DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

De onderstaande video is geproduceerd door de Hongaarse regering en geüpload naar Facebook door de Hongaarse premier Viktor Orbán , samen met een korte boodschap:  “Met deze video wens ik iedereen een gezegende vreedzame Kerst en al onze lezers, uit Hongarije! ”

Viktor Orbán heeft vaak gezegd dat de belangrijkste taak van zijn regering is om de veiligheid en de christelijke cultuur van Hongarije te behouden. Orbán beloofde zijn christelijk land nooit te laten veranderen door onverenigbare illegale islamitische migranten. Orbán heeft vaak gewaarschuwd: “Europa is onder invasie, landen die immigratie niet stoppen zullen verloren gaan.”

Een fragment uit de jaarlijkse state-of-the-nation speech van Orbán in Boedapest op 18 februari 2018:

Hoe absurd het ook is, het gevaar dat ons bedreigt, komt tegenwoordig uit het westen. Dit gevaar wordt door politici uit Brussel, Berlijn en Parijs boven ons hoofd gehouden. Ze willen ons dwingen hun beleid aan te nemen, het beleid dat hen tot migrant-accepterende landen heeft gemaakt, en de poorten hebben geopend voor de neergang van de christelijke cultuur en voor de uitbreiding van de islam. Ze willen dat we ook migranten accepteren en ook gemengde rassenlanden worden.

Vrolijk kerstfeest  aan onze vrienden in Hongarije die in hun ‘ christelijke democratie’ leven. 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Post-Corona Wereld: Recriminatie en Defensie welkom bij het internationale rijk van "Pandemia"


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments