DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

DE KERSTGROET VAN DE HONGAARSE PREMIER VIKTOR ORBAN

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De onderstaande video is geproduceerd door de Hongaarse regering en geüpload naar Facebook door de Hongaarse premier Viktor Orbán , samen met een korte boodschap:  “Met deze video wens ik iedereen een gezegende vreedzame Kerst en al onze lezers, uit Hongarije! ”

Viktor Orbán heeft vaak gezegd dat de belangrijkste taak van zijn regering is om de veiligheid en de christelijke cultuur van Hongarije te behouden. Orbán beloofde zijn christelijk land nooit te laten veranderen door onverenigbare illegale islamitische migranten. Orbán heeft vaak gewaarschuwd: “Europa is onder invasie, landen die immigratie niet stoppen zullen verloren gaan.”

Een fragment uit de jaarlijkse state-of-the-nation speech van Orbán in Boedapest op 18 februari 2018:

Hoe absurd het ook is, het gevaar dat ons bedreigt, komt tegenwoordig uit het westen. Dit gevaar wordt door politici uit Brussel, Berlijn en Parijs boven ons hoofd gehouden. Ze willen ons dwingen hun beleid aan te nemen, het beleid dat hen tot migrant-accepterende landen heeft gemaakt, en de poorten hebben geopend voor de neergang van de christelijke cultuur en voor de uitbreiding van de islam. Ze willen dat we ook migranten accepteren en ook gemengde rassenlanden worden.

Vrolijk kerstfeest  aan onze vrienden in Hongarije die in hun ‘ christelijke democratie’ leven. 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Interview met Viktor Orbán: VN-vluchtelingenplan lijkt erop dat George Soros het schreef

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Bijna twee decennia na 9/11 kunnen de parallellen tussen de post-terroristische aanval 'New Normal' en die van Covid-19 niet worden genegeerd
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments