Kom in Actie laat de BOEREN 18 december Niet alleen staan

Kom in Actie laat de BOEREN 18 december Niet alleen staan

11 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Hardere toon boerenactiegroep FDF: ‘Eerdere acties zullen verbleken bij wat er nu op touw is gezet’

De actiegroep is bezig om zoveel mogelijk boeren en voertuigen te ronselen die volgende week woensdagochtend te horen krijgen waar ze precies actie gaan voeren. Elke groep boeren moet zorgen voor toiletvoorziening, eten, drinken en een geluidsinstallatie. “Houd rekening met eventueel langer verblijf indien onze actie niet meteen resultaat oplevert”, aldus Den Oever.

‘We zullen strijden tot het einde en ver daarna!’

De voorzitter zegt trots te zijn op de hoge organisatiegraad, de hoge moraal en actiebereidheid van de boeren. “We vertrouwen voor 1000% op onze strijders. Wij zijn er voor jullie en jullie zullen er zijn voor ons! De acties van 1, 16+17 en 30 oktober zullen verbleken bij wat er nu op touw is gezet. Naar onze strijders wil ik het volgende zeggen: Ze kunnen onze bedrijven afpakken, ons verdrijven van ons land maar ze kunnen onze eer niet afnemen! We zullen strijden tot het einde en ver daarna!”

De boeren laten in de brief weten dat ze als FDF een structurele verbetering willen aanbrengen in het verdienmodel van de agrarische sector, alsmede het stikstofbeleid van de overheid terugbrengen naar normale proporties.

Lees ook:  #BOEREN NEMEN HET VOORTOUW IN DE STRIJD TEGEN DE KLIMAATWAANZIN

Mijn sympathie is bij de boeren. Laat ze hun gang maar gaan. Ze hebben voldoende laten weten, dat het zo niet langer kan. Maar de bewindslieden van Rutte-3 trekken er zich niets van aan. Die gaan gewoon door, met waar ze mee bezig waren, het uitroeien van de boerenstand. Dus als de ruttige dwingelanders niet wil luisteren en het overleg saboteren, dan moeten ze maar voelen. Een land besturen op basis van leugens en bedrog kan niet. Ik mag hopen, dat de boeren niet om 5 uur terug naar huis gaan, maar blijven staan tot Rutte-3 is gevallen !!!

Boeren, gooi het land maar plat !!! Breng deze keer ook de gierwagen en de hakselaar en de de hele familie maar mee. Zorg voor groot vlagvertoon “blauw wit rood”. Hou de kinderen thuis van school “schoolstaking voor de boeren”. Blokkeer desnoods de scholen. Probeer zoveel mogelijk medestanders te motiveren, om mee te doen. Het is de hoogste tijd, dat de ruttige bende in Den haag oppleurt !!!

Het lijkt op zijn minst nogal contraproductief, tot nu toe werden de acties van de boeren begrepen en het publiek had er sympathie voor, op deze manier zal het begrip en die sympathie verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Daarbij is het overleg nog in volle gang, het gaat misschien minder snel dan men gedacht had maar het is dan ook een complexe materie dus zo gek is dat niet.

Lees ook:  Bloody Chicken: binnen de Amerikaanse pluimvee-industrie in de tijd van COVID

Op deze manier zet men de deur wagenwijd op voor de overheid om in te grijpen en persoonlijk denk ik dan ook dat ze dat gaan doen. Gevolg; boeren die gearresteerd worden en tractors die weggesleept gaan worden.

Gewoon doen , wie niet luisterd moet voelen. Laat jullie land ,huis en bedrijf niet afpakken . Hier bij mij staan we 100% achter jullie . Deze eu dictatuur moet weg. Wij moeten weer baas worden in eigen land . Grenzen dicht . Huizen voor onze eigen kinderen. Die kunnen gvd geen woning krijgen . Stoppen met die klimaat gekte zodat boeren weer kunnen boeren en de bouwers weer kunnen bouwen.

WEG MET DIE OZON ZURENREGEN.
STIKSTOF EN CO2 ONZIN.

De boeren laten niet met zich dollen, triest dat de regering het zo ver heeft gekregen dat ze van hardwerkende boeren protesterende boeren hebben gemaakt.

BETER ALLEMAAL IN ACTIE WOENSDAG 18 DEC ==ALLES PLAT LEGGEN KOOP DIE DAG NIETS IN DE SUPERMARKTEN
Buschauffeurs -Treinmachinisten-Uitzendkrachten-Onderwijzers-Bouwvakkers-Fabrieksarbeiders
DE REGERING MOET ER VOOR ONS ZIJN –
EN NIET VOOR KAPITALISTEN – BRUSSEL – KLIMAATGEKKEN-KORANSTRIJDERSComments

comments