De Turkse president Erdoğan zegt: ‘Verraderlijk asielbeleid’ in het Westen staat vijandig tegenover moslims die daar wonen


 2 total views,  2 views today

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, in een toespraak tijdens de opening van een ministeriële conferentie over sociale ontwikkeling gehouden door de Organisatie voor Islamitische Samenwerking op 8 december 2019 in Istanbul, beschreef “verraderlijk asielbeleid” als een voorbeeld van vijandigheid tegenover moslims in het westen.

Met andere woorden, de inspanningen van het Westen om moslimimmigranten in de cultuur te assimileren, worden gezien als ‘vijandigheid’ in plaats van gastvrijheid en integratie in een nieuwe samenleving, met als doel nieuwkomers te westerniseren.

Met betrekking tot dergelijke vijandigheid vroeg hij: ‘hebben wij geen verplichting, geen verantwoordelijkheid om vanuit ons hart te haten? Zolang we dit niet doen, zullen we nog veel meer afranselen. ”Het imperialistische begrip van ‘verdelen, uit elkaar halen en slikken van de islamitische landen’ blijft zich voortzetten.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Reacties 1

Geef een antwoord