Iemand bemoeide zich met de verkiezingen in het VK en Rusland was het niet

Iemand bemoeide zich met de verkiezingen in het VK en Rusland was het niet

14 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Dames en heren, ik heb hier onweerlegbaar bewijs binnen handbereik dat er zich donderdag in het Verenigd Koninkrijk bemoeienis met de verkiezingen heeft voorgedaan.

Voordat je helemaal opgewonden raakt, nee, het waren niet de Russen. Het waren niet de Chinezen, de Iraniërs, het Cobra Commando of het Legioen van Noodlot. Ik krijg geen salaris ter grootte van Rachel Maddow voor het onthullen van dit bewijs aan jou, noch ga ik miljoenen goedgelovige kijkers aantrekken die wachten met ingehouden adem op een openbaring van een internationale samenzwering die de resultaten van de verkiezing.

In feite zal bijna niemand er om geven.

Het kan bijna niemand iets schelen, want deze inmenging van de verkiezingen is in het openbaar gebeurd en volkomen legaal. En niemand zal er de gevolgen van ondervinden.

Caitlin Johnstone ⏳ on Twitter

There was extreme election interference in the #UKElection. It didn’t come from the Russians. It didn’t come from the Chinese. It came from the billionaire class and its political/media lackeys. And it was perfectly legal.

Niemand zal de gevolgen ondervinden van de bemoeienis met de Britse verkiezingen, omdat degenen die de bemoeienis teweegbrachten extreem krachtig waren, en dat is wie het systeem is gebouwd om te dienen.

Vanaf dit moment wijzen Britse exitpeilingen op een aardverschuivingsoverwinning voor de Tories. Talloze andere factoren zijn in dit resultaat betrokken, waaronder met name een Labour-partij die ambivalent een onverzoenlijke kloof over de kwestie van de Brexit overspant, maar het valt ook niet te ontkennen dat de verkiezingen werden beïnvloed door een politieke lastercampagne die volledig ongekend was in schaal en vitriool in de geschiedenis van de westerse democratie. Deze lastercampagne werd aangedreven door miljardair-gecontroleerde media, samen met inlichtingen- en militaire agentschappen, evenals staatsmedia zoals de BBC.

Arbeidsleider Jeremy Corbyn is beschreven als de meest besmette politicus in de geschiedenis, en dit is een eerlijke beschrijving. Journalist Matt Kennard heeft onlangs documentatie samengesteld van tientallen incidenten waarin voormalige en huidige spooks en militaire functionarissen samenwerkten met plutocratische media-instellingen om Corbyn af te schilderen als een bedreiging voor de nationale veiligheid. Voorstanders van journalistieke verantwoording zoals Media Lens en Jonathan Cook werken al jaren aan het verzamelen van bewijs van de pogingen van de massamedia om Corbyn te schilderen als alles van een terroristische sympathisant tot een communist tot een Russisch activum tot een IRA-voorstander tot een antisemiet in de kast.

Net zoals de belangenbehartiging van Corbyn voor velen over de plutocratische enkelingen hem het doelwit van miljardair-media zag, zo zag zijn visie op Palestijnen als mensen hem door de imperialistische Israëllobby als doelwit in de Al Jazeera-documentaire The Lobby. Voor een berg links die het nep antisemitisme uitstrijkje tegen Corbyn, een levenslange tegenstander van antisemitisme, weerleggen, bekijk je de stortvloed aan antwoorden op deze vraag die ik onlangs op Twitter heb gemaakt.

Lees ook:  Brexit: Waarom Boris Johnson misschien met vuur speelt

Deze inmenging ging door tot de dag voor de verkiezingen, waarbij de politieke redacteur van de BBC, Laura Kuenssberg, de verkiezingsregels op flagrante wijze schond door te melden dat vroege stemmen per post illegaal waren vastgelegd en de resultaten “er erg slecht uitzien”.

Caitlin Johnstone ⏳ on Twitter

There was extreme election interference in the #UKElection. It didn’t come from the Russians. It didn’t come from the Chinese. It came from the billionaire class and its political/media lackeys. And it was perfectly legal.

De historisch ongekende lastercampagne die van rechts, uiterst rechts en van binnen zijn eigen partij op Corbyn was gericht, had effect. Natuurlijk wel. Als je dit vandaag op sociale media zegt, krijg je een hoop opmerkingen dat je het fout hebt, dat je elke stem tegen Labour uitsluitend te wijten was aan het Britse volk dat niet in een marxistische dystopie wilde leven, dat je zei dat het exclusief was vanwege Brexit, het volledig ontkennen van elke mogelijkheid dat het jarenlange bedrieglijke massamedia verhalende management waarmee het Britse bewustzijn dag in, dag uit werd gestampt voorafgaand aan de verkiezingen enige invloed had op de resultaten ervan.

Rechts. Natuurlijk jongens. Aanhoudende campagnes om opzettelijk de geest van mensen te manipuleren met behulp van massamedia hebben helemaal geen effect op hun beslissingen. Ik denk dat dat de reden is waarom die hele “reclame” rage nooit geld heeft verdiend.

Ik beweer hier niet dat de miljarden dollars aan gratis massamedia die waren gewijd aan het smeren van Jeremy Corbyn en de Labour Party een groter effect hadden op de verkiezingsresultaten dan Brexit en andere strategische struikelblokken in de partij. Ik zeg alleen maar dat het zeker een veel groter effect had dan de paar duizend dollar die Russische burgers uitgeven aan memes op sociale media in de VS, waar de Amerikaanse politieke / media-klasse al drie jaar meedogenloos over gilt. Ontkennen dat een media-lastercampagne de omvang en reikwijdte van die gericht tegen Corbyn een effect had, is hetzelfde als ontkennen dat reclame, een industrie van triljoen dollar, een effect heeft.

Wat betekent dat plutocraten en overheidsinstanties onbetwistbaar tussenbeide kwamen in de Britse verkiezingen, in een exponentieel grotere mate dan alles wat de Russen zelfs zouden hebben gedaan. Maar volgens de Britse wet was het volkomen legaal en volgens de Britse samenleving was het volkomen aanvaardbaar. Het is volkomen legaal en acceptabel voor machtige individuen om een ​​veel grotere invloed te hebben op een vermeend democratische verkiezing dan alle gewone individuen die erin stemmen.

Een vrije en gezonde samenleving zou zo niet werken. Een vrije en gezonde samenleving zou alle vormen van manipulatie als taboe en onaanvaardbaar beschouwen. Een vrije en gezonde samenleving zou de wil van leden van een kleine eliteklasse niet toestaan ​​meer gewicht te dragen dan de wil van iemand anders. Een vrije en gezonde samenleving zou iedereen een gelijke stem geven aan de tafel en voor ieders zorgen zorgen. Het zou zeker niet enkele individuen tolereren die al veel te veel misbruik maken van hun macht en rijkdom om nog meer te verkrijgen.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De Britten hebben de lessen van de problemen nog steeds niet geleerd


Comments

comments