DEMOCRATEN, DE LOSGESLAGEN PARTIJ VAN TRUMP HAAT

DEMOCRATEN, DE LOSGESLAGEN PARTIJ VAN TRUMP HAAT

11 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Tijdens een recente nieuwsconferentie werd Nancy Pelosi gevraagd of ze Trump haatte. Ze blies op en handelde boos terwijl ze beweerde dat ze alleen de grondwet beschermde. Ze voegde eraan toe: “Onze democratie staat op het spel.” Wat ze echt bedoelde was: “Onze diepe staat staat op het spel.”


Natuurlijk haat Nancy Trump. Ze kan het niet verbergen.

Hieraan werkt onze gastposter “Jan” uit Amsterdam voort:

Vraag:   Mevrouw Pelosi, haat u Donald Trump?

Antwoord :  wat? Wat vroeg je? Haat ik Donald Trump?  Ik haat niemand!  Hoe durf je me te beschuldigen dat ik iemand haat! Ja, ik heb misschien geprobeerd die “oranje klootzak” af te zetten en hem de afgelopen drie jaar op gezette tijden te hebben afgezet, maar dat was gewoon een zaak. Het is als georganiseerde misdaad. We haten die klootzak niet. We slaan hem gewoon omdat het de juiste is om te doen en de noodzakelijke dingen om te doen. Maar haat? Echt niet. Ja, misschien haat ik je omdat je die vraag hebt gesteld en me ter plekke hebt gebracht, een scherpe berisping dat mijn acties kunnen worden afgeleid uit vijandigheid en krankzinnige woede en het Trump Derangement-syndroom, maar dat is in dit geval niet het geval. Dit is het geval met de ontbrekende zaak. Zelfs als ik Trump haatte, denk je dan echt dat ik dat zou toegeven?   

Laat me je iets vertellen, kleine man. Je bent niet zo belangrijk als ik. Je verdient niet zoveel geld als ik. Je hebt geen voordelen die gelijk zijn aan die van mij, die niets te maken heeft met het Congres dat zichzelf vrijstelt van de ACA, en daarom kun je niet eens beginnen om het kleinste vermoeden van wat haat is te doorgronden. Je kunt haat op mijn niveau niet doorgronden. We kunnen Trump verachten, een hekel aan hem hebben, tegen hem woeden, een onverbiddelijke fout vinden in alles wat hij doet of probeert te doen, maar haten? Echt niet. Er zijn dingen die ik haat en dat geef ik toe. Ik haat het beleid van Trump. Ik haat zijn familie. Ik haat alleen al het gezicht van zijn gezicht op tv. Ik haat de opmerkingen die uit die mond van hem komen, maar je kunt op geen enkele manier concluderen dat ik Trump haat. Ik kan hem verafschuwen, maar dat kun je niet als haat interpreteren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Waarom het doel van Trump om met Pasen de sociale afstand te beëindigen zo gevaarlijk is

Een hekel hebben aan. Spel het. EEN HEKEL HEBBEN AAN. Dat betovert haat. Weet je dingen die ik haat als House Speaker? Ik zal het je vertellen. Ik haat het als mijn auto niet start, waardoor ik te laat ben voor een vergadering waar niemand om geeft. Ik haat stomme reportervragen over of ik iets haat of niet Ik haat republikeinen, conservatieven, traditionalisten, de Tea Party-types, neushoorns, domme media die mij en mijn motieven bevragen, die mij vragen stellen over haat en iedereen die op afstand het niet met me eens is. Ik heb een plicht, een plicht, een verplichting en een verantwoordelijkheid om te doen wat het beste is om macht en voorrecht te behouden. 

Haat zou zijn wat ik zou voelen als Donald Trump herkozen zou worden voor een tweede termijn. Nu kan dat haat zijn. Maar nu haten? Niet ik. Niet hier. 

Vraag me nooit meer over haat, hoor je me? Sorry, slijmerige verslaggever! Ik verafschuw u en uw vraag maar ik haat het niet. Ik verduidelijk gewoon mijn gedachten en gevoelens voor de goede orde. Ik hoop dat dit dingen kristalhelder maakt. Volgende vraag?   Comments

comments