Big One opkomst? Er gebeuren vreemde dingen in de wateren langs de westkust van de VS, vissen beginnen te verdwijnen

Big One opkomst? Er gebeuren vreemde dingen in de wateren langs de westkust van de VS, vissen beginnen te verdwijnen

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Is de grote aardbeving opkomst?. Iets zorgt ervoor dat de wateren vlak voor de westkust dramatisch opwarmen, vissen sterven in duizelingwekkende aantallen af, vogels die zich met die vissen voeden, sterven ook snel af en wetenschappers hebben 15.000 gaten in de oceaanbodem voor de kust van Californië ontdekt .

Oh, en wetenschappers weten niet zeker waarom een ​​van deze dingen gebeuren. Helaas leggen de reguliere media geen nadruk op deze crisis en weten de meeste Amerikanen niet eens wat er aan de hand is. Maar de waarheid is dat waar we voor staan ​​buitengewoon serieus is. In feite hebben ambtenaren de “ongekende” stap gezet om de federale kabeljauwvisserij in Alaska voor het jaar te sluiten vanwege het gebrek aan vis. We zien dingen gebeuren die we nog nooit eerder hebben gezien, en dit zal zeker onze voedselvoorziening beïnvloeden.

Dus waarom gaan de vissen dood?

Nou, niemand weet het zeker, maar sommige ambtenaren beschuldigen de ‘mariene hittegolf’ die zich heeft voorgedaan in de wateren langs de westkust. Het volgende komt van KING5 News …

Een enorme warmer dan normale plas water die in de Stille Oceaan voor de kust van Washington en tot in de Golf van Alaska wordt gevormd, kan ons weer al schade toebrengen.

Dit is iets waarover ik eerder heb geschreven . Wetenschappers vertellen ons dat de watertemperatuur “maar liefst 6 graden Fahrenheit boven normaal is”, en als dergelijke omstandigheden aanhouden, kunnen we miljoenen en miljoenen vissen zien sterven.

Op dit punt wordt ons verteld dat deze enorme uitgestrektheid van water ongeveer “1.000 tot 2.000 mijl” groot is in de oostelijke Stille Oceaan.

Hopelijk verdwijnt deze “blob” snel, maar dat is tot nu toe niet gebeurd en niemand weet echt wat de oorzaak is.

Ondertussen sterven de vissen in een absoluut duizelingwekkend tempo af. Zoals ik hierboven al zei, zijn er op dit moment zo weinig kabeljauw voor de kust van Alaska dat ambtenaren het nodig vonden om de federale kabeljauwvisserij het hele jaar stil te leggen …

In een ongekende reactie op historisch lage aantallen Pacifische kabeljauw sluit de federale kabeljauwvisserij in de Golf van Alaska voor het seizoen 2020. Het is een beslissing die weinig verrassend kwam, maar het is de eerste keer dat de visserij wordt gesloten vanwege zorgen over een laag bestand.

Toen ik daar voor het eerst over hoorde, was ik behoorlijk verbluft.

En de vooruitzichten voor de toekomst zien er nogal somber uit, omdat ambtenaren ons vertellen dat er “bijna geen” nieuwe eieren zijn …

Een voorraadbeoordeling dit najaar bracht de kabeljauwpopulaties van de Gulf op een historisch dieptepunt, met “bijna geen” nieuwe eieren, volgens NOAA-onderzoeksbioloog Steve Barbeaux, die het rapport schreef.

Bij hun huidige aantal ligt de kabeljauw onder de federale drempel die hen beschermt als voedselbron voor bedreigde Steller-zeeleeuwen. Eenmaal onder die lijn gaat de totaal toegestane vangst naar nul – met andere woorden, de visserij wordt stilgelegd.

De vogels die zich met die vissen voeden, sterven ook in grote aantallen af.

Vanwege een ernstig gebrek aan vis vallen ze letterlijk dood van de honger, en op dit punt kunnen ambtenaren er niet veel aan doen. Het volgende komt van de Big Wobble …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De grote globale opwarmingszwendel

In november 2019 waren duizenden kortstaartvogels die vanuit Alaska migreerden dood aan het wassen op de iconische stranden van Sydney en de vogelsterfte had niets te maken met de enorme bosbranden in het gebied, duizenden meer kortstaartvogels stierven uit op zee , in wat een bevestiging was van de ongelooflijke tekorten aan vis in de Stille Oceaan. De lijken waren gespot aan verschillende kustlijnen, waaronder Bondi, Manly en Cronulla. De vogels migreerden terug naar Zuid-Australië om te broeden nadat ze de zomer in Alaska hadden doorgebracht. Maar volgens deskundigen sterven er onderweg meer dan normaal door een gebrek aan voedsel. De vogels moeten op volle sterkte zijn om de 14.000 km lange reis over de Stille Oceaan te maken, maar de krill en andere vissen waar ze zich op voeden zijn blijkbaar afgenomen vanwege de stijgende zeetemperaturen.

Laten we hopen dat de dingen uiteindelijk weer normaal zullen worden, maar er is geen garantie dat dit gaat gebeuren.

Onze planeet wordt steeds onstabieler en er gebeuren echt rare dingen.

Over vreemd gesproken, wetenschappers vertellen ons dat ze 15.000 gaten hebben gevonden in de oceaanwateren voor de kust van Californië …

Duizenden vreemde ronde gaten die uit de oceaanbodem zijn geschept, zijn ontdekt langs de kust van Californië.

Sommigen meten bijna 600 voet over, maar wetenschappers weten niet zeker hoe ze zijn gevormd.

Er zijn maar liefst 15.000 holes gevonden tijdens een onderwateronderzoek door het Monterey Bay Aquarium Research Institute (MBARI).

Ik was behoorlijk gealarmeerd toen ik dat las, en nog verontrustender is het feit dat wetenschappers ons vertellen dat de oorzaak van al deze gaten “een mysterie blijft” …

“De oorzaak en het voortbestaan ​​van de pockmarks blijft nog steeds een mysterie, maar we vinden geen bewijs dat ze in het recente verleden zijn gemaakt op basis van gas of vloeistof in de zeebodem. De micro-depressies zijn recent gevormde erosie-eigenschappen; het zijn geen ‘beginnende pokkers’. Over het algemeen moet er veel meer werk worden verricht om te begrijpen hoe al deze functies zijn gevormd, en dit werk is aan de gang. “

Lange tijd heb ik gewaarschuwd voor wat er met onze planeet gebeurt . Vulkanen gaan af als vuurwerk over de hele wereld, en er was een andere grote vulkaanuitbarsting in Nieuw-Zeeland op maandag . En aardbevingen blijven stijgen tot zeer verontrustende niveaus. In feite is onlangs gemeld dat er de afgelopen 12 maanden wereldwijd bijna 60.000 aardbevingen van minstens magnitude 1,5 zijn gebeurd …

Website voor het volgen van aardbevingen EarthquakeTrack heeft in de afgelopen 365 dagen op 9 december wereldwijd verbazingwekkend 59.841 trillingen geregistreerd. In de afgelopen 30 dagen zijn in totaal 4.172 trillingen hoger dan magnitude 1.5 gevoeld en 895 in de afgelopen zeven dagen getroffen.

Het officiële verhaal is dat alles prima is en onze planeet zich binnenkort weer normaal zal gaan gedragen.

Maar onofficieel maken veel wetenschappers zich ernstig zorgen over waar we getuige van zijn.

Een groot schudden is begonnen en niemand weet precies wat er gaat gebeuren.Lees ook:  Wat mensen verkeerd hebben over kudde-immuniteit, verklaard door epidemiologen

Comments

comments