Kindergarten “Bundestag”: Kamerleden tonen hun rug aan de AfD-spreker

Kindergarten “Bundestag”: Kamerleden tonen hun rug aan de AfD-spreker

20 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Dat wordt weer spannend. Maar niet omdat sommige leden van de Bondsdag zich gedragen als puberale middelbare scholieren. Dit maakt steeds meer deel uit van de goede stijl van het hoge huis. Maar omdat een lid van de Bondsdag er een foto van maakte en het gewoon tweette.

Beatrix von Storch schrijft: “ Antidemocraten , #CDU en #FDP – parlementsleden die de spreker de rug toe keren in een #AfD- speech. Hoe ellendig! Ja. Ik weet dat we geen foto’s moeten maken in de plenaire vergadering. Maar dit moet openbaar worden gemaakt. Het spijt me. ‘

Democraten of puberale middelbare scholieren?

Op het moment dat de foto werd genomen, Zou het intellectuele zwaargewicht van de AfD, Gottfried Curio, hebben gesproken. ( Hier gaat het naar de toespraak ) Wat waarschijnlijk de motieven van de rugwijzer nog prominenter maakt: niet alleen een gebrek aan begrip van democratie en leeftijdsbevoegdheid, maar ook een duidelijke intellectuele overbelasting. Een bioloog:

“Je weet dit uit gedragsonderzoek: dit is een springactie, zoals bij overweldigde huisdieren. Draai je om en doe iets geks. “

De president van de Bondsdag lijkt zich ook geen zorgen te maken over het feit dat de waardigheid van het Parlement verder zal worden aangetast als leden van het Parlement zich zo onwaardig gedragen. Zoals de foto’s laten zien, werd hij duidelijk alleen enthousiast over de foto van Frau von Storch.

Lees ook:  Video en VOLLEDIG transcript: "CRIMES AGAINST HUMANITY": The German CORONA Investigation - "The PCR PANDEMIC"

En zo komt onze foto van de week van de Bondsdag (ook een screenshot van “Phoenix” hierboven)

Beatrix von Storch on Twitter

Antidemokraten, #CDU und #FDP- Abgeordnete, die sich bei einer #AfD- Rede mit dem Rücken zum Redner drehen. Wie fürchterlich erbärmlich! Ja. Ich weiß: wir sollen im Plenum nicht fotografieren. Aber das hier mus öffentlich werden. Tut mir Leid.Comments

comments