uitroeiing afwijzen.

Service providers gaan, service ontvangers komen

Dus terwijl onze samenleving steeds meer toppresteerders verliest, komen in ruil daarvoor steeds meer overdrachtsontvangers. Omgekeerd kan dit maar één ding betekenen: de belastingdruk zal nog verder moeten toenemen. Want als steeds minder mensen werken en betalen, maar tegelijkertijd steeds meer hongerige monden met belastinggeld moeten worden gevuld, dan is het duidelijk wie de rekening moet betalen: de resterende hardwerkende werknemers in de BRD.

Comments

comments