Pompeus St. Nicholas voor migranten: Tafel Gauting verwende uitsluitend migranten

Pompeus St. Nicholas voor migranten: Tafel Gauting verwende uitsluitend migranten

10 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Duitsland, geleid door Horst Seehofer (CSU), heeft een rijk St. Nicholas-festival op de Gauting-tafel gefinancierd. Uitgenodigd waren alleen illegale migranten. Voor Duitse kinderen uit sociaal zwakke gezinnen of senioren was er niets anders dan tranen in de ogen.

De kersttijd is traditioneel ook de tijd van een goed doel. Maar niet in Gauting (Beieren). Dit had dit jaar opnieuw noodlijdende Duitsers meegemaakt. De vele kinderen uit sociaal achtergestelde gezinnen in de regio zouden blij zijn geweest met iets voor de Kerstman. Hetzelfde kan gezegd worden over financieel achtergestelde senioren.

De Tafel Gauting organiseerde zelfs een pompeus Sinterklaasfestival met rijk eten en drinken en alles wat daarbij hoort. Maar Duitsers waren ongewenst op het festival. In samenwerking en met een goede financiële injectie van het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken realiseerde de Gautinger Tafel een ongeëvenaard festival. Tot de exclusieve kring van de deelnemers mochten echter alleen uitgekozen illegalen tellen.

Tafel Gauting vermomde verwennerij als een “intercultureel festival”

Het pre-Christmas verwenprogramma voor illegaal aangekomen immigranten vermomd als een “intercultureel festival” onthult de anti-grass roots houding van de Gautinger Tafel. Het is niet verwonderlijk dat het ministerie van Binnenlandse Zaken een dergelijk evenement actief en financieel heeft gesteund. Horst Seehofer zelf, volgens de voorzitter van het panel Monika Fliedner zorgde voor ongeveer veel chocolade St. Nicholas.

Het feit dat er geen Duitsers aanwezig waren op dit “interculturele festival”, op enkele personeelsleden na, komt volledig overeen met de anti-Duitse tijdsgeest van de uitgeputte FRG. Als Duitser bent u ondertussen een tweederangs persoon in uw eigen land geworden en daarom bent u consequent uitgesloten van dergelijke evenementen. Zelfs een warme soep voor behoeftige daklozen leverde het bord niet op in het kader van het St. Nicholas Festival.

Lees ook:  Zweedse expert, Dr. Johan Giesecke: waarom lockdowns het verkeerde beleid zijn [VIDEO]

Migranten eten voedsel

Tafelbaas Monika Fliedner is ondertussen blij dat steeds meer migranten het geschonken voedsel bij Tafel Gauting schaamteloos gebruiken. Ze heeft zelfs twee Syriërs en een Afghaan in het team gebracht, dat sindsdien regelmatig de beste brokken verdeelt onder hun landgenoten en andere illegalen. Voor Duitse senioren of alleenstaande ouders met kinderen sindsdien meer en meer alleen restjes en afval achtergelaten.

Vooral immigranten die illegaal aankomen, gaan het minst vaak naar het schoolbord. Omdat, zoals landelijk bekend is, de ongeoorloofde grensovergang in de kleurrijke republiek van Merkel niet alleen wordt beloond met passende woonervaringen en onmiddellijke integratie in de Duitse sociale systemen, maar ook met veel zakgeld en een allround aanbod van aangepast voedsel van hoge kwaliteit en religieontvangers. Er kan geen sprake zijn van onvoldoende zorg.

Mensen die niet elke maand weten of het geld voldoende is om te overleven, worden niet ondersteund in Duitsland. Gepensioneerden die tientallen jaren hard hebben gewerkt en nu niet rond kunnen komen met hun magere aankopen, zijn zelfs tijdens de kerst beledigd. Voor illegale migranten rollen mensen de rode loper uit bij Tafel Gauting, terwijl hun eigen mensen naar de honden gaan – met de vriendelijke steun van Horst Seehofer.Comments

comments