Klimaatkoningin Greta Thunberg uitgeroepen tot persoon van het jaar!

Klimaatkoningin Greta Thunberg uitgeroepen tot persoon van het jaar!

11 december 2019 0 Door Indignatie redactie

We mogen dankbaar zijn dat we vandaag de dag een nieuw soort Jezus in ons midden hebben, de klimaatgoeroe Greta Thunberg is een geschenk aldus Time magazine die haar hebben uitgeroepen tot persoon van het jaar. Iemand die feitelijk gezien nog niet eens zo veel heeft bereikt – behalve hilarische speeches te hebben gegeven – krijgt het voor elkaar om persoon van het jaar te worden. Politici of activisten die daadwerkelijk hun leven hebben geriskeerd worden natuurlijk niet beloond…

Drie keer raden wie er als de kippen bij was om zijn goedkeuring hiervoor te uiten! Onze eigen pedante klimaatexpert Jesse Klaver!

Jesse Klaver on Twitter

Zelden was er zo’n jong iemand die zo veel machthebbers de waarheid zei. Ze symboliseert miljoenen jongeren die wereldwijd roepen om actie. Ze is personificatie van de klimaatgeneratie die opstaat tegen de zittende macht.✊ Go Greta.💚

Nu moeten we Klaver wel gelijk geven in iets; ze is inderdaad de personificatie van een ‘klimaatgeneratie’. Een generatie die als hondsdolle zeloten zichzelf compleet voor schut zet met klimaatdansen, offers en nog meer gekke dingen.

Ze heeft er ook voor gezorgd dat het debat nu niet meer met ratio wordt gevoerd maar compleet besmet is met emoterreur.

Nu moeten we niet te veel waarden hechten aan deze ‘prijs’, het is vaak al een even grote lachertje als de Nobelprijs van de vrede. Die gaat ook vaak genoeg naar mensen die een oorlogje meer of minder niet schuwen.

We zijn benieuwd wanneer de Greta on Ice tour gaat beginnen door Europa. Als GroenLinks AFAS live kan vullen dan moet Greta makkelijk de Arena kunnen vullen in Nederland!

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments