Britse moslims bereiden zich voor om het VK te verlaten nadat Boris Johnson de verkiezingen heeft gewonnen

Britse moslims bereiden zich voor om het VK te verlaten nadat Boris Johnson de verkiezingen heeft gewonnen

16 december 2019 2 Door Indignatie redactie

MOSLIMS die in Groot-Brittannië wonen, zijn begonnen met het verlaten van het VK vanwege de angst voor hun ‘persoonlijke veiligheid’ nu Boris Johnson vijf jaar premier wordt.

Metro UK Onder hen is het hoofd van een moslim liefdadigheidsinstelling Manzoor Ali, die zei dat hij bang was voor de ‘toekomst van zijn kinderen’. ‘Ik ben bang voor mijn persoonlijke veiligheid, ik maak me zorgen over de toekomst van mijn kinderen.’

vk

Het komt nadat de premier (door moslims) werd beschuldigd van ‘islamofobie (angst voor de islam is geen irrationele angst) en racisme’ (welk ‘ras’ is de islam?) Na een aantal controversiële opmerkingen die hij in het verleden maakte, waaronder zijn opmerkingen in een Spectator-artikel uit 2005 waarin hij beweerde dat het alleen ‘natuurlijk’ was dat het publiek bang was voor de islam.
Johnson ontving ook een aanzienlijke mate van kritiek voor het vergelijken van moslimvrouwen met ‘brievenbussen en bankrovers’ in een column voor de Telegraph vorig jaar. De premier heeft erop aangedrongen dat zijn opmerkingen uit de context werden gehaald en hij verdedigde het recht van moslimvrouwen om te dragen wat ze willen. Tijdens de verkiezingscampagne verontschuldigde hij zich ook voor islamofobie in de conservatieve partij, na een aantal kandidaten gedeelde berichten door Tommy Robinson, verwijzend naar moslims als uitschot.

vk

Lees ook:  Turkije: Waarom jeukt het bij de 'Sick Man of Europe' Erdogan in Syrië?

Nadat de conservatieven van de heer Johnson echter een aardverschuiving hadden gewonnen bij de verkiezingen op 12 december, zei Manzoor Ali, die de liefdadigheidsinstelling Barakah Food Aid in Greater Manchester runt, dat zijn familie hem hun zegen heeft gegeven om naar een veilige en veilige plek te gaan voor hen. (Goed, neem al je familie en vrienden mee)

Ali beschuldigde vervolgens de premier van ‘islamofobie en racisme’ vanwege zijn opmerkingen uit het verleden en ‘falen om islamofobie in zijn partij uit te roeien’. Hij voegde eraan toe dat Groot-Brittannië zijn thuis was en dat hij niet wist waar hij anders heen moest, maar zijn familie is het erover eens dat ze moeten verhuizen om hun veiligheid te waarborgen. (Je hebt een keuze uit 56 verschillende islamitische hellegaten over de hele wereld)

De vader van drie zei dat Nieuw-Zeeland hem aansprak, gezien de humane en medelevende manier waarop de premier van het land, Jacinda Ardern de nasleep van de schietpartijen op de Christchurch-moskee afhandelde, waarbij 51 mensen werden gedood door een extreemrechtse terrorist. (Buh tot ziens! Laat de deur je niet raken in je pedofiele profeet-aanbiddende ezel)

vk

Zijn gevoelens werden weerspiegeld door Eidan, 38, een IT-consultant uit Noord-Londen die zei dat ze ‘erg bang’ was na het resultaat van de verkiezingen, vooral nadat ze eerder was aangevallen, met haar hoofddoek afgezet en mensen haar een ‘terrorist’ noemden in publiek in de afgelopen jaren.

Ze vreest dat het resultaat ‘racisten en islamofoben’ zal aanmoedigen. Eidan vertelde Metro.co.uk: ‘Ik ben actief op zoek gegaan naar banen elders, misschien Turkije, misschien Pakistan. ‘Ik ben heel erg bang. ‘Mijn nicht die arts is, is begonnen met te zeggen:’ Ik weet niet of dit het juiste land voor ons is ‘. Ze zei ook dat ze met haar neef in Canada sprak om erachter te komen of ‘de omstandigheden daar beter waren voor moslims’, waarvan ze zegt dat hij haar zei: ‘het was veel beter dan in het VK’. (Buh tot ziens)

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  JAPAN'S SMACKDOWN van de marxistische paus en zijn globalistische 'wakker' agenda


Comments

comments