De Fins-Russische jonkvrouwe Kadija Ollongren is dienares des “konings” en een verrader

De Fins-Russische jonkvrouwe Kadija Ollongren is dienares des “konings” en een verrader

13 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De Fins-Russische jonkvrouwe Kadija Ollongren is dienares des “konings” met in haar portefeuille het onderdrukkingsmechanisme van het klootjesvolk: de censuurwetgeving.

Deze overijverige ongekozen dienares van een ongekozen staatshoofd heeft ongetwijfeld een streepje voor bij de macht achter de schermen, vanwege haar goed ontwikkelde haat tegen haar voorouderlijke landgenoten, de Russen. Haar voorouders zijn door de bolsjewieken het land uitgetrapt met verbeurd verklaring van al hun gestolen bezittingen. Gestolen, want: adel. De adellijke dief is bestolen door de communistische dief. Liggen wij niet wakker van, ze mogen blij zijn, dat ze niet in de Goelag Archipel het loodje hebben gelegd. Nu zitten wij er mee, dat wel.

De ingekankerde haat tegen alles wat neigt naar Russisch of volkse bewegingen houdt haar biologische klokje tikkend zonder opwinden.

Nou moeten wij eerst even een rapport boven water halen, wat de aanleiding voor dit debatje is geweest. Russenhaatster Ollongren blèrt al maanden, dat wij het gevaar voor Russische inmenging in onze “fel bevochten democratie” niet moeten onderschatten, het is zelfs een “reëel gevaar”. Op onze kosten is een onderzoeksteam aan de slag gegaan om dat te bewijzen. Klik op onderstaande afbeelden, zodat duidelijk wordt waar uw belastinggeld aan wordt besteed. Onze andere website stopdebankiers.com wordt in het rapport benoemd als junk media hier uit blijkt dat de censuur ver  gaat.

nepnieuws

Uiteraard is dit werkstukje in het Engels, anders begrijpen de Nederlanders het niet. Bovendien is dit rapportje op een dusdanig tijdstip op de website van de overheid gezet, dat het vrijwel niemand is opgevallen. De freule Ollongren had zich in het zicht van het debat conveniërend “ziek” gemeld, dus kon er – helaas, helaas…. – niet bij zijn. Dit debat is dus een monoloog geworden. De uitkomst van het rapport zal mevrouw niet hebben aangestaan, want er is TOTAAL geen bewijs, dat de Russen hier de boel aan het saboteren zijn. Van een dergelijk rapport wordt een minister natuurlijk spontaan ziek. Zielig hoor…..

Lees ook:  Wie maakt regels voor internet?

Ook onze site wordt nog even in dit boekwerkje genoemd. Wij worden door de “experts” gerangschikt onder “hyperpartisan” websites.

Na dit even te hebben opgezocht, luidt de Engelse vertaling voor de gemankeerde landgenoten die de taal van de bezetter niet machtig zijn:

Extremely partisan; extremely biased in favor of a political party.

Nu zult u zeggen: “Nou weten we nóg steeds niks!” Dat klopt, maar er staat (ongeveer) dat wij (1) extreem, ja zelfs militant pleitbezorger zijn van “iets”. Voorts zijn wij (2) extreem bevooroordeeld en (3) extreem voorstander van “een politieke partij”. Kort gezegd zijn wij extremisten. In de koloniale oorlog 1945-1950 in Nederlands Indië werd tegen “extremisten” gevochten en werden ze “terroristen”, “moordenaars” en “kannibalen” genoemd. Oei, oei…. wij mogen wel oppassen hier, voor je het weet word je een “Robert Basje” geflikt. U weet wel, een journalist zomaar, zonder proces of aanklacht oppakken en een paar dagen in gijzeling nemen.

Persoonlijk vinden wij dat je het flikken van een “Robert Basje” integraal onderdeel van de WOB procedure moet maken, de minister in gijzeling nemen totdat alle bewijzen zonder zwarte strepen op tafel zijn gekomen.

Waar maken deze onderzoekers zich eigenlijk druk om? Hoeveel kwaad kan een website met nauwelijks 20.000 lezers per dag? De oppermachtige overheid is paranoïde aan het worden en zijn bang voor afwijkende meningen. Ze zijn zelfs bang voor doodgewone vragen over bepaalde onderwerpen, zoals die betreffende Klucht MH-17, de volkomen mislukte false flag operatie van het Westen tegen de Russen.

Lees ook:  Explosief geclassificeerde informatie: geheim dossier onthult de ware omvang van de migratiecrisis

Natuurlijk zijn wij radicaal. Daar vraagt het systeem nu eenmaal om. We zijn helemaal niet extreem voorstander van een politieke partij, wij vinden zelfs dat het partijsysteem niets met het landsbestuur heeft te maken. Partijen zijn egotrippende belangengroepjes op lokaal niveau, meer niet. Maar daar wil de mevrouw van adel niets van horen, want dan moet zij aan het werk en dit soort lui weten niet wat dat is. Ze hebben daar hun mensen voor. D66 is nu eenmaal de partij van “Vleesch noch Visch” (PVV) en kan op de schroothoop van de geschiedenis worden geflikkerd als “vastgelopen reclamestunt”. En dat zegt voldoende over de andere partijen en partijtjes. Er is geen plaats voor politici (politie, ook van “polis” afgeleid; waakhonden van de macht) in het bestuur, daar gaan de burgers over. Vandaar dat dit soort figuren een referendum letterlijk ondemocratisch vinden.

Wie is hier nou extreem antidemocratisch…..

Bescherming tegen nepnieuws

De bevolking in “het koninkrijk der Nederlanden” moet worden beschermd tegen wat we noemen “onjuiste berichten”. Je moet het niet moeilijker maken dan het is en het wiel hoeft niet meer te worden uitgevonden.

Kabinet 69 moet gewoon even de archieven in om kordaat maatregelen te nemen om de burger te beschermen tegen het gevaar van “onjuiste berichten”. Het nare woord “censuur” kan dan gerieflijk worden vermeden. Het is in het belang van de Nederlanders, dat ze niet meer worden blootgesteld aan informatie, waar het Hitler Kabinet ongerust van wordt.

Lees ook:  We mogen niet meer kijken, luisteren en lezen wat we willen

In de archieven kan simpel worden gezocht op logo. Gezien de inhoud van onderstaande tekst kan voor de duidelijkheid het logo ook wel worden gehandhaafd, gezien de toepasselijkheid van het 30e Hitler kabinet. Hieronder de “oekaze” van het 1e Hitler Kabinet onder de Oostenrijkse huurling van Hitler, Reichscommissar Arthur Seyss Inquart.

nazi

Want we zijn in 1945 niet bevrijd, maar herbezet door een waardig opvolger van het Dritte Reich. Nederland is mandaatlandje van het Anglo-Amerikaanse machtskartel, maar de Nederlanders vinden dat zelf een “democratie met gidsfunctie”. Zo wil men ook voorop lopen met het beschermen van de bevolking tegen “onjuiste berichten”.Comments

comments