Moslims ontploffen in India na plan regering om christenen burgerschap te verlenen

Moslims ontploffen in India na plan regering om christenen burgerschap te verlenen

15 december 2019 1 Door Indignatie redactie

India kondigt plan aan om burgerschap te verlenen aan vervolgde niet-moslims uit naburige islamitische landen en moslims gaan in opstand

Christelijke, boeddhistische en hindoeïstische vluchtelingen die worden vervolgd in de islamitische landen van Pakistan, Bangladesh en Afghanistan, kregen fast-track burgerschap door de hindoe-meerderheid regering in India. Onnodig te zeggen dat moslims volgens dit programma GEEN burgerschap kregen aangeboden omdat alle drie de landen islamitisch zijn.

In reactie daarop hebben duizenden moslims in India steden platgebrand, bomen gekapt om wegen te blokkeren en onschuldige mensen afgeslacht. Veel van de relschoppers waren illegale indringers in India uit Pakistan, Bangladesh en Afghanistan. De VN, wereldwijde mainstream media en moslims beschuldigden de Indiase premier Narendra Modi ervan “islamofoob” te zijn (en dat is slecht, want waarom?)

india

Het parlement van India heeft deze week een wetsvoorstel aangenomen dat werd verdedigd door de partij Bharatiya Janata van de premier en dat hindoes en andere niet-moslimmigranten uit naburige landen met een meerderheid van moslims een versnelling gaf aan het Indiase staatsburgerschap. De rekening wekte een protest op van critici die zeiden dat het moslims discrimineerde.

Verdere aanwakkerende angsten onder de Indiase Mulims, minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah is van  plan om een ​​nationaal nationaal register van burgers (NRC) te houden waarvan hij zegt dat alle illegale ‘infiltranten’ tegen 2024 zullen worden uitgesloten. (Uitstekend!)

Tegenstanders zeggen dat het wetsvoorstel, samen met het voorgestelde National Register of Citizens, een religieuze test voor het Indiase burgerschap creëerde die het burgerschap zou ontdoen van miljoenen illegale buitenaardse moslims die al in India waren.

Lees ook:  Geschokt over radicaal-islamitische moskeescholen in ons land

De Pakistaanse premier Imran Khan tweette dat de wetgeving van de ‘fascistische’ regering van India ‘alle normen van de internationale mensenrechtenwetgeving en bilaterale overeenkomsten’ schendt. (Pakistan’s reputatie op het gebied van mensenrechten is vrijwel onbestaande)

Het wetsvoorstel van India zou burgerschap verlenen aan “niet-moslims” illegale immigranten uit naburige moslimlanden waar zij worden geconfronteerd met religieuze vervolging-

UITSTEKEND! Het wetsvoorstel van India zou burgerschap verlenen aan “niet-moslims” illegale immigranten uit naburige moslimlanden waar zij worden geconfronteerd met religieuze vervolging.

india

BURGERLIJKE WIJZIGINGSFORMULIER (CAB): Het is niet verrassend dat de nieuwe anti-moslimwetgeving in India voor opschudding zorgt onder moslims.

De regering, geleid door de hindoe-nationalistische Bharatiya Janata-partij (BJP), zegt dat dit heiligdom zal bieden aan mensen die op de vlucht zijn voor religieuze vervolging. Critici zeggen dat de rekening deel uitmaakt van een BJP-agenda om moslims te marginaliseren. (Een heel GOED ding)

De goedkeuring van het wetsvoorstel voor burgerschap (CAB) zal een test zijn voor de regerende partij, die een meerderheid in de Tweede Kamer bevelt maar een tekort heeft in de Eerste Kamer. Een wet moet door beide huizen worden geratificeerd om een ​​wet te worden.

Het wetsvoorstel heeft al geleid tot wijdverbreide protesten in het noordoosten van het land dat grenst aan Bangladesh, omdat mensen daar het gevoel hebben dat ze worden “overrompeld” door immigranten van over de grens.

Lees ook:  Nieuwe zaak Atomwaffen benadrukt dreiging van neonazistisch geweld in de VS

De CBI wijzigt de 64-jarige Indiase nationaliteitswet, die momenteel verbiedt dat illegale migranten Indiase burgers worden. Illegale immigranten kunnen worden gedeporteerd of gevangengezet. Het nieuwe wetsvoorstel wijzigt ook een bepaling waarin staat dat een persoon ten minste 11 jaar in India moet hebben gewoond of voor de federale overheid moet hebben gewerkt voordat hij het staatsburgerschap kan aanvragen.

Nu zal er een uitzondering zijn voor leden van zes religieuze minderheidsgemeenschappen – Hindu, Sikh, Boeddhist, Jain, Parsi en Christian – als ze kunnen bewijzen dat ze uit Pakistan, Afghanistan of Bangladesh komen. Ze hoeven slechts zes jaar in India te wonen of te werken om in aanmerking te komen voor burgerschap door naturalisatie, het proces waarbij een niet-burger het staatsburgerschap of de nationaliteit van dat land verkrijgt.
Tegenstanders van het wetsvoorstel zeggen dat het uitsluitend is en in strijd is met de seculiere principes die zijn vastgelegd in de grondwet. Ze zeggen dat geloof niet tot een staat van burgerschap kan worden gemaakt. Historicus Mukul Kesavan zegt dat het wetsvoorstel ‘is opgesteld in de taal van toevlucht en schijnbaar gericht op buitenlanders, maar het belangrijkste doel is de delegitimisering van het moslimburgerschap’ .

Senior BJP-leider Ram Madhav verdedigde het wetsvoorstel en zei: “Geen enkel land ter wereld accepteert illegale migratie”. “Voor alle anderen over wie de bloedende harten klagen, zijn er Indiase staatsburgerschapswetten. Natuurlijk burgerschap is een optie voor anderen die legaal Indiaas burgerschap claimen. Alle andere illegale [immigranten] zullen infiltranten zijn, ‘voegde hij eraan toe.

Lees ook:  Evangelical Blues, of hoe ondersteunend Trump het christendom in diskrediet brengt

R Jagannathan, hoofdredacteur van het tijdschrift Swarajya, verdedigde ook het wetsvoorstel eerder dit jaar en schreef dat “de uitsluiting van moslims van de dekking van het wetsvoorstel vloeit voort uit de voor de hand liggende realiteit dat de drie landen islamitische extremisten zijn, ofwel zoals vermeld in hun eigen grondwetten, of vanwege de acties van militante moslims, die zich richten op de minderheden voor bekering of intimidatie ”.
Bekijk deze mini-moslim-terrorist in opleiding die zich tegen de wet verzet terwijl hij zich voorbereidt op zijn toekomst als jihadistische leider.Comments

comments