Financial Times, Japan en The Next Web weten nu “Wat Poetin wil”

Financial Times, Japan en The Next Web weten nu “Wat Poetin wil”

13 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik hoop dat Indignatie-lezers me zullen vergeven voor de duidelijke taal die ik ga geven. Zoals de meesten van jullie, is de belachelijkheid van Russophobia die is losgelaten door de liberale wereldorde net over de rand. Het is dus de hoogste tijd dat we allemaal onzin noemen wanneer we het in onze buurt zien, lezen, horen of voelen. Vandaag staat The Next Web (TNW) aan het poepen einde van onzin slingeren.

“Vladimir Poetin bevrijdt Rusland van het world-wide-web,” van de voormalige Amerikaanse marine-inktvis Tristan Greene  plofte met een zachte plof in de steeds groter wordende stapel onzin over de Russische Vladimir Poetin. Casey’s General Stores, de voormalige junior bozo-manager bij Midwest carryout-franchise, is nu een Poetin-expert op het niveau van de verbannen Russische Yukos-maffioso, Mikhail Khodorkovsky, denk ik. Je vertelt me, uit dit fragment van het artikel over een Russische versie van Wikipedia:

‘Maar de waarheid is dat zijn’ muur ‘alleen zal dienen om het Russische volk van de wereld te isoleren. Poetin zal een “uit” -schakelaar hebben als een verkiezing niet op zijn manier gaat of een buitenlandse pers iets publiceert dat hij niet leuk vindt. Hij zal de macht hebben om de communicatie van zijn mensen te verstoren en open-source ideeënuitwisseling op afstand te houden. “

Oké, mijn eerste vraag is voor mijn collega Zee Kane, die de man was die The Next Web op de eerste plaats op het scorebord zette. Wat is er in hemelsnaam gebeurd toen je wegging, Zee? Het platform dat het internetconferentie- en discussieniveau in de wereld heeft verhoogd, het is nu een platform voor politieke shills van de NAVO? Oh, zie ik, kijkend naar Wikipedia (ironisch genoeg) zie ik dat de Financial Times juist dit jaar een meerderheidsbelang in TNW heeft gekocht.

Sorry, Zee, ik wed dat je geen idee had dat FT en de eigenaren Nikkei, Inc. de stem van het internet hadden overgenomen. Verdorie, vallen de Japanners Poetin nu aan? Ik denk dat we gedoemd zijn om deze huichelaars te accepteren die de gemakkelijke weg van Rusland bashen nemen in plaats van echt kritiek op de niveaus van vrijheid.

Poetin gaat de echt bemoeizuchtige inspanningen ondermijnen die zijn land ondermijnen, en nu gonst technologie-media in met schijnbewegingen over de slordige brainstorm van Jimmy Wales. Wikipedia was een geniaal idee, een idee dat ingewikkeld raakte over de tijd dat de gekke liberale hagedissen het overnamen. En Poetin die suggereert dat een betere versie opweegt tegen de censuur op Facebook en Twitter? Wauw.

De Russische president wil het Russische publiek beschermen tegen propaganda op topniveau. Als Wikipedia de geschiedenis kan herschikken, en als een generatie Russen opgroeit met het absorberen van de onzin, zou president Poetin dan trots zijn op die erfenis? Laat me je hier laten zien hoe Wikipedia de geschiedenis regelt voor de Russophobia-menigte. Neem deze pagina over de rol van de Sovjet-Unie in de Tweede Wereldoorlog. Het stuk begint niet als het ware met een introductie, maar een uitspraak van een nazi-Sovjet-pact vanaf het begin. Natuurlijk hebben de Sovjet-Unie en nazi-Duitsland in 1939 een niet-aanvalsverdrag ondertekend, maar een inleiding tot de Sovjetrol in de oorlog moet beginnen met de zwaarste impact. Dit zou een overzicht zijn van de tientallen miljoenen die stierven om Hitler te verslaan, met het niet-aanvalsverdrag als een addendum. Dit aspect is een beetje subtiel, maar voor iedereen die een auteur of historicus is, is de versie van Wikipedia verdoemelijk.

