DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

De onderstaande video is geproduceerd door de Hongaarse regering en geüpload naar Facebook door de Hongaarse premier Viktor Orbán , samen met een korte boodschap:  “Met deze video wens ik iedereen een gezegende vreedzame Kerst en al onze lezers, uit Hongarije! ”

Viktor Orbán heeft vaak gezegd dat de belangrijkste taak van zijn regering is om de veiligheid en de christelijke cultuur van Hongarije te behouden. Orbán beloofde zijn christelijk land nooit te laten veranderen door onverenigbare illegale islamitische migranten. Orbán heeft vaak gewaarschuwd: “Europa is onder invasie, landen die immigratie niet stoppen zullen verloren gaan.”

Een fragment uit de jaarlijkse state-of-the-nation speech van Orbán in Boedapest op 18 februari 2018:

Hoe absurd het ook is, het gevaar dat ons bedreigt, komt tegenwoordig uit het westen. Dit gevaar wordt door politici uit Brussel, Berlijn en Parijs boven ons hoofd gehouden. Ze willen ons dwingen hun beleid aan te nemen, het beleid dat hen tot migrant-accepterende landen heeft gemaakt, en de poorten hebben geopend voor de neergang van de christelijke cultuur en voor de uitbreiding van de islam. Ze willen dat we ook migranten accepteren en ook gemengde rassenlanden worden.

Vrolijk kerstfeest  aan onze vrienden in Hongarije die in hun ‘ christelijke democratie’ leven. 

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  FED in paniek komt er toch een crisis aan?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments