Kerstverrassing: 132 bootmigranten uit Italië landden in Duitsland

Kerstverrassing: 132 bootmigranten uit Italië landden in Duitsland

20 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Luchtshuttleservice in plaats van mediterrane shuttleservice – het federale ministerie van Binnenlandse Zaken gaf de kleurrijke bevolking een vroege kerstverrassing: 132 bootmigranten arriveerden vanuit Italië in Duitsland en nog eens 100 vliegen in januari – ondanks de noodsituatie in het klimaat.

Of de migrerende boten die de kaartjes naar Europa hebben gekocht met de dure opblaasbare rubberboten daadwerkelijk recht hebben op asiel, wordt alleen in Duitsland onderzocht. Zelfs als er geen reden is voor asiel of bescherming, kan men ervan uitgaan dat economische migranten allemaal kunnen blijven – uiteraard met de grootste zorg.

Welt.de meldt:

Kort voor Kerstmis accepteerde Duitsland opnieuw meer dan 100 migranten uit Italië die uit nood waren gered. Zoals het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag in Berlijn aankondigde, werden in totaal 132 mensen overgebracht die in nood waren op de Middellandse Zee en na de redding naar Italië werden gebracht. Sommigen van hen werden volgens een woordvoerder van medische noodgevallen onmiddellijk na aankomst per vliegtuig naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken waren de migranten al door Berlijn aanvaard. Ze moeten nu de reguliere asielprocedure doorlopen en dan pas weten of ze kunnen blijven. In januari vertrekt nog een vliegtuig met 100 mensen naar Duitsland.Lees ook:  Lobbyisten probeerden te verbieden om vegetarische hamburgers 'vegetarische hamburgers' te noemen. De EU zei nee.

Comments

comments