Na BREXIT volgt NEXIT

Na BREXIT volgt NEXIT

13 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Er is maar één oplossing: uit de EU.

Onze nationale – prematuur reeds heiligverklaarde – klimaatbaard Sint Timmerfranz heeft het licht gezien. Deze nooit gekozen autocraat lukte het niet om de baas van de EU te gaan spelen, dus gebruikt hij nu het klimaatgebeuren om zijn perverse lusten te bevredigen. Hij heeft een plan ontworpen, wat hij “Green Deal” noemt, vrij vertaald betekent dat “groene overeenkomst”. Deze wereldvreemde Maidan opruier is het dus met zichzelf al helemaal eens. Nu de rest van de EU nog. Een lokkertje heeft hij ook al ingebouwd: de hele turn-around kost slechts € 11.000.000.000.000,00 excl. BTW. Nederland moet het paradepaardje van de klimaatfascisten worden. Niks doen is nog duurder, volgens deze fantast.

Deze levensgevaarlijke gek maakt het niet uit met welke agenda hij de mensheid voor de poten kan blijven lopen. Enige tijd geleden moesten de mensen er nog aan geloven als het ging om de massa-immigratie: “Geen immigratie? Dan ligt totale oorlog op de loer.” Dit soort dreigementen van een door niemand gekozen fantast zullen ook straks niet van de lucht zijn. We vragen ons niet meer af wat zo iemand laat tikken. Hij volgt een agenda en laat zich gebruiken als uitgewoonde schandknaap van de elite. Zijn groene deal komt neer op dwangneurotische klimaat-masturbatie en wij mogen allemaal kijken naar zijn tekstuele ejaculatie als er geluid uit zijn orale orgaan komt.

timmermans

Conclusie: hij is het beste door de “voorzienigheid” in de schoot geworpen argument voor NEXIT. En er is geen tijd te verliezen.

Lees ook:  Je hachje redden door liegen is premier Rutte niet vreemd

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEén van de dringende redenen waarom Nederland uit de EU moet.

In Groot Brittannië lijkt de teerling nu geworpen. De conservatieven hebben de absolute meerderheid in het Lagerhuis en kunnen dus de zaak afwikkelen. Er is een referendum geweest en drie jaar lang is geprobeerd de volkswil om zeep te helpen.

Zolang Nederland nog geen republiek en dus geen echte democratie is, moeten we hier uit nood geboren ook maar aansturen op een absolute meerderheid van een gelegenheidscoalitie met één agendapunt: NEXIT!

Om te voorkomen dat de Eerste Kamer – door de benoemingen van ongekozen autocraten – roet in het eten kan gooien, moet niemand een boodschap hebben aan die zogenaamde “senatoren”.

Dus de gelegenheidscoalitie zal alles moeten zetten op die ene bindende factor en alle andere meningsverschillen aan de kant moeten zetten zolang Nederland niet zelfstandig verder kan.

Na BREXIT moet onherroepelijk NEXIT volgen en kan St. Timmerfranz tussen de 400 spiksplinternieuwe kolencentrales in Polen gaan wonen als “klimaatvluchteling”. In Nederland zal hij waarschijnlijk in Opsporing Verzocht worden gepresenteerd als levensgevaarlijke klimaatpsychopaat. Dit soort lui staat er om bekend dat ze op commando in huilen uitbarsten en ondertussen de strop wat strakker trekken. Tranen met tuiten om Vlucht MH-17, moslimvluchtelingen en nu het klimaatgebeuren. Ging hij nu maar eens om zichzelf janken, deze clown.

Lees ook:  Procureur-generaal Barr ‘geschokt’ door de kennelijke zelfmoord van Epstein, zegt inspecteur-generaal en onderzoek van de FBI

bron.herstelderepubliek.wordpress.com

timmermansComments

comments