Video aanranding: Politie zoekt allochtoon die jonge vrouw aanrandde op toilet in Turnhout

Video aanranding: Politie zoekt allochtoon die jonge vrouw aanrandde op toilet in Turnhout

11 december 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

Politie en parket zijn op zoek naar een man van buitenlandse origine die afgelopen zomer een jonge vrouw heeft aangerand in een café in Turnhout. Ze verspreidden daarom een opsporingsbericht via het VTM-programma Faroek, in de hoop dat iemand meer informatie heeft over de dader. 

De feiten dateren van zaterdag 27 juli en vonden plaats in een café in het Antwerpse Turnhout. Het 24-jarige slachtoffer wandelt er op een gegeven moment de toiletten binnen, en wordt op dat moment al stiekem gevolgd door haar latere aanrander. Ze gaat één van de toilethokjes binnen en weet op dat moment nog niet dat de allochtone jongeman haar staat op te wachten aan de spoelbakken bij de toiletten. Hij kijkt zenuwachtig in het rond om er zeker van te zijn dat er niemand anders in de toiletten is en dat niemand hem gezien heeft.

Parket Turnhout zoekt aanrander

Op het moment dat de jonge vrouw uit het toilet komt, grijpt hij meteen zijn kans. “Ik kwam uit het toilet en plots wilde iemand mij terug in de wc duwen. Ik probeerde hem van mij af te duwen, maar hij begon mij te betasten en duwde zijn tong in mijn mond”, zo getuigt het slachtoffer in het VTM-programma Faroek. Politie en parket hopen door middel van een opsporingsbericht via Faroek om de dader te vinden.

Lees ook:  Greta gaat muziek maken: hoe durf je (video)

“We nemen zulke misdrijven zeer ernstig. Op de beelden zien we dat het slachtoffer al van bij het begin gevolgd werd en dat ze onmiddellijk wordt vastgegrepen door de verdachte wanneer ze uit het toilet komt. Die probeert haar in het toilet te sleuren en hij grijpt haar bij de keel, probeert haar te tongzoenen en betast haar bij haar borsten”, aldus Anouk Draulans van het Turnhoutse parket.

Na de feiten ging het slachtoffer meteen in shock naar buiten. Ze diende later klacht in bij de politie, maar de dader is nog niet gevat. Daarom hoopt het parket nu dat mensen de dader herkennen en hem aangeven. Ze toen tevens een oproep aan andere mogelijke slachtoffers van de man om zich te melden. Die gedroeg zich namelijk erg opdringerig naar vrouwen toe en het is dus niet uitgesloten dat hij ook andere vrouwen heeft aangerand.

Slachtoffers van de man of eventuele tipgevers kunnen zich melden op het gratis telefoonnummer 0800/30.300 en via opsporingen@policebelgium.be

AANGERAND OP HET TOILET

EEN JONGE VROUW VAN 24 WORDT IN DE TOILETTEN VAN EEN CAFÉ IN TURNHOUT VASTGEGREPEN DOOR EEN ONBEKENDE. DE MAN TREKT HAAR IN EEN WC-HOKJE EN BETAST HAAR. MISSCHIEN HERKENT IEMAND HEM OP BEWAKINGSBEELDEN.

Lees ook:  Hoe "Dumbed Down" is Amerika geworden? Er zijn mensen die geloven dat Trump niet langer president is

PUBLIÉE PAR FAROEK SUR MARDI 10 DÉCEMBRE 2019

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments