Volgens Greta Thunberg vergaat de wereld in 2030

Volgens Greta Thunberg vergaat de wereld in 2030

10 december 2019 2 Door Indignatie redactie

Als kind bad ik al dat ik niet getuige hoefde te zijn van het einde van de wereld (dat had te maken met mijn katholieke opleiding) en slechts tien jaar geleden hoopte ik dat de apocalyps me voorbij zou gaan – gewoon omdat ik al lang geleden ben de tijd zal gezegend zijn. Verkeerde gedachte! Sinds de klimatologische hysterie die is begonnen door Klima-Greta en wordt gevoed door de links-groene ecofascisten met ongelooflijke kracht, weet ik dat het einde van de wereld nabij is: in 2030 is het zover en zal ik – en ook iedereen – nog tien jaar hebben.

Enerzijds is tien jaar een verdomde lange tijd waarin een oneindig aantal dingen kan gebeuren die niemand vandaag kan voorzien. Aan de andere kant is de tijd snel genoeg voor mensen zoals ik die in het derde derde deel van het leven zijn aangekomen om zo bang en bang te zijn. In tien jaar ben ik 77, en dankzij de geweldige prestaties die onze artsen vandaag kunnen bereiken – ik weet dat uit eigen ervaring – dat dat niet noodzakelijkerwijs voorbij hoeft te zijn op die leeftijd. Er zou nog eens tien jaar bovenop kunnen zijn – tenminste! Ja, maar er is de wens van de vader van het denken. De realiteit is heel anders als we prediken wat de ecofascisten vandaag de dag prediken.

Als het gaat om collectieve angst, zijn de Duitsers altijd ver vooruit

Een aanzienlijk deel van de landmassa gaat verloren in de zee, zelfs in Europa. Hamburg wordt steeds onbewoonbaarder. Enorme stormvloeden zullen regelmatig de Noordzee opzwepen en de watermassa de Elbe in duwen, zodat de stroom tenminste in fasen achteruit stroomt, wat dan ook de zijrivieren beïnvloedt, wat op zijn beurt betekent dat zelfs in afgelegen Berlijn met enorme overstromingen te verwachten is. Zelfs de kanselarij aan de oevers van de Spree wordt niet gespaard door de overstromingen – wat niet noodzakelijkerwijs betreurenswaardig is. – Ik geef toe, dat is misschien een beetje zwartachtig, en eigenlijk heeft niemand dat in de vorm al gezegd of geschreven. Maar als ik elke dag krijg wat de media te bieden heeft over onverteerbare aanvallen van klimaatrampen,

Natuurlijk realiseer ik me dat alle doemscenario’s waaraan ik voor de gek word gehouden niets anders zijn dan speculaties, speculaties, extrapolaties op basis van niet-bestaande parameters. Slechts een paar dagen geleden las ik dat de aarde 1,5 of 1,8 graden is opgewarmd in vergelijking met het pre-industriële tijdperk – ik merkte het aantal niet op omdat het volledig irrelevant is. De beslissende vraag is de vraag die voortkomt uit deze “boodschap”: wie heeft deze metingen wereldwijd uitgevoerd (!) Met welke methode op dat moment en waar werden alle individuele meetresultaten samengebracht, gecatalogiseerd en met elkaar vergeleken? Geen toekomstige meteoroloog zou dit onderwerp kiezen voor zijn doctoraatsthesis, omdat het resultaat vanaf het begin vast zou staan: Rite! Het is echt ongelooflijk welke ongegronde cijfers en “feiten” ons worden bediend door sommige pseudo-wetenschappers en doomsday-profeten om de domme mensen te disciplineren en op zichzelf volgzaam te maken. Met alle kritieke afstand die u ervoor neemt – op de een of andere manier maakt het u ook bang.

Als het gaat om collectieve angst en “as op mijn hoofd”, zijn de Duitsers altijd ver in de internationale vergelijking, zo niet in de eerste plaats. Dat is waarom het vooral onze verdomde plicht en plicht is (de schuld, wat dan ook waar we nooit vanaf kunnen komen) om de wereld te redden. Als de enige industriële natie ter wereld komen we uit kernenergie en schakelen we de modernste en veiligste kerncentrales uit, terwijl anderen gelukkig ergens anders nieuwe bouwen. Minder dan tien jaar vertraging – we zijn er weer in 2030 – er is geen elektriciteit uit kolencentrales en windturbines die we niet willen. Nu heeft Euro-Uschi (ooit jachtgeweer Uschi en inheemse Duitsers) qua functionaliteit die staalproductie – een van de grootste industriële CO 2Uitgevende instellingen – tegen 2030 klimaatneutraal zijn. Kan een rationeel wezen mij uitleggen hoe dat te doen?

