Exit Rutte-III, de EU en de VN!

Exit Rutte-III, de EU en de VN!

11 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Het wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat de EU er niet is voor ons, maar dat wij de melkkoeien zijn van de EU die met ons belastinggeld de immigranteninvasie en allerlei nieuwe projecten in Afrika bekostigt. Onderstaand artikel laat ons weten dat D666 Nederland van ons af wil pakken en de EU-grondwet wil laten opnemen in de Nederlandse grondwet. Iets dat niemand met gezond verstand wil, aangezien de meerderheid van Nederland niet in de EU wilde en het overgrote deel van Nederland, nu ze het dictatoriale beleid ziet, uit de EU wil.
https://changeeuropenow.com

Zoals zo vele plannen die wereldwijd uitgerold worden door de VN, is 5G ook één van die plannen. 5G, dat zonder enig veiligheidsrapport uitgerold wordt terwijl er stapel peer-reviewde onderzoeken van onafhankelijke wetenschappers zijn die bewijzen dat het schadelijk is voor de gezondheid van de mens. En flora en fauna.

In Griekenland, heeft de Raad van Kalamata besloten de verdere ontwikkeling en werking van het 5G-netwerkprogramma, dat momenteel in de stad Peloponnesos wordt getest, te blokkeren.  De hoge straling zou schadelijk zijn voor de gezondheid van de lokale bevolking en zou ook “onvruchtbaarheid” kunnen veroorzaken, iets dat in de toekomst zeer negatief zou zijn, aangezien de lokale bevolking dan “steriel” wordt (past precies in de VN-agenda). Vele lokale bewoners zijn van mening dat ze gebruikt worden als proefkonijn… Hopelijk stoppen ze ook in Nederland met het testen van 5G.

Greek city times – Greek City Times

Greek Lessons OnLine Summer Camp through the eyes of a 12-year-old first-time camper As wonderful as summertime might be, juggling work and school holidays can be quite stressful for those of us with children. Maybe this is why summer camps abroad have become so popular recently.

In Oostenrijk, net zoals in ons land, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Engeland, België en andere “open grenzen” landen, in de stad Gmünd hebben ze last van groepen jonge mannen met een migratieachtergrond, die provocerend en agressief zijn en lichamelijk geweld niet schuwen. Kinderen en tieners voelen zich onveilig, gaan minder de straat op en worden duidelijk gehinderd in hun vrijheid, en ouders slapen niet meer s ’nachts uit angst voor de veiligheid van hun kinderen.

Politikstube

Um Ihnen einen optimalen Service auf unserer Webseite zu bieten, verwenden wir Cookies zur Verbesserung der Funktionalität sowie zu Analysezwecken. Durch die weitere Nutzung dieser Webseite erklären Sie sich damit einverstanden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het beruchte Rutte effect begint bij de boeren, NU NOG DE REST VAN NEDERLAND

Net zoals in Zweden, Frankrijk enz. en hier in ons land zijn het in Italië ook de immigranten die verantwoordelijk zijn voor overgrote deel van allerlei soorten misdaden en de vele verkrachtingen van vrouwen. Je zou er statistieken van kunnen maken, maar de feiten spreken voor zich, feiten die de Nederlandse regering hardnekkig blijft negeren of ontkennen en dat ze nog steeds honderden immigranten per week in ons land toelaten onderstreept maar weer dat ze geen greintje gezond verstand meer heeft. Er is geen klimaat-noodtoestand, er is een noodtoestand wegens gebrek aan ethische en verantwoordelijke politici.

In afgelopen weekend zijn er 43 steekincidenten geweest in Duitsland, dat zijn dan de zaken die gerapporteerd zijn maar, zo zegt onderstaand artikel, het zijn er vast meer, aangezien niet elk slachtoffer aangifte doet. Er zijn ook vier vrouwen daardoor doodgegaan, in Osnabrück, Stuttgart, Lorrach en Lúnen.
www.wochenblick.at

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en zien het grotere geheel, het antwoord op het waarom de Nederlandse regering, net zoals vele andere wazige regeringen in Europa, doet wat ze doet en wat geen enkel vaderlandslievend mens die van zijn vrijheid houdt waardeert.

Ze volgt de plannen van de VN, Agenda 21/2030, die ons in een dictatoriaal tijdperk proberen te drijven met behulp van de EU, die wil bepalen of u wel of geen autorijdt. Wat u eet, megavoedsel fabrieken met allerlei genetisch gemanipuleerde ingrediënten en geen, niet zo duurzaam natuurlijk, verse groenten en fruit.

Lees ook:  🚨 OVALE OFFICE CORONA OUTBREAK - TRUMP TEST POSITIEF - OOK MELANIA BESMET 🚨

Via bangmakerij voor “het vergaan van de aarde”, gekoppeld aan de verduurzaamheidsagenda van de VN, worden we financieel uitgekleed, verliezen we onze vrijheden, normen, waarden, tradities en normaliteit en worden we, de werkende mens, slaven van een aantal zeer rijke mensen. Die kant wil men op en dat is mijns inziens niet de weg die u op wilt. En dat is vast ook niet de toekomst die u uw kinderen gunt.

De regels die door de “overheid” worden opgelegd, zijn onrealistisch en het wordt de boeren onmogelijk gemaakt om te boeren. Hetzelfde geldt voor andere ondernemers en ZZP’ers…  Gelukkig komt er een nieuw protest van onze moedige boeren op 18 december, ze willen de regering duidelijk maken dat de stikstofplannen niet door de beugel kunnen. Schouten is net zoals Rutte, zegt het één en doet het andere, en dat kan niet. Het is tijd dat er geluisterd wordt naar de boeren!
www.rtvnoord.nl

Van mij mogen de boeren het land plat gooien, het is nodig!  Dit incapabele, hypocriete anti-Nederlandse kabinet heeft zijn langste tijd gehad en verandering is nodig. Wij allemaal, alle inwoners van Nederland, lijden onder het politieke wanbeleid, of u nu boer, bouwer, visser, vrachtwagenchauffeur, leraar, verpleegster, arts, student, gepensioneerde, politieagent of student bent. Ook u zult het niet leuk gaan vinden, de toekomst die Rutte-III in samenwerking met de EU en de VN voor ons in petto hebben, en daarom is het noodzakelijk om de protestactie van de boeren te steunen. Dit kan zo niet langer, dit afbraakbeleid!!!

Lees ook:  NEE Coronamaatregelen zijn geen rellen waard

Door:
“Elise Nijmegen”Comments

comments