UIT FRUSTRATIE OVER MINDER GELD? Asielzoekers zouden luxe auto’s hebben aangestoken

UIT FRUSTRATIE OVER MINDER GELD? Asielzoekers zouden luxe auto’s hebben aangestoken

12 december 2019 2 Door Indignatie redactie

In de Nachts zou hij in het gebied zijn geweest  en meer dan een dozijn auto’s in brand gezet. Asielzoeker Mahmoud A. (24) uit Neuenbürg (nabij Pforzheim) is sinds zaterdag in hechtenis.

BILD rapporteerde over de sinistere vuurseries in en rond Pforzheim . Op 26 november gingen vijf Nobel-auto’s in vlammen op in het mooie district Maihälden, waaronder twee Porsche-auto’s. Een week geleden zijn zes voertuigen afgebrand in Remchingen-Singen. In de nacht tot woensdag vernietigde de vlammen vervolgens vijf auto’s in Kämpfelbach-Ersingen en in Neuenbürg. Totale schade: een half miljoen euro.

De Syrier die de auto,s in brand heeft gestoken deed dit omdat hij was gefrustreerd met een kleine uitkering”, schrijft de IMAGE over de zaak en gerapporteerd in detail op het spoor van vernieling in de Pforzheim , dat in de linker groene Baden-Württemberg is en staat bekend om zijn sieradenindustrie. Hier was de geschoolde arbeider – volgens ex-SPD-voorzitter Schulz “waardevoller dan goud” – vooral ‘s nachts onderweg (zie politierapport ).

Alleen op de “26. In november gingen vijf auto’s in het mooie district Maihälden in vlammen op, waaronder twee Porsches. ” heeft een diploma van de middelbare school in Syrië, maar heeft geen baan gevonden in de goud- en zilverindustrie toen Amazon Jobber zijn leven moest sterven en zijn buurman smeekte om statiegeldflessen.

Lees ook:  Erdogan's aanval op Europa

Een onbeschaamdheid voor de islamitische meesters, die vier jaar geleden werd gelokt met de belofte van Merkel in het land van onbeperkte sociale voordelen. Erger nog: Mahmoud A. werd na drie maanden beëindigd, ondanks een tekort aan geschoolde werknemers en was niet erg actief voor een nieuwe baan in de boomtown-regio – werkloosheidspercentage 3,1 procent! – promoten. Terwijl de Bildzeitung schrijft en verwijst naar verklaringen van een broer, had de Syriër alle afspraken op het arbeidsbureau moeten hebben overgeslagen . De autoriteit reageerde waarschijnlijk snel, want zoals Bild meldde “volgens de Asylum Seekers Act, een gradatie van sociale voordelen, als een werkende asielzoeker redelijke banen weigert”.

Niettemin ontwikkelde de nieuwe burger uit Neuenbürg een koortsachtig actionisme. Vooral in de pre-kerstperiode. Een week geleden in Remchingen-Singen, dat tussen Pforzheim en Karlsruhe ligt, stonden zes voertuigen in felle vlammen; Nog eens vijf verlichtten de donkere decemberhemel in Kämpfelbach-Ersingen en Neuenbürg. Totale geschatte schade: 500.000 euro. Om de nachtarbeider een halt toe te roepen, had de Kripo een speciale commissie gevormd met de naam “stuurwiel”. Vrijdag, net op tijd voor St. Nicholas, bestormde de politie het huis van de Syriërs. Volgens het politierapport werd hij op zaterdag 7:12 een magistraat gepakt. Hij heeft een aanhoudingsbevel uitgevaardigd en ten uitvoer gelegd.Comments

comments