Babyboom onder migrantenvrouwen islamisering gaat sneller dan men dacht

Babyboom onder migrantenvrouwen islamisering gaat sneller dan men dacht

18 december 2019 0 Door Indignatie redactie

“Babyboom van opgeleide migranten” is de titel van WELT Online , en men wil bijna in handen klappen als de woorden duidelijk zijn, tenzij nadere inspectie een verklaring is die elke redelijk heldere persoon in deze samenleving kent en dat we kunnen elke dag met onze eigen ogen op straat observeren. Het is de bepaling van wat al lang een realiteit is die voor iedereen zichtbaar is: Duitsers hebben bijna geen kinderen. Migranten, vooral lager opgeleiden, des te meer. Maar in dit land zijn mensen dankbaar als het voor de hand liggende wordt gezegd. 

Zoals actuele  gegevens van het Federaal Bureau voor de Statistiek show, het geboortecijfer voor vrouwen geboren in Duitsland is 1,5 kinderen. De allochtone vrouwen hebben twee kinderen. De waarden hebben betrekking op de leeftijdsgroep van 45 tot 53-jarigen. Het probleem wordt nog duidelijker als je specifiek kijkt naar het geboortecijfer van vrouwen met lage kwalificaties. Voor vrouwen die op 1,7-jarige leeftijd in Duitsland zijn geboren, is dit aanzienlijk lager dan het aantal kinderen van 2,4 immigranten met weinig opleiding. Vrouwen met een laag opleidingsniveau zijn primair verantwoordelijk voor het hoge geboortecijfer van immigranten – en hun aandeel in het totale aantal immigranten is groot in Duitsland. Hoewel slechts acht procent van de hier geboren vrouwen geen beroepsopleiding of een diploma heeft,

In dit verband is het belangrijk erop te wijzen dat alleen een onderscheid wordt gemaakt tussen vrouwen die in Duitsland zijn geboren en vrouwen die in het buitenland zijn geboren. De cijfers verwijzen daarom niet naar een onderscheid tussen Duitse en buitenlandse vrouwen. Bovendien is er geen scheiding tussen vrouwen met en zonder een migratieachtergrond in de groep vrouwen geboren in Duitsland.

Iedereen die op dit onderscheid staat, is in Duitsland verdacht geworden. Net als bij bepaalde misdaden, waarvan de oorzaken cultureel zijn, kunnen echter geen geldige uitspraken worden gedaan over de werkelijke omvang van de problemen in de context van migratie als ze niet worden gepleegd. In dit opzicht hebben de cijfers slechts een beperkte betekenis, omdat ze slechts een idee geven van de omvang van de gevolgen. 

Schoollessen zijn niet langer mogelijk

Persoonlijk ken ik geen alleenstaande vrouw met een (meestal islamitische) migratieachtergrond die slechts één kind heeft. Ik ken ook geen enkele moslimvrouw die geen kinderen heeft als ze ouder is dan 30 jaar. In feite hebben de meeste van hen hun eerste kind tegen het midden van de jaren 20. Niet zelden eerder. In Noord-Rijnland-Westfalen heeft elk derde kind jonger dan zes jaar een migratieachtergrond. In Offenbach bij Frankfurt had 80 procent van alle kleine kinderen een migratieachtergrond in 2017. Tegelijkertijd is Offenbach de Duitse stad met de meeste geboorten. Soortgelijke cijfers bestaan ​​voor Frankfurt, waar scholen soms een migrantenaandeel van 90-100 procent hebben. Lessen zijn niet meer mogelijk, Landelijk in 2017 had 39 procent van degenen onder de vijf jaar een migratieachtergrond of ten minste een ouder van niet-Duitse origine. Het is 36 procent van degenen jonger dan 18 jaar  .

Ondertussen is het geboortecijfer van vrouwelijke academici die hier worden geboren tussen 25 en 34 jaar oud. Omdat vrouwelijke academici niet alleen minder kinderen hebben, maar ook later, hebben niet-opgeleide kinderen een veel grotere kans om vroeg grootmoeder te worden. De groep onderwijsverafgelegen mensen groeit navenant sneller.

Als u de ware omvang van de culturele en economische gevolgen voor dit land wilt beoordelen, kunt u niet voorkomen dat u vraagt ​​welk deel van de Duitse vrouwen zonder migratie-achtergrond nog steeds in het geboortecijfer zijn. Het feit dat hier geen geldige cijfers beschikbaar zijn, toont aan dat men nog steeds niet heeft begrepen hoe ernstig de situatie is. Het gaat tenslotte niet alleen om de enorme economische problemen die een groeiend aantal weinig tot geen opgeleide mensen met zich meebrengt voor een moderne industriële natie, maar ook om tektonische culturele verschuivingen en meerderheidsrelaties op scholen die het woord integratie volledig overbodig maken , omdat op deze scholen, in deze buurten, geen Duits waardesysteem meer bestaat waarin mensen kunnen worden geïntegreerd. 

Het probleem is niet per se immigratie

Iedereen die nog steeds op het dode paard van integratie rijdt via een beter onderwijssysteem, heeft niets begrepen of is bang om te schrijven, wat al lang duidelijk was: dat de druppels worden opgezogen als je niet massaal handelt tegen dit soort migratie zelf en bovenal stopt het verspreiden van Duitse paspoorten alsof het gratis lolly’s zijn. 

Het feit dat migrantenkinderen in Duitsland dit onder het gemiddelde doen, heeft iets te maken met het type immigratie, dat grotendeels wordt gevoed door mensen die ook tot de lagere klassen in hun thuisland behoren. Dat was het geval met Turkse gastarbeiders en het is niet anders met de huidige Syrische immigranten en mensen uit andere landen.

Lees ook:  Het gevaar van progressieve propaganda Antifa Home Invasions: Kan het hier gebeuren?

Toen hij vandaag onderweg was, waarschuwde de in Syrië geboren politieke wetenschapper Bassam Tibi in 2016, vooral de lagere klasse Arabisch. Het probleem is dus niet per se immigratie – zelfs niet de moslim – maar vooral in de sociale lagen waaruit de meerderheid van de immigranten afkomstig is. Hoe meer ongeschoold, hoe religieuzer, hoe uitgesprokener de nadruk op eigen culturele tradities, ergo: hoe minder aanpassing aan het lokale waardensysteem, hoe minder begrip voor de westerse prestatiemaatschappij en de relevantie van onderwijs. 

Niets is verrassend. Het asielbeleid van Duitsland in verband met het Duitse sociale stelsel is een enkele stimuleringsstructuur voor armoede onder migranten uit de lagere klassen van de respectieve landen van herkomst. Dit is geen complottheorie van rechtse idioten, maar een trieste realiteit die op elke hoek in de landen van herkomst te horen is. In Duitsland is er geld om niets te doen, wordt gezegd, en als je eerlijk bent, is het precies hetzelfde. Er wordt niets van migranten gevraagd en echte professionals krijgen niets. Een uitbundige verzorgingsstaat is misschien de natte droom van elke linkerzijde en trekt vluchtelingen uit de hele wereld aan, van wie sommigen al jaren in veiligheid in Turkije of Italië wonen en vervolgens hebben besloten om verder te gaan, maar het is zeker geen stimulans voor toppresteerders.

Hartz4 uitkering als “salaris”

Iedereen die gelooft dat een beter onderwijssysteem, dat niet zal bestaan ​​ondanks een gebrek aan leraren en een gebrek aan investeringen, de enorme lawine van problemen kan oplossen die ons al half hebben begraven, is ofwel verpoederd met een zak omdat hij als academicus geen of slechts Heeft kinderen op privéscholen, of een koperen leugenaar die de kikker in de pan uitlegt dat hij hem alleen een warm bad heeft laten nemen. Het gebrek aan belangstelling voor het onderwijs van kinderen, taalbarrières en algemene desintegratie hebben duidelijk hun oorzaak in een cultuur waarin het vaak belangrijker is voor de lagere klassen om een ​​vrome moslim te zijn, omdat een hardwerkende werknemer, zakenman of academicus.

In een migratie van mensen die zich niet het principe van een solidariteitssysteem hebben eigen gemaakt of die er gewoon niet om geven, omdat ze geen solidariteit voelen met de meerderheidssamenleving hier. Die, in tegenstelling tot veel Duitsers, geen spijt hebben, gewoon om uit de pot te halen en niets terug te geven. Hun familieleden in het buitenland spreken van Hartz4 als “salaris” , en dat is precies wat u krijgt. 

De ongecontroleerde opvang van vluchtelingen en migranten sinds 2015 heeft het probleem niet veroorzaakt, maar het heeft het zeker in een onverwachte mate verergerd. Zelfs 900.000 gastarbeiders vielen onder de Duits-Turkse wervingsovereenkomst. Het aantal Libanese en Palestijnse vluchtelingen was in de jaren tachtig minder dan 100.000 . Het aantal Syriërs dat sinds 2015 naar Duitsland is gekomen, is 500.000. In totaal zijn er sinds 2015 meer dan 2 miljoen mensen naar ons toegekomen, voornamelijk uit landen in Afrika en het Midden-Oosten. Meestal soennitische moslims. Meestal laaggeschoold. Tweederde van hen zijn functionele analfabeten, Drie van de vier Syriërs leven nog in jaar vier na de Hartz4-vluchtelingencrisis. Over het algemeen heeft meer dan elke seconde Hartz-ontvanger een migratieachtergrond. 

De slachtoffers zijn niet alleen migrantenkinderen

Iedereen die zich bewust is van deze cijfers, kan niet voorkomen dat we, afgezien van ideologische loopgravenoorlog en stomme nazi-beschuldigingen, precies twee opties hebben: accepteren dat in de nabije toekomst meer en meer scholen nauwelijks in staat zullen zijn om normale klassen aan te bieden en het opleidingsniveau van de hele bevolking blijft dalen (als je een voorproefje wilt, lees bijvoorbeeld het boek “School voor de ineenstorting” van Ingrid König). De slachtoffers zullen niet alleen migrantenkinderen zijn, maar vooral kinderen uit gezinnen die geen privéschool kunnen betalen of naar een district met minder migranten kunnen verhuizen.

Afgezien van de economische gevolgen voor een natie die al een schrijnend tekort aan geschoolde werknemers heeft, evenals de culturele gevolgen voor een liberale rechtsstaat, als er steeds meer mensen in wonen die niet weten wat te doen met haar liberale democratische waarden. Of: een ommekeer van 180 graden in het asiel- en immigratiebeleid, dat ook de consistente terugkeer van asielzoekers omvat en niet, zoals vandaag de dag gebruikelijk is, de naturalisatie van iedereen, ongeacht het niveau van integratie, die hier slechts lang genoeg is geweest. Een beleid dat prestaties en aanpassing vereist van mensen met een migratieachtergrond. 

Gezien de demografische verschuiving gaat het in principe allemaal om de vraag hoe we in de toekomst in dit land willen wonen. Met welke waarden, met welk niveau van welvaart en veiligheid. Ofwel besluit iemand actief, zolang de meerderheidsrelaties nog zijn zoals ze zijn, door een ander beleid, of men vermijdt deze vraag om politiek correcte redenen totdat de realiteit zijn eigen feiten creëert. Voor wat u pleit, moet iedereen zelf beslissen. 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  ‘Als jij bewust kiest voor een ander land, dan pas jij je maar aan’


Comments

comments