Het aantal overtredingen dat in dit patroon van migrantengeweld past, is nu lang


 4 total views,  2 views today

De brute doodslag in het midden van Augsburg heeft nu de landelijke media bereikt. Helaas is het probleem, zoals zo vaak, grotendeels uitgesloten: er is geweld met een migratieachtergrond.

Natuurlijk, praten over “migrantengeweld” zoals AfD en ten minste de stigmatisering van alle mensen met een migratieachtergrond als potentiële daders accepteren en de sluiting van grenzen propageren als oplossing drijft een wig in een immigratiemaatschappij, in het slechtste geval veroorzaakt meer geweld.

Maar de AfD heeft zo’n gemakkelijk spel om mensen te achtervolgen, omdat het keer op keer probeert de taboe af te leggen waarom geweld en migratie maar al te vaak met elkaar verbonden zijn. De zin die niets te maken heeft met de oorsprong is gewoon empirisch verkeerd. En wie vraagt, gebruikt geen racistische termen, maar veroorzaakt wel oorzaakonderzoek.

Tenslotte geeft de Süddeutsche dat grotendeels toe en erkent ook wat de statistieken hoe dan ook onbetwistbaar zeggen: onder de immigranten en de vluchtelingen is er een verhoogde misdaadlast. Helaas houdt ze zich echter zowel aan het recht als aan de banale zin of adolescenten crimineel worden of niet, niet de genetische maar de sociale achtergrond is bepalend. Iedereen die anders beweert, is ook gewoon dom.

De verklaring voor de sociale achtergrond schiet echter tekort. Het is geen toeval dat criminele clans overwegend van Libanese afkomst zijn (Miri-clan). Het is geen toeval dat drugsdealers in Baden-Württemberg nu vaak van Gambiaanse afkomst zijn. En het is geen toeval dat gewelddadige criminaliteit vooral wordt uitgesproken onder jonge mannen wanneer ze uit landen komen waar geweld in de samenleving en in het gezin nog steeds legitiem is, waarin een mannelijk beeld leeft gebaseerd op de uitoefening van geweld, waarin patriarchale structuren tot vandaag waren niet gebroken.

Het verschil Tekorten aan sociale participatie wijzen op echte bestaande tekortkomingen van de verzorgingsstaat en integratieaanbiedingen. Het is gemakkelijk voor ons om dat aan te pakken, omdat we de Duitse samenleving en de Duitse staat bekritiseren. Het is moeilijker voor ons om legitimiteitsstructuren uit de landen van herkomst te identificeren en tegen te gaan die aan de kinderen zijn gelegitimeerd, omdat dit ten onrechte wordt gelijkgesteld met racisme en vreemdelingenhaat.

Het is een van de ergste gevolgen van de identiteitsneutrale raffinageagenda dat geweld in de context van migratie wordt onderdrukt en niet consequent wordt bestreden.

De Stuttgarter Zeitung beschrijft wat dat veel mensen veroorzaakt. Citaat: “Velen zijn boos, zoals deze beer van een man die niet kan spreken, omdat de tranen zijn stem blijven onderdrukken. Hij was ook een brandweerman, zegt hij, dus de dood van zijn collega komt zo dicht bij hem: “Maar elke klootzak is toegestaan ​​in Duitsland. En daarna betekent het dat de vader een alcoholist was, de moeder een hoer en hij zelf werkloos was. En dan wordt een batsman vrijuit gesproken. Zo ziet het er hier uit. “

Dergelijke stemmen kunnen niet eenvoudigweg als AfD-idioten worden afgewezen. Zelfs als dat grof wordt overschreven, zit er een realiteit achter. Criminelen hebben zich ook gemengd onder de vluchtelingen, de vrijheid die wij beoefenen wordt verkeerd geïnterpreteerd als een zwakte in sommige milieus en nodigt uit tot verdere strafbare feiten.

Het aantal overtredingen dat in dit patroon past, is nu lang. Ik heb ze in het hoofdstuk: “Veiligheid is subjectief. Gevoelens en feiten in conflict “en beschreven geschikte tegenmaatregelen. Hoe de Agenda voor de zuiverheid van identiteit ons verhindert migratieproblemen op te lossen, wordt beschreven in het hoofdstuk “Verontwaardigd, maar wordt niet intolerant.

Eerst de feiten, dan de moraal.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord