VIER PAKISTANI MOSLIMS gearresteerd voor het vernielen van het gedenkteken voor de islamitische terroristische aanslagen in Barcelona

VIER PAKISTANI MOSLIMS gearresteerd voor het vernielen van het gedenkteken voor de islamitische terroristische aanslagen in Barcelona

15 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Vier Pakistaanse staatsburgers werden eerder deze week in Barcelona gearresteerd nadat ze beton hadden gegoten op een deel van een gedenkteken voor de slachtoffers van de jihad-terreuraanval in Barcelona in 2017, waarbij minstens 16 stierven en meer dan 100 gewond raakten.

barcelona

De vier mannen goten beton over een plaquette aan de La Rambla-straat die een gedenkteken is voor de slachtoffers, van wie er 16 stierven, van de radicale islamitische terreuraanval in Barcelona. Het vandalisme vond plaats om ongeveer 18.00 uur ‘s avonds en de verdachten werden al snel gepakt door de politie op slechts enkele meters afstand van de plaats van het misdrijf, meldt de Spaanse krant El Pais .

Elk van de vier mannen is beschuldigd van schade aan het monument en is ook aangeklaagd volgens de Spaanse wetgeving inzake haatmisdrijven vanwege de aard van de aanval. Het beton is sindsdien uit het monument verwijderd.

moslims

Vier van de moslimterroristen achter de aanslagen in Barcelona

Het gedenkteken zelf bevat de uitdrukking “May peace cover you, oh city of peace” in het Spaans, Catalaans, Engels en Arabisch en ligt naast een tekening van het woord Barcelona door kunstenaar Frederic Amat, samen met de datum en tijd van de terroristische aanval.

Het incident komt iets meer dan een jaar sinds Stefan Åkerlund, de vader van het slachtoffer van terroristische aanslagen Ebba Åkerlund in Stockholm, herhaaldelijk bij de politie klaagde dat een moslimmigrant zijn dochter’s graf meerdere keren had vernield .

Lees ook:  Janken om islamofobie in de Volkskrant: ‘ik heb het idee dat aanvallen op moslims genormaliseerd zijn’

“Ik betrapte hem persoonlijk op de daad van ontheiliging, toen hij [kaarsenwas] op Ebba’s graf goot; de politie heeft hem na slechts een uur in hechtenis vrijgelaten, ‘zei Åkerlund. “Dat was wat mijn nachtelijke bezoeken aan het kerkhof waard waren.”

Hoe de aanvallen plaatsvonden:

Sinds de aanslagen in Barcelona is Spanje alert op radicale islamitische terroristische complotten. Spaanse en Marokkaanse autoriteiten zijn erin geslaagd om een potentiële aanval op de stad Sevilla tijdens de Heilige Week eerder dit jaar te voorkomen.

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments