Winter in Duitsland: Berlijn Senaat wil daklozen bevriezen terwijl migranten warmpjes geholpen worden

Winter in Duitsland: Berlijn Senaat wil daklozen bevriezen terwijl migranten warmpjes geholpen worden

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De Senaat van Berlijn heeft aangekondigd dat het de Duitse daklozen wil bevriezen. Hoewel er in voormalige vluchtelingenkampen honderden vrije plaatsen zijn, weigert het beleid deze aan daklozen te verstrekken.

Het is een meedogenloze daad van Duitse vijandigheid in het midden van Berlijn. Voor honderden daklozen is de moeilijkste tijd van het jaar al begonnen. In vriestemperaturen, ijs en sneeuw is het leven op straat geen picknick. Integendeel: voor veel daklozen zijn de vriestemperaturen een echte strijd om te overleven, jaar na jaar.

De federale hoofdstad heeft verschillende zogenaamde “Tempohomes”. Deze accommodaties zijn gebouwd als residentie voor zogenaamde ‘vluchtelingen’ voor miljoenen dollars. Omdat de Berliner Zeitung gemeld , zijn in deze belastingbetaler gefinancierde accommodatie momenteel minder dan 724 zetels leeg. Een goede gelegenheid om behoeftige landgenoten daar te huisvesten.

Senaat wil daklozen bevriezen

Maar de Senaat van Berlijn weigert voortdurend Duitsers op deze manier in nood te helpen. Ten tijde van de bouw van de “Tempohomes” werd gezegd dat deze accommodaties werden gebouwd om “dakloosheid te voorkomen en maaltijden, slaapplaatsen enz. Aan de inkomende vluchtelingen te bieden”. Maar in Berlijn geldt dit eigenlijk alleen voor illegale migranten. Voor Duitsers staat: “Ik moet buiten blijven.”

Regina Kneiding, woordvoerster van het Senaatsdepartement voor integratie, arbeid en sociale zaken, beweert bijvoorbeeld dat er momenteel geen formele wettelijke goedkeuring is om de “Tempohomes” te gebruiken voor een ander doel dan oorspronkelijk bedoeld. Als nu in plaats van illegaal geïmmigreerde immigranten Duitse daklozen in de “Tempohomes” zouden moeten komen om te ontsnappen aan de koude dood, plotseling een bouwvergunning missen? Serieus? Was de oorspronkelijke bouwvergunning alleen goedgekeurd voor mensen van de juiste kleur?

Maar dat is niet alles. Kneiding staat nog steeds bovenaan. Er zijn tonnen levensbedreigende temperaturen “dakloze mensen die om verschillende redenen niet in gesloten kamers willen”, zegt de woordvoerster onbezonnen. Daarom heeft de Senaat besloten om alle daklozen in Berlijn consequent te laten bevriezen in plaats van hen onderdak te bieden in de “Tempohomes”. Deze daad van Duitse vijandigheid is ondanks zijn eigen bevolking moeilijk te verslaan.

De Senaat van Berlijn is herhaaldelijk in de minderheid

Hoewel alles in Berlijn wordt gedaan om illegale immigranten de juiste service te bieden, vallen Duitsers opnieuw uit de boot. In Lichterfelde moet een natuurreservaat worden ontruimd om plaats te maken voor een nobele asielaccommodatie. Duitse daklozen moeten buiten bevriezen. Aan de Murtzaner Ring vierde de Senaat onlangs de topping-out ceremonie voor de eerste bouw van een nieuwe generatie luxe vluchtelingenopvang . Nogmaals, er is geen ruimte voor Duitsers.

Men moet echter vrezen dat het anti-Duitse gedrag van de Berlijnse Senaat een signaaleffect uitzendt en degenen die in andere steden zijn getroffen, ook door dergelijke anti-grassrootsacties zullen worden getroffen. In Hamburg zijn drie daklozen al doodgevroren tijdens koude nachten, terwijl tegelijkertijd illegaal aangekomen asielzoekers zich op hun gemak voelden in nieuwe luxe huizen . Welnu, vrolijk kerstfeest …Lees ook:  Berlijn zakt weg in ANTIFA-terreur: extreem linkse brandstichtingaanvallen op recordhoogte

Comments

comments