JAPAN’S SMACKDOWN van de marxistische paus en zijn globalistische ‘wakker’ agenda

JAPAN’S SMACKDOWN van de marxistische paus en zijn globalistische ‘wakker’ agenda

19 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Paus Franciscus koos zeker het verkeerde land om te eisen dat het zijn grenzen opent voor massale moslimimmigratie.

In tegenstelling tot Europa en andere  landen in  het Westen, heeft Japan zijn ogen wijd open voor de negatieve impact (terreuraanslagen / welzijnsafhankelijkheid / stijgende misdaad & verkrachtingsstatistieken) die de islam en zijn volgelingen naar de rest van de wereld hebben gebracht. En de Japanners hebben er niets van.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenJapan heeft volgens Amnesty International nul hervestigingsplaatsen aangeboden voor vluchtelingen uit Syrië, hoewel de Japan Association for Refugees zegt dat drie in 2013 de vluchtelingenstatus kregen.Comments

comments