Zwarte haatgroep betrokken bij schietpartij in New Jersey

Zwarte haatgroep betrokken bij schietpartij in New Jersey

12 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Bij een zware schietpartij in Jersey City, New Jersey zijn dinsdag een politieagent een drie omstanders omgekomen. Ook de daders kwamen om. Er zijn intussen aanwijzingen dat het om een terreurdaad gaat van de zwarte haatgroep ‘Black Hebrew Israelites’.

Aanvankelijk werd bericht dat de schietpartij begon op een begraafplaats, waar de agent werd doodgeschoten. Daarna verplaatste de schietpartij zich naar een koosjere supermarkt, waar de drie onschuldige burgers en de daders omkwamen. “Onze officieren lagen urenlang onder vuur”, zegt politiechef Michael Kelly. Volgens hem probeerde de politie enkele “slechteriken” tegen te houden op de begraafplaats.

eliyahu on Twitter

The New Jersey attack was perpetrated by Black Hebrew Israelites. Just like attacks in New York, no one is mentioning it. It doesn’t fit the narrative people want. The left only cares about dead Jews when white supremacists murder us because that’s the only time we’re useful.

Zwarte haatgroep ‘Black Hebrew Israelites’

Intussen zijn er sterke aanwijzingen dat het om een terreurdaad ging. Woensdag kwam aan het licht dat één van de daders lid was van de ‘Black Hebrew Israelites’, een zwarte extremistische haatgroep die niets te maken heeft met het gewone jodendom. David N. Anderson, de dader in kwestie, zou ook antisemitische berichten op het internet geplaatst hebben.

Volgens de politie zouden hij en mededader Francine Graham de joodse supermarkt geviseerd hebben. De autoriteiten verdenken het duo er ook van betrokken te zijn bij een eerdere moord in Bayonne, New Jersey. Er werden daarnaast een manifest en een pijpbom in het busje van de daders gevonden.Comments

comments