Lees ook:  Er zijn mensen die geld krijgen voor het verspreiden van 'Complot Theorieën' over duistere machten die onze 'Vrijheid' bedreigen

“De Sovjetunie heeft op 23 augustus 1939 een niet-aanvalsverdrag gesloten met nazi-Duitsland. Naast bepalingen over niet-aanvaarding omvatte het verdrag een geheim protocol dat de territoria van Roemenië, Polen, Litouwen, Letland, Estland en Finland verdeelde in Duitse en Sovjet-Unie “invloedssferen”, anticiperend op mogelijke “territoriale en politieke herschikkingen” van deze landen. In oktober en november 1940 vonden Duits-Sovjet-gesprekken over het potentieel van toetreding tot de As plaats in Berlijn, niets kwam uit de gesprekken, aangezien Hitler’s ideologische doel Lebensraum in het oosten was. “

Laten we nu teruggaan naar de Wikipedia-pagina over de rol van de Verenigde Staten in de Tweede Wereldoorlog. Hier vinden we een verhaal dat Pearl Harbor introduceert, vervolgens het aantal Amerikanen dat diende en werd gedood, hoe Amerika won hoewel ze de underdog was, burgers aan het thuisfront, bla, bla, bla, en hoe we de dag vrijwel hebben gered tegen de vlek van de nazi’s. Er is geen melding gemaakt van het ter dood veroordelen van Japan om hen te dwingen aan te vallen, geen van Roosevelt’s voorkennis van de Pearl Harbor-aanval op roestige slagschepen, en etc. Je kunt lezen over ons aansporend Japan om hier aan te vallen bij het Onafhankelijke Instituut, maar niet op Wikipedia.

Ik zal de lezer een diepe duik besparen in hoe Amerika’s propaganda de beste propaganda ooit is geweest. We hebben al vaker westerse mainstream-media besproken. Maar deze gelaagde propaganda waar leugens zijn gebouwd op leugens die rusten op een fundament van leugens – het is verschrikkelijk voor iedereen met een ons eerlijkheid in hun botten. Het volgende web? Geef me een pauze. Green gaat zo ver dat het Californië de ‘plek waar je moet zijn’ verkondigt, zoals in het tv-programma The Beverly Hillbillies. Lees dit.

“Het is onduidelijk hoe de Russische president precies van plan is Wikipedia te“ vervangen ”. In geografische gebieden waar internet relatief ongecensureerd is, zoals Californië, is het moeilijk te begrijpen hoe de overheid een website zou kunnen vervangen – we gaan ervan uit dat onze leiders gewoon een door de staat gesanctioneerd alternatief zouden bieden. “

Idioot. In Californië is de censuur universeel. Wat de Looney Tunes ook doen, in Silicon Valley, maar ze kleden zich op Rodeo Drive, welk merk van Starbucks de travestiet naast je ook drinkt, dat is wat vliegt in Californië. Sorry, het moest gezegd worden. Misschien is dit het probleem in de wereld? Veronderstellen we dat flitsende, goed geklede sociopaten met een zonnebril gelijk moeten hebben in alles wat ze doen? Het asiel, Pink Floyd’s vermelding van de gek in het gras.

Wat is er gebeurd met het verwelkomen van innovatie en alternatieven? Is dat niet hoe we Facebook in plaats van MySpace hebben gekregen? Kwam Google net tevoorschijn zoals maïs deed voor de pelgrims? Of waren er concurrenten die “iemand” zeiden dat ze beter, nauwkeuriger, eerlijker waren? Oh, ik vergat, Vladimir Poetin en Rusland mogen niet innovatief denken. Dat is interferentie met de American Way … of iemands manier.

Volgende web, doe me een plezier en kijk in de spiegel, wil je?Lees ook:  Een gevaarlijke wereldwijde trend: extreemrechtse groepen bewapenen zichzelf

Comments

comments