Wie zijn die globalisten waar Baudet het over heeft?


 24 total views,  6 views today

Ik krijg de vraag vaak, hoewel men zou denken dat het duidelijk is – Naar wie zijn deze ‘globalisten’ waar we zo vaak naar verwijzen in de vrijheidsbeweging? Soms komt het verzoek van eerlijke mensen die alleen meer willen leren. Soms komt het van desinformatie-agenten die proberen de discussie hierover te voeren met beweringen dat de globalisten ‘niet bestaan’. Het antwoord op de vraag kan tegelijkertijd eenvoudig en complex zijn. Om te begrijpen wie de globalisten zijn, moeten we eerst begrijpen wat ze willen.

Thierry Baudet on Twitter: “De toekomst behoort niet aan de globalisten! Mijn bijdrage tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen gisteren in de Kamer. Vanmiddag zal ik in de tweede termijn een aantal moties indienen met concrete alternatieven voor het huidige beleid. https://t.co/iQ4gtzndcP #FVD / Twitter”

De toekomst behoort niet aan de globalisten! Mijn bijdrage tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen gisteren in de Kamer. Vanmiddag zal ik in de tweede termijn een aantal moties indienen met concrete alternatieven voor het huidige beleid. https://t.co/iQ4gtzndcP #FVD

We praten veel over de ‘globalisten’ omdat, eerlijk gezegd, hun agenda de afgelopen tien jaar opener is geworden dan ooit. Er was een tijd niet lang geleden dat het idee van het bestaan ​​van “globalisten” algemeen werd beschouwd als “samenzweringstheorie”. Er was een tijd dat organisaties zoals de Bilderberg Group officieel niet bestonden en de reguliere media zelden over hen rapporteerden. Er was een tijd dat de agenda voor één wereldeconomie en één wereldregering zeer geheimzinnig was en alleen werd vermeld in gefluister in de mainstream. En iedereen die probeerde deze informatie aan het publiek bloot te stellen, werd een “aluminiumfoliehoed met gek” genoemd.

https://youtu.be/iM-nQh0sJws

Tegenwoordig schrijft de reguliere media bladerdeegjes over de Bilderberg Group en maakt ze zelfs grappen over hun geheimhouding. Toen leden van het kabinet van Donald Trump, Mike Pompeo en Jared Kushner, in 2019 naar Bilderberg gingen, waren de reguliere media met het nieuws in de achtergrond .

Wanneer de World Government Summit elk jaar in Dubai bijeenkomt, bijgewoond door veel van dezelfde mensen die Bilderberg bijwonen, evenals schaduwrijke reguliere iconen en poortwachters zoals Elon Musk en Neil deGrasse Tyson, verbergen ze hun discussies of hun doelen niet, posten ze ze op YouTube .

Ik herinner me dat toen ik sprak over het onttronen en vervangen van de Amerikaanse dollar door een nieuw wereldwijd valutasysteem en een cashless society onder controle van het IMF werd behandeld als een bizarre theorie. Nu wordt het openlijk gevraagd door tal van leiders in de financiële sector en in economisch bestuur . De bewering dat deze dingen ‘complottheorie’ zijn, houdt niet langer stand. In werkelijkheid lijken de mensen die een paar jaar geleden dergelijke beschuldigingen hebben geuit, op idioten, terwijl het establishment de media overspoelt met informatie en propaganda die alles promoot waar de vrijheidsbeweging voor heeft gewaarschuwd.

Het argument over het bestaan ​​van een globalistische agenda is OVER. De vrijheidsbeweging en de alternatieve media wonnen dat debat, en door onze inspanningen hebben we de gevestigde orde zelfs gedwongen om het bestaan ​​van enkele van hun plannen voor een volledig gecentraliseerd wereldwijd systeem dat door hen wordt beheerd, toe te geven. Nu is het argument veranderd. De mainstream ontkent niet echt meer dat de globalisten bestaan; ze praten over de vraag of de globalistische agenda goed of slecht is.

Allereerst wil ik wijzen op het pure niveau van misleiding en desinformatie dat de globalisten de afgelopen decennia hebben gebruikt. Deze misleidingen zijn bedoeld om het publiek te manoeuvreren in de richting van het accepteren van een één wereldeconomie en uiteindelijk één wereldbestuur. Als je consequent tegen mensen moet liegen over je ideologie om hen ertoe te krijgen het te ondersteunen, dan moet er iets heel erg mis zijn met je ideologie.

Ten tweede kan het etablissement openbaar worden gemaakt met hun plannen voor globalisering, maar ze zijn niet eerlijk over de gevolgen voor de gemiddelde persoon. En er zijn veel misvattingen die er zijn, zelfs in de vrijheidsbeweging, over wat deze mensen precies willen. We moeten dus een lijst samenstellen van globalistische verlangens versus globalistische leugens om te definiëren met wie we te maken hebben. Dit zijn de overtuigingen en argumenten van je moderne globalist:

Centralisatie

Een globalist gelooft dat alles moet worden gecentraliseerd, van financiën tot geld tot sociale toegang tot productie tot de overheid. Ze beweren dat centralisatie het systeem voor iedereen ‘eerlijker’ maakt, maar in werkelijkheid willen ze een systeem waarin ze volledige controle hebben over elk aspect van het leven. Globalisten willen boven alles elk aspect van de beschaving domineren en micro-beheren en de mensheid sociaal vormgeven in het beeld dat ze verkiezen.

One World Currency System and Cashless Society

In het verlengde van centralisatie willen globalisten een enkel valutasysteem voor de wereld. Niet alleen dit, maar ze willen dat het gedigitaliseerd en gemakkelijk te volgen is. Dit betekent een samenleving zonder contanten waarin elke handeling van elke persoon kan worden bekeken en gecontroleerd. Als handel niet langer privé is, wordt de voorbereiding op rebellie nogal moeilijk. Wanneer alle middelen op lokaal niveau kunnen worden gemanipuleerd en in hoge mate kunnen worden beperkt, zou rebellie ondenkbaar worden omdat het systeem de ouder en aanbieder en de bron van het leven wordt. Een systeem van één wereldmunt en zonder geld zou de basis zijn van één wereldbestuur. Je kunt het ene niet hebben zonder het andere.

Eén wereldregering

Globalisten willen alle nationale grenzen en soevereiniteit uitwissen en een enkele elite-bureaucratie creëren, een wereldrijk waarin ze de ‘filosoofkoningen’ zijn zoals beschreven in Plato’s Republiek.

Zoals Richard N. Gardner, voormalig plaatsvervangend assistent-staatssecretaris van Internationale Organisaties onder Kennedy en Johnson, en een lid van de Trilaterale Commissie, schreef in het aprilnummer van 1974 van het Council on Foreign Relation’s tijdschrift Foreign Affairs (pg. 558) in een artikel met de titel ‘The Hard Road To World Order’ :

Kortom, het ‘huis van wereldorde’ zal van onderaf moeten worden gebouwd in plaats van van bovenaf. Het zal eruit zien als een grote ‘dreunende, zoemende verwarring’ om de beroemde beschrijving van de realiteit van William James te gebruiken, maar een einde rond de nationale soevereiniteit, stuk voor stuk eroderend, zal veel meer bereiken dan de ouderwetse frontale aanval.

Dit systeem zou zeer inteelt zijn, hoewel ze de massa een tijd lang de illusie van publieke participatie en “democratie” kunnen blijven geven. Uiteindelijk verlangen de globalisten naar een gezichtsloze en onverantwoordelijke ronde tafelregering, een machtszetel die fungeert als een instelling met beperkte aansprakelijkheid, net als een bedrijf, en op dezelfde sociopathische manier werkt zonder legitiem publiek toezicht. In de globalistische wereld zal er geen verhaal zijn op grieven.

Duurzaamheid als religie

Globalisten gebruiken het woord ‘duurzaamheid’ vaak in hun whitepapers en agenda’s, van Agenda 21 tot Agenda 2030. Environmentalism is de façade die zij gebruiken om de bevolking te schuldigen aan onder andere het ondersteunen van mondiaal bestuur. Zoals ik heb opgemerkt in mijn recente artikel ‘Why Is The Elitist Establishment So Obsessed With Meat’ , wordt nepmilieu en frauduleuze opwarming van de aarde ‘wetenschap’ uitgebuit door globalisten om controle over alles te eisen, van hoeveel elektriciteit je thuis kunt gebruiken, tot hoeveel kinderen je kunt hebben, tot hoeveel onze samenleving mag produceren of produceren, tot wat je mag eten.

De zogenaamde bedreiging van de koolstofvervuiling, misschien wel de grootste zwendel in de geschiedenis, is een belangrijk onderdeel van de globalistische agenda. Zoals de globalistische organisatie The Club Of Rome, een subinstelling verbonden aan de Verenigde Naties, in hun boek The First Global Revolution verklaarde :

Bij het zoeken naar een gemeenschappelijke vijand tegen wie we ons kunnen verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van opwarming van de aarde, watertekorten, hongersnood en dergelijke bij de wet zouden passen. In hun totaliteit en hun interacties vormen deze fenomenen een gemeenschappelijke bedreiging waarmee iedereen samen moet worden geconfronteerd. Maar door deze gevaren als de vijand aan te wijzen, vallen we in de valkuil, waar we de lezers al voor hebben gewaarschuwd, namelijk het verwarren van symptomen voor oorzaken. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen in natuurlijke processen. en alleen door veranderde houdingen en gedrag kunnen ze worden overwonnen. De echte vijand is dan de mensheid zelf.

Met andere woorden, door de mens als een soort als het grote gevaar te presenteren, hopen de globalisten de mensheid te overtuigen zichzelf te sublimeren voor de godin van de moeder aarde en smeken ze in lijn te blijven. En, als de zelfbenoemde “beschermers” van de aarde, worden de elites de hogepriesters van de nieuwe duurzaamheidsreligie. Zij en zij alleen zouden bepalen wie een loyale dienaar is en wie een ketter. Koolstofvervuiling wordt de nieuwe ‘erfzonde’; iedereen is een zondaar tegen de aarde, want iedereen ademt en gebruikt middelen, en we moeten allemaal ons deel doen om de aarde te sussen door zoveel mogelijk te offeren, zelfs onszelf.

De elites geloven niet in deze farce, ze hebben het gemaakt. De duurzaamheidscultus is slechts een wapen om de massapsychologie te domineren en de bevolking meer kneedbaar te maken.

Populatiecontrole

Globalisten komen uit een ideologische achtergrond die eugenetica aanbidt – de overtuiging dat genetica moet worden gecontroleerd en gereguleerd, en die mensen die zij als ongewenst beschouwen, moeten worden gesteriliseerd of uitgeroeid.

De moderne eugenetica-beweging werd begin 1900 door de Rockefeller Foundation in Amerika gelanceerd en werd decennia lang behandeld als een legitiem wetenschappelijk streven. Eugenetica werd op scholen onderwezen en zelfs gevierd op de Wereldtentoonstelling. Staten als Californië die eugeneticawetgeving hebben aangenomen, hebben tienduizenden mensen krachtig gesteriliseerd en duizenden huwelijkscertificaten op basis van genetica geweigerd. Het systeem werd in de jaren dertig overgebracht naar Duitsland waar het wereldfaam verwierf vanwege zijn inherente brutaliteit.

Deze ideologie is van mening dat 4% of minder van de bevolking genetisch leiderschap waard is, en de elites beweren gemakkelijk dat ze een deel van die genetische zuiverheid vertegenwoordigen.

Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het publiek een afkeer van het idee van eugenetica en bevolkingscontrole, maar onder het mom van milieubewustzijn komt de agenda weer terug, omdat bevolkingsvermindering in de naam van “het redden van de aarde” opnieuw in de reguliere media voorkomt . De vraag rijst dan: wie mag beslissen wie leeft en wie sterft? Wie bepaalt wie er nooit wordt geboren? En hoe zullen zij tot hun beslissingen komen? Ongetwijfeld zal een moderne vorm van eugenetica worden gepresenteerd als de ‘wetenschap’ die wordt gebruikt om de inhoud van de bevolking ‘eerlijk’ te bepalen als de elites hun zin krijgen.

Narcistische sociopathie

Het is interessant dat de globalisten het argument van 4% leiderschap in hun eugenetische publicaties presenteerden, omdat 4% van de bevolking ook consistent is met het aantal mensen dat inherente sociopathie of narcistische sociopathie heeft , hetzij in latente of volledige vorm, met 1% van de mensen geïdentificeerd als volwaardige psychopaten en de rest als latent. Toeval?

Het gedrag van de globalisten is consistent met de gemeenschappelijke diagnose van volwaardige narcopaten, een aandoening waarvan wordt aangenomen dat ze aangeboren en ongeneeslijk is. Narcopaten (pyschopaten) hebben geen empathie en zijn vaak geobsedeerd door zichzelf. Ze lijden aan grootheidswaanzin en zien zichzelf als ‘goden’ onder de mensen. Ze geloven dat andere nederige mensen hulpmiddelen zijn om te gebruiken voor hun plezier of om hun opkomst naar goddelijkheid te bevorderen. Ze liegen onophoudelijk als een overlevingsmechanisme en zijn goed in het bepalen van wat mensen willen horen. Narcopaten voelen geen medeleven met degenen die ze schaden of vermoorden, maar hunkeren naar aandacht en bewondering van dezelfde mensen die ze als minderwaardig beschouwen. Boven alles zoeken ze de kracht om het leven van iedereen om hen heen op microniveau te beheren en die mensen te voeden zoals een parasiet zich voedt met een gastslachtoffer.

Luciferianisme

Door sceptici wordt vaak beweerd dat psychopaten zich niet samenhangend kunnen organiseren, omdat dergelijke organisaties zichzelf zouden vernietigen. Deze mensen weten gewoon niet waar ze het over hebben. Psychopaten organiseren door de geschiedenis heen ALLE TIJD, van tirannieke regeringen tot georganiseerde misdaad en religieuze culten. De globalisten hebben hun eigen bindende ideologieën en methoden voor organisatie. Een methode is om te zorgen voor voordelen voor degenen die de groep dienen (evenals straffen voor degenen die afdwalen). Roofdieren werken vaak samen zolang er voldoende prooi is. Een andere methode is het gebruik van religieuze of ideologische superioriteit; om aanhangers het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een exclusief en uitverkoren paar bestemd voor grootheid.

Dit is een zeer gecompliceerde kwestie die zijn eigen essay vereist om volledig te onderzoeken. Ik geloof dat ik dit effectief heb gedaan in mijn artikel ‘Luciferians: A Secular Look At A Destructive Globalist Belief System’ . Onnodig te zeggen dat deze agenda NIET een is die globalisten openlijk heel vaak willen toegeven, maar ik heb uitgebreid bewijs gegeven dat het luciferianisme inderdaad de onderliggende globalistische cultreligie is. Het is in wezen een ideologie die moreel relativisme, de aanbidding van het zelf en het bereiken van godheid op alle mogelijke manieren bevordert – die perfect aansluit bij globalisme en globalistisch gedrag.

Het is ook de enige ideologische instelling die door de VN is aangenomen , door de relatie van de VN met Lucis Trust, ook oorspronkelijk Lucifer Publishing Company genoemd . Lucis Trust heeft nog steeds een privébibliotheek in het VN-gebouw .

Dus nu we de verschillende agenda’s en identificatiegegevens van globalisten kennen, kunnen we ons nu afvragen: “Wie zijn de globalisten?” . Dit omvat presidenten die beweren anti-globalistisch te zijn en tegelijkertijd hun kabinetten te vullen met mensen van globalistische organisaties.

Een lijst met namen maken is eenvoudig; bestudeer alleen de ledenlijsten van globalistische organisaties zoals de Bilderberg Group, de Council On Foreign Relations, de Trilateral Commission, Tavistock Institute, het IMF, de BIS, Wereldbank, de VN, enz. U vindt een breed scala aan mensen uit elke natie en elke etniciteit ALLEN die één doel delen – Een wereld waarin de toekomst voor elke andere persoon voor altijd door hen wordt bepaald; een wereld waarin vrijheid een herinnering is en individuele keuze een handelswaar is waar alleen zij recht op hebben.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord