Multiculturele romantiek bevordert geweldscultuur tegen vrouwen!

Multiculturele romantiek bevordert geweldscultuur tegen vrouwen!

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Mariana Harder-Kühnel: “Het is hun beleid van grenzeloze migratie dat miljoenen mannen naar Duitsland heeft gebracht met archaïsche ideeën die meisjes en vrouwen degraderen tot tweederangs mensen. Zodat je eindelijk je multiculturele romance stopt en helemaal wakker wordt.

Nepnieuws van Seehofer: Zelfs de aangekondigde belachelijke grenscontroles bestaan ​​niet!

Federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) benadrukte de afgelopen weken herhaaldelijk dat hij strengere grenscontroles had gelast. Uit een verzoek van de AFD-fractie (11/345) met betrekking tot de controles aan de Saksische grens is echter gebleken dat “daar geen grenscontroles worden uitgevoerd”. De federale politie heeft alleen recht op “situatie-afhankelijke politiemaatregelen”, die uitdrukkelijk “onder de drempel” van grenscontroles moeten bewegen.

Sebastian Wippel, woordvoerder van de AFD-fractie in het Saksische deelstaatparlement, legt uit:

Federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer liegt als hij zijn mond opendoet. Hij doet alsof hij de burgers veiligheid biedt. Afgezien van enkele publiciteitscampagnes gebeurt er echter niets.

Na zijn aankondiging in november om eindelijk de grenzen goed te beschermen, heb ik zelf een beeld van de nieuwe maatregelen en kan ik helaas geen verandering detecteren. In Görlitz blijft onze grens open voor criminelen en asielfraudeurs.

Dit zal alleen iets veranderen met de AfD.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  AfD-leider Chrupalla roept op tot verbale ontwapening - anders dreigt een burgeroorlog

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De economische ingewanden in het hart van de 'Deal of the Century'
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments