Rusland uitgesloten van Olympische Spelen voor het dwarsbomen van het geopolitieke spelplan van Washington?

Rusland uitgesloten van Olympische Spelen voor het dwarsbomen van het geopolitieke spelplan van Washington?

13 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Opnieuw lijdt Rusland onder het besmette oordeel van niet-transparante westerse instellingen, dit keer van het Wereldantidopingagentschap, dat Rusland net heeft verboden voor alle internationale sportevenementen. De reden voor het arbitraire oordeel mag niemand verbazen.

De globalisten rekenen er nooit op dat Rusland zo snel en woedend stijgt van de ruïnes van de Sovjet-Unie tot het punt waar het nu in staat is om westerse intriges over de hele wereld af te schrikken. Dit was in de eerste plaats te zien in de wonderbaarlijk herstellende hotspot van Syrië – dat, in tegenstelling tot het tragische lot dat gedoemde landen zoals Oekraïne, Irak en Libië wachtte, er op het 11e uur in slaagde om te ontsnappen aan de kaken van de juggernaut van regime-verandering. De redding van Syrië was grotendeels te danken aan Russische militaire en diplomatieke interventie.

De inspanningen van Moskou, die het best kunnen worden omschreven als humanitair van aard, kwamen niet zonder prijskaartje voor Rusland op het gebied van propaganda. Van ten  onrechte beschuldigd  van bemoeienis bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 tot het  onterecht beschuldigen  door een door Nederland geleide onderzoekstest voor het neerhalen van vlucht MH17, het is meer dan duidelijk dat Rusland een nepnieuwsaanval op ware grootte ondergaat.

RT Sport on Twitter

❌ No flag ❌ No anthem Here’s what the WADA ban means for Russia ⬇️ https://t.co/HYqkT7nauG

Deze week bleek geen uitzondering, aangezien de anti-Ruslandmachine van het Westen in overdrive schakelde toen het Wereldantidopingagentschap Rusland vier jaar lang sloeg met een verbod op alle internationale sportevenementen – inclusief de 2020 Tokyo Games en de Wereldbeker 2022 -. De reden is precies dezelfde als voor de PyeongChang-winterspelen van 2018: de vermeende manipulatie van de laboratoriumtestresultaten van atleten in Moskou. Rusland heeft heftig ontkend dat er manipulaties hebben plaatsgevonden binnen zijn laboratoria en heeft gezworen in beroep te gaan tegen de beslissing.

Het is duidelijk dat de motivatie hier is om Moskou met alle beschikbare middelen te vernederen, uit te dagen en te straffen – zelfs op het gebied van dromen. Elke Russische atleet die het vonnis wil betwisten en wil deelnemen aan de komende Spelen, moet eerst ‘zijn onschuld bewijzen’. Als ze dat stadium passeren en mogen deelnemen, mogen ze de Russische tricolors niet aantrekken en wordt het Russische volkslied niet gespeeld. Russische atleten, die als ‘Olympische atleet uit Rusland worden gebrandmerkt’, moeten genoegen nemen met trouw aan de generieke Olympische vlag in tegenstelling tot de Russische nationale vlag. Als er ooit een lakmoesproef was voor een globalistische regering van One World, waar atleten spelen voor een enkele monolithische entiteit, is dit misschien wel het geval.

Danny Armstrong on Twitter

Euro 2020 LOC chief Alexey Sorokin tells RT ‘WADA ban will not affect Russian part of Euro 2020’ Says UCL final in St. Peterbsurg unlikely to be moved Full story on RT Sport https://t.co/FRhwWBHaN9 |

Lees ook:  Dit is hoe 21 beroemdheden op Twitter reageerden toen ze hoorden dat er een onderzoek beschuldigingen Trump start

Afgezien van het straffen van Moskou voor het vernietigen van westerse ontwerpen in Syrië en daarbuiten (overigens kwam het nieuws over het verbod van WADA net toen Vladimir Poetin in Parijs ging zitten voor de Normandy Four-top met Angela Merkel, Volodymyr Zelensky en Emmanuel Macron in een poging om de situatie te stabiliseren in Oost-Oekraïne, evenals de betrekkingen tussen Moskou en Kiev), zijn de westerse hoofdsteden nooit helemaal hersteld van de vlekkeloze afhandeling van Rusland van het  WK 2018 , georganiseerd door 11 Russische steden en bezocht door naar schatting 3 miljoen fans uit de hele wereld.

Dit was een gouden kans voor Rusland om uit de eerste hand te bewijzen dat de westerse media Rusland al vele jaren in een volledig misleidend licht afbeelden. En tot ieders duidelijke verrassing werkte het. In wat neerkwam op een enorme PR-ramp voor de westerse wereld, namen die miljoenen bezoekers mee naar huis gloeiend positieve beoordelingen over Rusland en het Russische volk, waardoor vele jaren van westerse anti-Ruslandpropaganda door het spreekwoordelijke toilet werden gespoeld.

Volgens FIFA-president Gianni Infantino: “Iedereen heeft een prachtig land ontdekt, een gastvrij land dat de wereld graag wil laten zien dat alles wat eerder is gezegd misschien niet waar is. Veel vooropgezette ideeën zijn veranderd omdat mensen de ware aard van Rusland hebben gezien. ”

Infantino ging ook naar  record  en noemde Rusland 2018 ‘de beste Wereldbeker ooit’.

Onnodig te zeggen dat de westerse beleidsmakers niets liever willen dan Rusland ontzeggen om in de toekomst verdere wereldwijde lofbetuigingen te ontvangen.

Danny Armstrong, een in Moskou gevestigde sportcommentator voor RT, beschreef de dwaasheid om Rusland volgend jaar te verbieden vanaf Euro 2020, waar al vier wedstrijden zijn gepland in St. Petersburg.

“Zouden fans, organisatoren en commentatoren worden verbannen om te zeggen dat ze in Rusland zijn? Wij trekken jullie de grens?

“Ik denk dat gezien dit niveau van controle niet algemeen wordt toegepast op andere landen en de cynische roep om verhoogde stringentie van USADA in reactie – die meer dan zijn eerlijke aandeel aan dopingschandalen heeft gehad – er is meer dan een vleugje motivatie om potentieel elimineer een rivaal, ‘zei Armstrong via e-mail.

Donald J. Trump on Twitter

Just had a very good meeting with Foreign Minister Sergey Lavrov and representatives of Russia. Discussed many items including Trade, Iran, North Korea, INF Treaty, Nuclear Arms Control, and Election Meddling. Look forward to continuing our dialogue in the near future!

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov, die Donald Trump ontmoette naast het Oval Office toen het WADA-besluit openbaar werd gemaakt, kon het niet laten om een ​​paar scheuren te maken bij leden van het Congres die voorspelbaar kritiek hadden op de hooggeplaatste Russische delegatie die werd uitgenodigd voor de Witte Huis.

“Als [Adam] Schiff de contacten op ministerieel niveau die normaal zijn voor elk land en mijn ontmoeting met de president op zo’n manier kan beschrijven, dan geloof ik dat ze onze diplomaten binnenkort, net als hun atleten, zullen beschuldigen van doping en bellen voor strafrechtelijke straf, “vertelde Lavrov verslaggevers.

Hoewel het zeker een positief teken is om een ​​van de hoogste Kremlin-functionarissen te zien reageren op deze voortdurende aanvallen op Rusland op een tong-in-wang manier, volledig op de hoogte van het stoornissen syndroom dat hen motiveert, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat dergelijke acties tegen Rusland worden in Moskou gezien als passieve vormen van zeer reële agressie die niet eeuwig onaangetast kunnen blijven.

Met andere woorden, de wereld moet erg op zijn hoede zijn voor de andere schoen die valt als die schoen toebehoort aan een nucleair bewapende militaire macht wiens geduld heel dun moet zijn.

 

Lees ook:  1 kans op 10 in modellen The Economist: kan Trump nog winnen?


Comments

comments