Lees ook:  Thunberg, Extinction Rebellion… Een zeer burgerlijke groene revolutie

De ecobalans van e-auto’s is catastrofaal

Zelfs als de wereld niet volledig verloren is in 2030, zal dit land, dat nog steeds mijn thuis is, niet langer een leefbare en lieve plek zijn. Het beetje vermogen dat beschikbaar zal zijn, zal voornamelijk in de laadstations van e-cars vloeien. Zelfs als ik het geld had, zou ik zoiets nooit kopen, en als ik 2030 met een benzinemotor niet langer de stad Berlijn in mag rijden, omdat de R2G-senaat het wil, dan laat ik het gewoon. Ik kan het me veroorloven om het op te geven – anderen niet, en ze zijn shit.

De levenscyclusanalyse van deze kerel is zo ellendig dat ik ziek word bij de gedachte dat dit het middel van transport van de toekomst zal zijn dat helpt om de wereld te redden. Ik denk aan de talloze kinderen in Congo, die onder onmenselijke omstandigheden met hun blote handen het cadmium voor de batterijen uit de aarde halen. Ik denk aan de arme plattelandsbevolking in delen van Zuid-Amerika die van hun levensonderhoud wordt beroofd door lithium te produceren, wat ook essentieel is voor de productie van batterijen. Deze uitputting van mens en natuur wordt ook gepromoot door onze overheid. Walgelijk! Om nog maar te zwijgen over de verwijdering van deze batterijen. Laten we het giftige vuil terugbrengen naar Afrika zoals het elektronische afval, Zodat kleine kinderen op enorme vuilstortplaatsen op zoek zijn naar herbruikbare onderdelen? Ik heb nog nooit een demo van Fridays for Future gezien waarin zelfs een banner dit aspect van uitbuiting zou hebben behandeld. Mendacity kent geen grenzen.

Dan liever een einde op de Fiji-eilanden

We laten de productie van staal en andere energie-intensieve goederen over aan China, Rusland en de VS. De werkloosheid zal snel stijgen, waardoor de uitkeringen van de staat stijgen, en niet te vergeten de aanhoudende instroom van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika bezuiden de Sahara. Er zal geen andere keuze zijn dan degenen die niet langer deelnemen aan waardecreatie, de gepensioneerden, worden gevraagd te betalen. Dat kan met Duitsers. Dan kost de liter super maar al twee euro, de huurprijs is 20% duurder geworden, vlees is sowieso maar een keer per week als een aanbod van de supermarkt op tafel, restaurantbezoeken of zelfs vakantie zijn lang verwijderd – en als nu ook de Pensioen wordt verlaagd, dan ziet het er somber uit. In de ware zin van het woord, omdat een volledige levering van elektrische energie zich alleen kan veroorloven wie er jaarlijks € 4.000 voor kan betalen. Voor iedereen die het geld niet heeft – gepensioneerden maken er deel van uit – is de elektriciteit gerantsoeneerd: vijf tot tien uur per dag, naargelang het geval. Nee, zo heb ik me mijn oude dag niet voorgesteld. Het was niet te verwachten dat 30 jaar na de val van de muur sociale romantici, neocommunisten en de nieuw toegevoegde soorten ecofascisten met elkaar zouden verbroederen om gewone burgers lastig te vallen en hun leven te ruïneren. afhankelijk van. Nee, zo heb ik me mijn oude dag niet voorgesteld. Het was niet te verwachten dat 30 jaar na de val van de muur sociale romantici, neocommunisten en de nieuw toegevoegde soorten ecofascisten met elkaar zouden verbroederen om gewone burgers lastig te vallen en hun leven te ruïneren. afhankelijk van. Nee, zo heb ik me mijn oude dag niet voorgesteld. Het was niet te verwachten dat 30 jaar na de val van de muur sociale romantici, neocommunisten en de nieuw toegevoegde soorten ecofascisten met elkaar zouden verbroederen om gewone burgers lastig te vallen en hun leven te ruïneren.

Wanneer alles in de put is geraakt, wanneer een van ‘s werelds meest productieve en krachtige economieën is gemuteerd naar een opkomend land, wanneer de middenklasse die de hele winkel al decennia lang financiert eruit knijpt als een citroen en weigert dit te doen doorgaan met het financieren van het zogenaamde “sociale pact” – dus als de links-groene ideologen hun doel hebben bereikt, dan wil ik hier niet meer wonen. Dan liever een einde op de Fiji-eilanden. Voordat ik elke dag een papieren bootje de zee op stuur, die mijn vrome wens met zich meedraagt: Moge alle eenogige klimaathysterici, Duitse haatdoeners en levensverachtende ideologen in de mainstream verdronken!

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De Australische premier Scott Morrison zet Greta thunberg op haar plek

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Democratie in de Verenigde Staten
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments