Brutaal moordritueel in Berlijn: migranten onthoofd geit in natuurbeschermingsstation

Brutaal moordritueel in Berlijn: migranten onthoofd geit in natuurbeschermingsstation

11 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De zogenaamde verrijking, die buitenlandse en buitenlandse culturele immigranten brengen, vraagt ​​om steeds meer slachtoffers. Nu moest een weerloze geitbaby met zijn leven betalen voor de welkomstcultuur van Merkel. In Berlijn was het dier wreed onthoofd.

Meer en meer Duitsers ervaren elke dag waar het bij de zogenaamde verrijking van illegale migranten om gaat. Gewelddadige en seksuele misdrijven, moord en doodslag – al deze misdrijven sinds de onwettige opening van de grens door Merkel nemen snel toe. Maar niet alleen jonge vrouwen of Duitse mannen zijn het slachtoffer van geweld door migranten. Zelfs dieren worden steeds vaker het doelwit van de gasten van Merkel.

In het Berlijnse natuurbeschermingsstation Hahneberg in het district Spandau is enkele dagen geleden een bijzonder wrede moord gepleegd. Het slachtoffer: een weerloze geitbaby genaamd Pauline. ‘Onbekend’ brak ‘s nachts in de omheining om het dier te passeren. Als onderdeel van een brutaal slachtritueel werd de keel van het kind doorgesneden. Het net 5-dagen oude dier bloedt ter plekke pijnlijk.

geit

Naturopath vond onthoofde geit

Beatrix Herzog, 51, natuureducateur van het station, deed de volgende ochtend de schokkende ontdekking. Toen ze naar de omheining kwam, hoorde ze al de ellendige jammerende tweelingzuster Paula en de ellendig gillende moeder van de migranten die het slachtoffer waren van geweld. “Toen ik zondagochtend om 8:30 uur naar het station rende, hoorde ik de twee van een afstand, ze waren volledig gestoord,” zei Duke van de BILD-krant. En verder: “De moeder wees haar hoofd in één richting. Toen ik daarheen ging, zag ik het lichaam van Pauline achter de stal liggen. Mijn hart is gebroken. “

Het hoofd van het slachtoffer was afgehakt, zoals bekend bij religieuze slachtingen. Dergelijke wrede moordoperaties worden gecriminaliseerd in de Bondsrepubliek. Maar dit belet niet dat moslim nieuwkomers hier ook hun middeleeuwse rituelen kunnen beoefenen. Dierenrechtenactivisten zijn regelmatig geschokt en veroordelen dergelijke moordceremonies sterk. Het lijden van de dieren is onvoorstelbaar, verschillende video’s circuleren op het net en zijn niet voor gevoelige zenuwen.

Niet het eerste incident van dit soort

Zoals Beatrix Herzog meldt, staat de brutale moord niet op zichzelf. Al in april van dit jaar waren 4 lammeren genadeloos gedood op het terrein van het conserveringsstation. “Ze waren afgesneden, er lag ‘s ochtends een enorme plas bloed op de vloer van de schuur. De levenloze dieren werden genomen, “zei Herzog. Zelfs toen veroorzaakte de zaak grote gruwel in de regio.

Pittig: Herzog rapporteerde ook over “mannen” die hadden geprobeerd schapen te kopen kort voor de barbaarse incidenten. Dit was echter afgewezen. Dus later probeerden buitenlanders die niet van kunst en cultuur hielden, op klaarlichte dag geiten en schapen te stelen. Omdat zelfs dat niet lukte, namen de gewetenloze daders blijkbaar de beslissing om ‘s nachts en mist te staken. De medewerkers van het natuurbeschermingsstation Hahneberg zijn inmiddels alert geweest, omdat het slechts een kwestie van tijd lijkt voordat de gasten van Merkel weer toeslaan.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  VN Haalt opnieuw 1.000 migranten met vliegtuig naar Europa

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Christenen onthoofd met Kerstmis - Paus waarschuwt tegen bellen tijdens maaltijden
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments