5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Een bende van zeven moslim “jongeren” is gearresteerd voor het wrede en zinloze slaan van de brandweerman

augsburg

 5 total views,  3 views today

Een off-duty brandweerman is doodgeslagen in de Duitse stad Augsburg, buiten de kerstmarkt van de stad. Een bende van zeven moslim “jongeren” is gearresteerd voor het wrede en zinloze slaan van de brandweerman.

De fatale aanval vond plaats op vrijdagavond toen de 49-jarige brandweerman Roland S. in de buurt van de kerstmarkt was met zijn vrouw en een ander stel en ruzie kreeg met de hoofdverdachte, 17-jarige- oude Halid S, die afkomstig is uit een Turks-Libanees-Duitse achtergrond , en zijn zes vrienden, Bild rapporten .

Het argument veranderde al snel in vol geweld en zag de groep jongeren de man zo gemeen slaan dat hij stierf op weg naar het ziekenhuis nadat de menigte was gevlucht.

De aanval heeft niet alleen de stad Augsburg, maar ook de hele regio Beieren geschokt. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann verklaarde: “De verschrikkelijke aanval heeft veel mensen in Augsburg en daarbuiten geschokt.

Federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer gaf ook commentaar op het incident en verklaarde: “Wat me echt van streek heeft gemaakt is dat een vredige burger werd vermoord in Augsburg, gewoon doodgeslagen.”

augsburg

Op maandag verzamelden 150 brandweerlieden zich op de plaats van de aanval om Roland S. te treuren met een briefje bij de wake waarin stond: ” Hij kwam als een redder en  ging als een engel.”

Maandag om 18.00 uur staken alle brandweer- en reddingsstations in heel Duitsland kaarsen in om de dood te betreuren van de 49-jarige die de bijnaam ‘Roli’ droeg, volgens de Duitse brandweerunie.

Duitse steden zagen op dezelfde dag aanvallen met verschillende ziekenhuizen en ten minste twee migranten verklaarden verdachten in verband met de aanvallen. De aanslagen hebben veel media-aandacht gegenereerd in het ooit vreedzame Duitsland, waar dit geweldsniveau ongewoon is.

Duitsland heeft dit jaar een aantal willekeurige gewelddaden door jongeren en migranten gezien, waaronder een incident in de stad  Gelsenkirchen waarbij een bende van 20 tot 30 jonge mannen, die voornamelijk migranten zijn, de lokale bevolking op een treinstation aanviel.

Slechts een maand later zagen vijf Duitse steden vijf afzonderlijke aanvallen op dezelfde dag.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments