Duitse groep organiseert prinselijke Kerstmis voor illegale migranten en sluit eigen burgers in armoede uit

Duitse groep organiseert prinselijke Kerstmis voor illegale migranten en sluit eigen burgers in armoede uit

15 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Op 20 december organiseert de Langschoss-werkgroep een prinselijk kerstfeest voor ruim 100 illegalen. Alleen migranten mogen hun buik vullen met uitgebreid bereide halal-conforme gerechten. Duitsers moeten buiten blijven.

De werkgroep met lange rondes van de gemeente Simmerath (Noord-Rijnland-Westfalen) heeft aangekondigd op 20 december een pompeus kerstfeest te organiseren. Duitse dakloze, behoeftige gepensioneerden en alleenstaande ouders keken al uit naar een beetje liefdadigheid en harmonie tijdens de kerst. Maar de verwachting werd snel vertroebeld toen bleek dat ze zich niet hadden gekwalificeerd om het festival bij te wonen.

Dit is zonder uitzondering gereserveerd voor illegale migranten. Alleen het ongeautoriseerd overschrijden van de grens is een voorwaarde voor deelname aan het kerstfeest. Als je de verkeerde huidskleur hebt en etnisch Duits bent, moet je buiten blijven. Een kop warme thee, een paar koekjes of zelfs een warme soep zijn niet mogelijk voor Duitsers in nood. In ruil daarvoor kunnen ruim 100 illegale immigranten hun hart ophalen aan het uitgebreide buffet – uiteraard met halal-conforme gerechten.

Werkgroep lange ronde is een uitzondering voor anti-Duits

Er is nog een uitzondering. Omdat, zoals de Wochenspiegel meldt , naast de geselecteerde migranten ook hun supervisors kunnen deelnemen. Dus als u actief deelneemt aan de revolutie en de genocide van onze mensen, kunt u ook uitzonderlijk deelnemen aan het xenofobe kerstfeest van de Langschoss-werkgroep. De dubieuze gebeurtenis moet natuurlijk de belastingbetaler betalen, ondersteund door gewetenloze handlangers van het Merkel-regime.

Het vorstelijke feest moet plaatsvinden in de vluchtelingenaccommodatie op de lange vleugel. Als je niet als een proletariër in een openbare bus naar het evenement wilt gaan, biedt de lange-ronde werkgroep, die vol zit met belastinggeld, een passende pendeldienst. Als een eersteklas persoon in de FRG word je door onderdanige Duitsers voor de deur van het evenementobject gereden. Je leeft tenslotte maar één keer.

Lees ook:  George Soros brief onthult globalistisch plan om de eerste wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

In de accommodatie op Langschoss, in de directe omgeving van het Lammersdorfer-bos, hebben onbevoegde immigranten geruime tijd de verzorgingsstaat kunnen plunderen tussen het getjilp van vogels en het geritsel van het bladbos. Omdat dat niet genoeg is voor de linksgroene vijanden van de mensen, roept de Langschoss-werkgroep de bevolking op om afschuwelijke donaties te doen.

Migranten moeten genereuze geschenken krijgen

Omdat een koninklijk buffet niet genoeg moet zijn voor het kerstfeest. Je zou ook de illegale ontsnappingssimulators willen overladen met dure geschenken. Dat kost natuurlijk geld. En wie, zo niet de domme Duitse belastingbetaler, zou ervoor moeten betalen? In al zijn goedheid is de Langschoss-werkgroep, die is geregistreerd als een vereniging, zelfs klaar om een ​​donatiebewijs uit te reiken aan iedereen die actief de vervreemding van ons thuisland bevordert met een financiële injectie.

Iedereen die te doneren aan, na vermelding van de heffing op telefoonnummer 02471/2912 of e-mail naar arbeitskreis-langschoss@mail.de contact. Voor de anti-mensen actie, een zekere Prof. Dr. Heinrich Lepers, die kwaad doet aan de Hogeschool van Aken. Werkgroepmanager Lepers verbergt zijn identiteit trouwens in de afdruk van de clubzijde en is er alleen met “H. Melaatsen ‘- hij zal weten waarom.

Hoe hij kinderen uit sociaal achtergestelde gezinnen, die in tranen zouden moeten zijn vanwege hun uitsluiting van het evenement, zal uitleggen waarom ze buiten moeten blijven, zal waarschijnlijk zijn geheim blijven. De vele daklozen in de regio zouden ook graag een verklaring ontvangen waarom ze minder waardevol zijn dan illegaal binnenkomende immigranten.

De Langschoss-werkgroep roept ook op tot donaties in natura op haar website . Deze moeten uiteraard zonder uitzondering ter beschikking worden gesteld van zogenaamde “vluchtelingen”. De werkgroep heeft ook een gedetailleerd idee van wat er moet worden geschonken. Hoogwaardige fietsen, televisies en laptops zijn bijvoorbeeld wat het migrantenhart begeert. Zelfs porselein staat op het verlanglijstje. Ga dan naar de volgende winkel van de porseleinfabriek in Meissen …Lees ook:  Verkrachters van migrantenbende lachen om hun misdaad voor de Duitse rechtbank

Comments

comments