Zweden: Terreur van migranten in ziekenhuizen – Artsen moeten opereren in kogelvrije vesten

Zweden: Terreur van migranten in ziekenhuizen – Artsen moeten opereren in kogelvrije vesten

12 december 2019 1 Door Indignatie redactie

De aanhoudende multiculturele terreur in Zweden stopt niet bij ziekenhuizen. Aangezien steeds meer werknemers worden bedreigd en fysiek worden aangevallen door gedeeltelijk zwaarbewapende migranten, zijn nu massale beveiligingsmaatregelen vereist. Zelfs zelfverdediging cursussen, artsen en verpleegkundigen zijn onlangs afgestudeerd om zichzelf te kunnen beschermen in geval van nood.

Wat een multiculturele samenleving is, wordt al enige tijd ervaren door werknemers van Zweedse ziekenhuizen. Zoveel van tevoren: als het je ooit naar het echt mooie Scandinavische land zou moeten brengen, dan zou je moeten hopen dat je niet in een ziekenhuis terechtkomt. Omdat het daar vaak gevaarlijker is dan buiten – voor werknemers en niet-betrokken patiënten.

Zoals een medewerker van een ziekenhuis de onderzoeksjournalist Joakim Lamotte vertelde, is het nu gebruikelijk dat immigranten onaangekondigd verschijnen en hun vermeende recht op onmiddellijke behandeling stoutmoedig claimen. De meeste zijn mannen tussen 25 en 30 jaar. Als je de regels uitlegt aan degenen die Zweeds spreken, luister dan niet. Als u geen Zweeds spreekt, wat gebruikelijker is, escaleert de situatie regelmatig omdat er geen tolk bij de hand is.

Tumultueuze scènes met agressieve migranten zijn geen nieuws in Zweden. In mediaberichten uit 2017 waren er al geïsoleerde gevallen van dergelijke situaties. Met name nadat patiënten zijn opgenomen met schotwonden, gaat het heel goed in Zweedse ziekenhuizen. Als een vreemdeling op de afdeling spoedeisende hulp wordt behandeld, komen hordes familieleden binnen en eisen toegang tot de operatiekamer onder de dreiging en de uitoefening van geweld. Fredrik Tedenlind, beveiligingsmanager van het Academisch Ziekenhuis in Uppsala, bevestigde twee jaar geleden dat uitgebreide voorzorgsmaatregelen moesten worden genomen om werknemers te beschermen. De mainstream media bestonden toen echter nog steeds over de mantel van stilte over de oorsprong van de relschoppers.

Lees ook:  Italiaanse nationale secretaris geeft toe dat hij Soros-geld heeft meegenomen om open grenzen te verleggen

Ook uit een ziekenhuis in Malmö maakte het verschillende incidenten in de Zweedse pers. Een lid van een criminele migrantenbende werd bijvoorbeeld neergeschoten en naar de kliniek gestuurd. Daar noemde hij kortweg de seksjihad en kondigde een verpleegster aan om haar bij de volgende gelegenheid te verkrachten. Een andere werknemer werd volledig met de dood bedreigd. Zelfs vrienden van het slachtoffer verspreiden angst en terreur in het ziekenhuis. Het feit dat sommige familieleden tijdens hun bezoeken onder de enorme invloed van alcohol en drugs staan, klinkt ook bizar, maar tegenwoordig is het de norm geworden.

Vooral vrouwen lijden onder het geweld van moslim “gasten”. Beledigingen als een hoer of slet worden nog steeds als onschadelijk geclassificeerd. Nu veel familieleden met geweren en gewonden naar het ziekenhuis marcheren, zijn werknemers nu bang om te worden doodgeschoten. De migranten nemen ook kennis van de namen van de werknemers en bedreigen hun gezin als ze vinden dat de patiënt onvoldoende aandacht krijgt. Voor velen is de dagelijkse routine in het ziekenhuis slechts een horrorervaring geworden.

Om de werknemers te beschermen, hebben talloze klinieken extreem uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen. Hun naambadges zijn bijvoorbeeld al enige tijd geanonimiseerd, zodat bedreigende en gewelddadige patiënten en familieleden hen niet kunnen identificeren, bezoeken en lastigvallen. Bovendien zijn medewerkers nu opgeleid in zelfverdedigingscursussen zodat ze zich in noodgevallen kunnen verdedigen. Maar dat is niet alles. Iedereen die tegenwoordig in een Zweeds ziekenhuis werkt, draagt ​​meestal speciale beschermingsmiddelen onder hun werkkleding – eerst veiligheid. Met kogelvrij vest in de operatiekamer – dit zijn geen scènes uit een actiefilm, maar de dagelijkse migrantenoorlog in Zweedse klinieken. Speciale veiligheidssloten, camerabewaking en zelfs politiebescherming maken de bijna ongelooflijke maatregelen compleet.

Hoewel er in het verleden slechts enkele bedreigingen en geweld in Zweedse ziekenhuizen waren, is dit aan de orde van de dag. Omdat veel werknemers niet in constante angst willen werken, is het inmiddels steeds vaker ontslagen in de gezondheidssector. Bijna niemand kiest bewust voor een baan in deze industrie en dus, voor een keer, in Zweden, wordt het sprookje van een tekort aan geschoolde arbeidskrachten in klinieken en dergelijke een bittere realiteit. Als deze ontwikkeling doorzet, is het slechts een kwestie van tijd voordat het gezondheidssysteem in Zweden zich overgeeft en instort.Lees ook:  Nu Assange veilig is opgesloten, laat Zweden zijn 'onderzoek' vallen

Comments

comments